Autors Tēma: «Doždj» 10 000 eiro sods  (Lasīts 6113 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: «Doždj» 10 000 eiro sods
« Atbilde #60 : 2022. gada 07. decembris, 20:24:04 »
Kas piedalīsies?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #61 : 2022. gada 07. decembris, 21:40:39 »
Lai kā nu tur būtu, valsts, kura devusi patvērumu likumdošana būtu jāievēro. Bet rašas jau savā būtībā ir meļi, melo par visu...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #62 : 2022. gada 08. decembris, 08:46:25 »

Par Doždj  diskusija Dombura raidījumā šovakar 21.15.

Ar 1 aci paskatījos.
Nevajadzēja, atkal kauns par valsti - gan par to ka vispāsr ielaida, gan par to, kā tagad mēģina dabūt ārā...

Nez, man tas dožģis nekad nav paticis, vismaz no 2017. gada.
Bet nu tie mūsējo argumenti stipri baltiem diegiem sašūti un pareizi ka dožģis tiesājas par LV teksta celiņu, ja jau raida Krievijai...

par to "mūsu armija" (tur parādīja 2 sižetus) - nu bet loģiki, ka viņu armija, KF armija... krievs no Latvijas krievam Krievijā stāsta par krievu armiju, viss normāli... tur valodnieki lai plēšās, nevis regulatori.... ko ta stāstītājam - vajadzēja sevi atdalīt no krievu tautas un teikt - JŪSU armija??

karoč, skatieties mazāk TV (kā šeit, tā Krievijā), labāk gulēsiet...   

Atslēdzies reno

« Atbilde #63 : 2022. gada 08. decembris, 08:57:53 »
viņiem ieteica  lietot "Krievijas armija"
Par skaņu celiņu parakstīja līgumu
Par Krimas karti jau no Ukrainas izmeta. Tātad nolēmuši, ka po&*^ mums tās valsteļu prasības
Nevienu brīdi neizskanēja kaut kāda vainas atzīšanas atblāzma.
Viņus te laipni ielaida un tagad sāks tiesāties?
Īpašniece īsta histēriķe

Neatkarīgie gan varēja izvēlēties citu runaspersonu :mrgr:  Pēc skata kā otrs Aboltiņš, apaļīgs briļļainis. Vajadzēja būt kādam jaunākam, mūsu puse tādi onkuļi un tantes

Atslēdzies daddy

« Atbilde #64 : 2022. gada 08. decembris, 09:23:57 »
Tiesāšanās jau par naudas sodu laikam. Demokrātiskā valstī tiesa ir normāls instruments, kā risina lietas, nevis šaujās un durās un indējās.
Autarķijā kanālu aizklapētu, žurnālisti un īpašnieki pazustu bez vēsts...

Stāstīt ko vajag lietot tās vai citas vārdkopas vietā ir cenzūra!! Tieši tikpat stulba kā krievu "speciālā operācija" vārda "karš" vietā...  neesam no padomijas tālu tikuši :(

es šeit Pret Latviju uzsākts masīvs informatīvais karš (nra.lv) izlasīju galveno dožģa "grēku" - "Taču šajā mediju kopienā izcēlās viens medijs, kurš jau no pirmajām dienām Latvijā sāka aktīvi komentēt Latvijā notiekošos iekšpolitiskos procesus. Tas bija TV kanāls “Doždj”."

Latvijā NAV vajadzīgs neatkarīgs medijs - tāds, kurš ēd no valdošā režīmas rokas. Paskatieties, palasiet LV ziņas - atgremoti rietumu naratīvi, BEZ kāda fokusa, niansēm par Latviju, tās interesēm...   

būtu mierīgi turpinājuši stāstīt krievien par krieviju, neaiztiekot Latviju, un neviens par viņiem neuzzinātu... :sarcasm:

« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 08. decembris, 09:32:10 no daddy »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #65 : 2022. gada 08. decembris, 09:28:04 »
es gan saredzēju, ka dožģists visu laiku nenormāli laipoja, izvairījās no jautājumiem, atbildēja ar pavisam ko citu, nekā tika uzdoti tiešie jautājumi. Domburs šoreiz ļoti labi nostrādāja

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #66 : 2022. gada 08. decembris, 09:35:21 »
Mani pēcDombura iespaidi.
Par to karti - būtu ar mieru piekrist, ka nebūtisks feileris. Karte pazibēja uz ekrāna vienu īsu mirkli, tajā attēlota bija ne Ukraina, bet visa Eirāzija, un es, pat īpaši cenšoties, nepaguvu saskatīt, kā tā Krima bija iezīmēta.
Par tulkojuma celiņu. Es nesaprotu - ja reiz bija tāda sākotnējā noruna, ja reiz ir Latvijā šāda prasība, nu tad kāda vispār par to var būt runa, kāda tiesāšanās par tēmu "a nah to vispār vajag?" Jūs, viesi, mācīsiet, kā mums mūsu mājās mēdijiem strādāt? wtf? Jūs raidāt Latvijā, tad esiet tik laipni!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #67 : 2022. gada 08. decembris, 09:51:57 »
Tagad aizvainoti, spējīgi žurnālisti palikuši bez darba, ienākumiem... Mums pofig, bet ko viņiem darīt? Atgriezties Krievijā un pa taisno uz frontes peredavaju?
Nevajadzētu aizmirst, ka šie opozīcijas žurnālisti ir apmācīti musināt tautu.. Agrāk to darīt Krievijā, tagad ko?.. Nu, tak Latvija neesot nemaz tik forša, varētu masas mobilizēt kādam pasākumam. Labi, la tagad sniegs, bet pienāks arī maijs.
Izmest no valsts?.. Tak politiskie bēgļi un Eiropa tak neļaus.
Mums vislabāk ir samaksāt viņiem sāpju naudu un lai pazūd no Latvijas. 🙈🙉🙊

Atslēdzies Milka

« Atbilde #68 : 2022. gada 08. decembris, 10:35:16 »
Tauta runā, ka kanālam problēmas ar naudu. Īpašniecei bijušais vīrs šo biznesu nopircis, kad nav gājis labi ar ienākumiem, palīdzējis ar savu naudu, bet par cik tagad viņš ir jau bijušais, tad ar naudu problēmas.
Viņi par uzlikto soda naudu tiesājas, ja?
Un tv kanālu vajag, lai būtu kādi sponsori, jo jūtubē raidot sponsoru nebūšot.

p.s. Un Latviju kā apmešanās vietu viņi izvēlējās, jo šeit bija vislētāk; to pati žurnāliste Kotrikadze vienā intervijā teica.
Bet viņiem Amsterdamā esot savs kantoris. Laikam uzreiz nebrauca uz turieni, jo tur dārga dzīve.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 08. decembris, 10:42:03 no Milka »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #69 : 2022. gada 08. decembris, 10:53:29 »
par tiesāšanos ir maz informācijas - par ko tieši - soda naudas apmēru vai faktu vispār.
Tāpat arī dožģa argumentācija nav skaidra - iespējams apelē, ka piespiesti uz nevienlīdzīgiem nosacījumiem, jo BBC un DW (kuru krievu redakcijas arī uz LV pārcēlās) es nekādus latviskos celiņus neesmu redzējis... nu ta jau manīs, ko taisnā tiesa teiks

ne ne, man acis atvērās, ka šie (dožģis) sāka arī LV politiskos procesus komentēt, ne-meinstrīma viedokļus atspoguļot, un tāpēc palika bīstami!!
un tad - būtu tik objekts, gan pants atradīsies...

...sīkā žurnālista studiju laikā strādāja vienā medijā... bērns savā naivumā ielika vairākus aktuālus rakstus par kuriem dabūja pa mizu - tie ir mūsu sponsori, par viņiem vai nu labu, vai neko... tāda lūk "neatkarīgā" LV žurnālistika... mazajiem-par-zvēriņiem - lūdzu, bet lielos zvērus neaiztikt! ...   

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #70 : 2022. gada 08. decembris, 11:04:55 »
Daddy, tu domā, ka viņus varēs piespiet strādāt maximas kasē, ja piedevām nav latviešu valodas?..Es jau teicu- nav darba, nav ienākumu.. Ko viņiem tagad darīt?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #71 : 2022. gada 08. decembris, 11:09:00 »
Saies kopā ar Rosļikovu, kuram trūkst intelekta, bet ir tribīne un aiziet! No viņiem jātiek vaļā tūlīt un visvieglāk ar sāpju naudas palīdzību.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #72 : 2022. gada 08. decembris, 11:09:00 »
Daddy, tu domā, ka viņus varēs piespiet strādāt maximas kasē, ja piedevām nav latviešu valodas?..Es jau teicu- nav darba, nav ienākumu.. Ko viņiem tagad darīt?

Lai tik sip prom... Ta par viņiem man vismazākā bēda - krievu pasaulē ir 100+ miljoni, par katru asariņu nenoraudāsi... gan iekārtosies turīgajos rietumos
kādu vēl naudu?? Tu ko aptracis, tas tik parādīs, ka viņiem bija kautkāda taisnība un mēs jūtamies vainīgi... atņemt vīzu un pavadīt līdz robežai - kurai - lai paši izvēlas!  :fryingpan:

Man par Latvijas valsti un vārda brīvību sāp!   

Atslēdzies reno

« Atbilde #73 : 2022. gada 08. decembris, 11:13:52 »
Man patika Arestoviča dalījums, ne tikai labie un sliktie, bet arī noderīgie un nederīgie.  Dožģ viņam bija sliktie noderīgie

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #74 : 2022. gada 08. decembris, 11:27:05 »
Daddy, tu par problēmu risināšanu no spēka pozīcijām, kas demokrātiskai Latvijai ir vājas.. Ja viņiem tiešām nav nauas... nu, tai seksīgai īpašniecei, tad viņi var sākt cīnīties šeit un nekur nesip.. Tam naudu varbūt kremlis iedos.. Es ar šādu apmācītu, pret Latvijas valsti noskaņotu baru negribu sadzīvot.. Lai juristi izdomā, kā dabūt šos prom..