Autors Tēma: Meklē darbu  (Lasīts 5162 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies j

Re: Meklē darbu
« Atbilde #15 : 2014. gada 11. decembris, 13:33:13 »
Būs jāpajautā, vai problēma vēl aktuāla

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #16 : 2014. gada 11. decembris, 15:16:44 »
...jo dienas, jo vairaak paarliecinos, ka nejemtu lv nefuriichiijoshu cilvi, ja vien nebuutu vsm 2x leetaaks par latvieti... ...figeju tom no taa, cik vinju daudz... ...un pat vainiigi nejuutas...

Atslēdzies sKu

« Atbilde #17 : 2014. gada 11. decembris, 17:30:50 »
ineshuk - redz, ir jau arii loti daudzi, kas veelas tieshi, lai meistars buutu krievs/krieviski perfekti saprotosh, jo...vinji pashi nesaprot lv/eng. :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #18 : 2014. gada 11. decembris, 19:19:12 »
Oì, sorry, cho ta siljno apshaubu, ka tas ru/eng ir taac plus cil8im, kursh lv nje bum bum nje kukareku... ... Ush sorry, pieredze... ...jo dienas, jo vairaak necienu cilvjus, kas nekukamekuu mihtnes zemes valodaa... Ja nu tik kaa spaanis usa- 2x leetaak...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #19 : 2014. gada 12. decembris, 09:08:59 »
Viņi ne tikai nejūtas vainīgi, viņi vispār nejūtas, ka dzīvo LV. Viņi dzīvo PSRS. Man ir gadījies satikt pat mana vecuma cilvēkus, kuri ielas sauc vecajos padomju laiku nosaukumos...man ir jāaizdomājas, lai tos atcerētos! Un latviešu valoda viņiem vienmēr ir bijis tikai traucēklis.

Atslēdzies sKu

« Atbilde #20 : 2014. gada 12. decembris, 11:43:11 »
ineshuk - tak viss normāli - Konkrētais cilvēks - krievu - dzimtā, angļu, kā jau laikam iepriekš minēju - 4g ASV nostrādājis (vietējā kompānjā); gandrīz perfekti saprot ukraiņu, nedaudz čečenu, nedaudz poļu, ā - vācu - varētu būt vidējs līmenis, franču un spānu - pamatfrāzes. Latviešu - maz, jo, savos 31g - sanāk, ka arī LV diezgan maz dzīvojis (un te - gan dzīvojis, gan mācījies, draudzejies -  krieviski runājošā vidē). Tā kā - ar citām valodām nu problēmu nav, tas skaidrs.
Karoč, uz Tavu repliku atbildeju :)

flyingcat - kā jau iepriekš minēju - sanāk, ka tagad LV dzīvo tikai..hmm..no maija (es gan būtu paspējusi iemācīties pat japāņu...3 mēn laikā, imho :P)

Ok, paldies par sakarīgajām atbildem PAR TĒMU, pārējais - katram savs.

Lai foršas brīvdienas!

j - ja tomēr izdodas - būtu pateicīga. Varbūt vērts mēģināt ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #21 : 2014. gada 13. decembris, 22:51:32 »
...he, a usijaa uc ta pacentaas valodu apguut... ...ok, flag v ruki te klientu krievu dabuut, var sanaakt pat maksaatspeejiigaaks... ...kaa jau teicu- es nejemtu... ...pat angliski ne... ...mostas baiss nacionaalisms...

Atslēdzies sKu

« Atbilde #22 : 2014. gada 14. decembris, 17:07:57 »
ineshuk - atslaabinies :)