Tās ķēdītes, kad no viena sīkuma izveidojas pasaules mēroga pasākums, īstenībā ir nenormāli retas. Viens laborants palaida vīrusu. Cik miljoni ķīniešu laborantu vīrusu nepalaida, kaut tāpat kļūdījās?
Par to "sākšanu ar sevi" - es nemetu zemē konfekšu papīrus, ja trāpās, pievācu un izmetu svešus. Un kā tas ietekmē pārējos 8 miljardus ļautiņu uz globusa? Tieši nekā. Pat mani sīkie, kas kopš agras kucēnības mācīti, ar piemēru skoloti, talkās tīrījuši apkārtni un katrā izdevīgā brīdī skalotām smadzenēm, cūkojas, - regulāri pagalms un iela piedir$ti.
Daudz ko es nedaru sliktu, daru labu utt. Un kam no tā silts vai auksts? Var jau sevi mierināt, ka tā košļene, ko tu nenospļāvi uz asfalta, nepielipināja Okas riteni, Okas vadītājs Goša paspēja uz sievasmātes kāzām, tāpēc sieva viņam piedeva alkoholismu un pēc tam Goša aiz prieka atmeta dzeršanu. Es teiktu - mazāk vajag filmas skatīties. Kādreiz, protams, kāds sīkums ir tas pēdējais piliens, kas pārlaiž pār malu sakrāto, bet tāds piliens ir tik niecīga daļiņa no pārējo pilienu skaita, ka statistiski tādus neņem vērā.