Autors Tēma: Meklē darbu  (Lasīts 5158 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies sKu

Meklē darbu
« : 2014. gada 02. decembris, 10:26:24 »
Vīrietis, 31.5g, laikam prot visu, kas saistīts ar celtniecības un remontdarbiem.
Latviski - gandrīz ne vārda, jāatzīst.
Tagad ir jauna darba meklējumos, Rīgā.
Sākt var kaut vai ar rītdienu, vienīgais, tā nu sanāk, ka ap JG nevarēs strādāt.

Kā domājiet, reālas izredzes kaut ko atrast?
Sūtīt CV pēc sludinājumiem vai iet, kur reāli kāda būvniecība notiek, mēģināt runāt uz vietas?

Man šādā sfērā/jomā...stilā nav pieredzes.
Paldies par ikvienu padomu!

Atslēdzies kvadra

Re: Meklē darbu
« Atbilde #1 : 2014. gada 02. decembris, 10:35:08 »
Var arī pats ss-ā sludinājumus salikt pie celtniecības specialitātēm un paskatīties, ko piedāvā. Man jau nu šķiet, ka vīrieši - labi amata pratēji darbu atradīs vienmēr, pat neatkarīgi no valodas neprašanas.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2014. gada 02. decembris, 10:55:11 »
Labi meistari, kas prot remontēt dzīvokli un nekavē ar termiņiem, ir ar uguni jāmeklē. Bet laikam tiek meklēts darbs oficiālā kantorī?

Atslēdzies sKu

« Atbilde #3 : 2014. gada 02. decembris, 11:10:15 »
kvadra - nu, jā, es arī izteicu, ka lai pats ieliek sludinājumu. Bet - te nu pieļauju, ka viņš ir "darītājs", nevis "skaistu tekstu bīdītājs" (ko CV ierakstīt vai ko par sevi īsumā pastāstīt).. Lai gan - te nu atkal pretrunas - ņemot vērā, ka vismaz 300 dzejoļus jau sarakstījis, pāris grāmatas (bet vēl nav noslīpētas... Vārdsakot - vispār viņam par kādu juristu vai politologu vajadzetu strādāt... Sakāmo izklāsta ļoti sakarīgi :)

Jā, par valodu - kur iepriekš strādāja- valodu problēmu nebija, bet, vajadzības gadījumā tur arī citi latvieši laikam palīdzēja, ja bija jātulko, tik smalki nezinu.

Luīze -pieņemu, ka ne obligāti oficiāli. Kur iepriekš strādāja, kādu laiku strādāja ne-oficiāli, bet nu tad nolēma tomēr nokārtot darba attiecības oficiāli. Principā, viņam tur joprojām ir atvērts ceļš, viņu pieņemtu, bet, cik saprotu, vienam no darba devējiem viņš ne īpaši patika (viņš - līdera tipa..savu brigādi jau paspēja komandēt utt. Ne visiem darba devējiem tādi patīk....)

Nez.
Laikam jau jāparunā vēlreiz par tiem ss.lv utml saitiem...
Paldies! ;)

Atslēdzies sKu

« Atbilde #4 : 2014. gada 02. decembris, 11:12:16 »
Angleni prot ļoti labi, 4g ASV strādājis.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #5 : 2014. gada 02. decembris, 11:22:16 »
Mans nesaprot, kur proba pasham oficiaali noformeeties un patstaaviigi straadaat

Atslēdzies sKu

« Atbilde #6 : 2014. gada 02. decembris, 12:36:12 »
ineshuk - nē, nav problēmu, vienkārši - vakar uzzināju par šādu situācjiu, domāju, varbūt kādam ir pieredze, kā īsti labāk - vai likt pašam ss.lv utml sludekli, vai iet uz būvprojektiem. Plus vēl tas fakts, ka - lai arī gatavs strādāt jau rīt, pieļauju, ka darba devēju varētu ne īpaši apmierināt fakts, ka ap JG viņš nevarēs strādāt. Tā teikt - it kā līdz tam vel 3 ned., bet tad jau 1 nedēļu bez maz atvaļinājumu gribēs... (iepriekš iegādāts ceļojums...) Nu tā sanāca.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2014. gada 02. decembris, 13:21:47 »
Privaati tak vienaadinj labaak pelniis, ja straadaas

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2014. gada 02. decembris, 13:30:12 »
Nu tad man šķiet loģiskāk līdz tam jaungadam pastāvīgā darbā neformēties, vienkārši paņemt kādu privātu haltūriņu, cik laiks atļauj - paskatieties sludinājumos, vienam vajag vannasistabu noflīzēt, citam kaut ko paremontēt utml.

Atslēdzies sKu

« Atbilde #9 : 2014. gada 02. decembris, 14:08:14 »
ineshuk - jā, laikam jau tā.

kvarda - lai cik dīvaini tas nebūtu, aŗī mani šī doma kaut kā apgaismoja.. Jo reāli, jūtams, ka aiz nekā darīt, arī..jūdzas nost :) Ok, mājās ko uzlabo utml, bet..

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #10 : 2014. gada 07. decembris, 17:43:54 »
Man jau nu šķiet, ka vīrieši - labi amata pratēji darbu atradīs vienmēr, pat neatkarīgi no valodas neprašanas.
Par šo mums ar vīru tāda hohma no vasaras. Vajadzēja izsmelt akas. Atbrauc zelta mašīna, es šoferītim latviski stāstu, kas par problēmu, kā labāk iebraukt ar to auto un ka vajag tā uzmanīgi, jo man tur krūmi, puķes. Mēslu vecis, kā nolēmēts,nekust ne no vietas, kamēr sapratu - nesaprot viņš ne vārda latviski! Vakarā sūdzējos vīram, a šis tā mierīgi rezumē - nu ko tu satraucies, viņš toties tāpēc ir un paliek mēslu vecis.
Nu labi, tas tā par mēsliem, bet, ja man virtuvi nāktu taisīt kāds, kam man jādomā, kā paskaidrot un vai sapratīs, nu sorī. Nē, es gribu, lai mani saprot un lai es saprotu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #11 : 2014. gada 09. decembris, 00:21:07 »
es parasti s;aku interesētēies par  meistariem, kad ieraugu, kādu labi padarītu darbu...  tad īpašniekam pieprasu kontaktus, sazvanamies, sarunājam ievērtēt  darba lauku, tad meistars pasaka  ar ko man jārēķinās , neskaitot materiālus. Vienojamies par laiku, tad  aizbraucam pēc materiāliem un viss notiek. Nekad neesmu nevienu meklējusi  sludinājumos. Varbūt , viereiz, kad vajadzēja mēbeles transportēt.  man personīgi ir jāredz uz ko  cilvēks ir spējīgs un tad viss notiek. Parasti tādiem meistariem jau pusgadu uz priekšu  visi darbi sarunāti...

Atslēdzies sKu

« Atbilde #12 : 2014. gada 10. decembris, 14:06:04 »
Nomade - saprotu. Starp citu, viņš arī pavārs..Šodien nejauši atradu 1 d.vietu, akurāt blakus mājām gandrīz. Bet - protams, arī latv.valoda obligāti jāzin. Tas jau tikai normāli...

Olguc - tikai ļoģiski :) Ehh. Nu neko, tagad pats mājās galdu taisot. Da vismaz "ģelom zaņimaetsa" :)

Atslēdzies j

« Atbilde #13 : 2014. gada 10. decembris, 16:37:29 »
Man atkal zināms celtnieks sūdzas, ka nevarot cilvēkus dabūt, kas grib strādāt. Ja ar kāds atnākot, tad vai nu pēc dienas sākot vaimanāt, ka grūti, vai pēc pirmās naudas aizdzeroties

Atslēdzies sKu

« Atbilde #14 : 2014. gada 11. decembris, 11:47:44 »
j - nu re, kā dzīvē gadās. Starp citu, kur viņš iepriekš strādāja, arī ciest nevarēja bezģeļnikus-alkogoliķus. Iespējams, tādēļ arī pret viņu attieksme mazliet nmainījās, no sērijas - parējie kolēģi necieš, ka viņus kontrolē, lai galīgi dīkstāvē nesēž/nepīpē utt. Tāds brigādes vadītājs jau bija, bet...ciotiem jau tādi var arī nepatikt.

Varbūt vērts viņus sapazīstināt, ja Tev zināmais darbojas Rīgā? ;)