Glorijas Grevcovas versija
"Mēs nedzīvojam kopā jau sen, kopš pagājušā gada septembra," portālam "Delfi" saka Saeimas deputāte, apstiprinot savas laulības iziršanu. Viņa pošas šķiršanos nokārtot arī oficiāli, taču vēlas paturēt līdzšinējo uzvārdu – jo tas jau kļuvis par viņas "brendu".
Grevcova ar vīru šķīrusies uz nepatīkamas nots un kopš tā laika kontaktus ar viņu pārtraukusi. Vaicāta, kur Grevcovs varētu būt meklējams, deputāte norāda, ka šis jautājums ir policijas kompetencē, turklāt viņas rīcībā ir "ziņas no trešajām pusēm", ka bēguļotājs tomēr varētu būt jau atradies.
"Policija bija pie manis vērsusies rudenī par šo jautājumu, bet es uzreiz pateicu, ka nezinu, kur viņš ir. Konkrēti neko teikt nevaru, jo man tomēr ir svarīgas attiecības ar mana bērna bioloģisko tēvu. Es nevaru atbildēt par sveša cilvēka rīcību, lai viņi paši tiek galā," par savu vīriešu konfliktu saka Grevcova un ir pārsteigta par to, ka Tams vērsies pie "Delfi", lai risinātu šādus jautājumus.
Deputātei ar dēla tēvu esot labas attiecības, ģimenes modelis arī sakārtots – viņas meita dzīvo pie viņas, dēls – pie tēta. "Es nezinu, kādu iemeslu dēļ viņš vēlas publiskot visādas muļķības par sava bērna māti. Iespējams, viņam ir personīga sāpe par to, ka mēs izšķīrāmies. Tā sāpe atsākās tad, kad es kļuvu par Saeimas deputāti. Lai arī ko viņš neteiktu, es noteikti vērsīšos tiesā. Publiskot privāto dzīvi un izplatīt baumas es neļaušu. Un atbildēt par Kasparu Grevcovu es arī negrasos, jo ar viņu kopā nedzīvoju," skaidro ievēlētā amatpersona.
Grevcova komentē, ka Tama teiktais par 140 eiro vienreizēju maksājumu bērna uzturēšanai ir nepatiesas baumas. "Es negribu nolaisties līdz miskastes līmenim, lai to vispār komentētu. Ja nav pierādījumu, tad tie ir tikai vārdi. Man ir liels kauns un pazemojoši pat runāt par šādu tēmu. Ja Edgars mēģinās mani apmelot, es kā amatpersona vērsīšos tiesā, jo neļaušu savu vārdu izmantot kaut kādās netīrās spēlītēs," viņa strikti nosaka. Grevcova līdz šim jau tā jūtas cietusi saistībā ar viņas privātās dzīves tirzāšanu, tādēļ apmelojumus uzskata par sevišķi necienīgu rīcību.
Patlaban Grevcova dzīvo kopā ar meitu. Uz jautājumu, kādas ir viņas attiecības ar Brēmani, deputāte smej, ka "pagaidām vēl kopā nedzīvojam". Arī jaunai laulībai viņa pagaidām vēl nejūtas gatava." (C)