saki nu godīgi- suņinieki un kaķinieki
jaa, ir arī putnu cilvēki
Kakinieki ir vairāk pašpietiekami, vairāk gatavi dot nekā ņemt, vairāk līdzcietīgi uzticami, godīgi. Introverti vērotāji. Ļoti uzticami īpatņi.
Suņinieki- vairāk alkst mīlestības, tūlītējas atzīšanas. Vairak tādi kā mazliet zīmulīši. Vairāk bara un komandas locekļi. Ekspresīvi, runātīgi un skaļi(salīdzinājumā ar kaķiniekiem), atraktīvi, aktīvi ...( ne tādēļ, ka jāved suns laukā )
Nerunāju par tiem ,kuriem suns ir teiksim tikai apsardzei(ķēdē pie kūts pakša), vai kakis biznesam . Tie nav šajā, manā iedalījumā.
Esmu jau daudz stāstījusi, ka dzīvē svarīgus lemumus (kas saistīti tieši ar cilvēku pieņemšanu, darījumu veikšanu etc) esmu pieņēmusi vadoties tikai pēc tā vai cilvēks ir kaķinieks vai suņinieks.
Kakinieki nekad nav pievīluši..nekad.Ar suniniekiem ir dažādi.
P.s Te ir svarīgi saprast,ka ne visi kam mājās ir kakis(kkada iemesla dēļ) Vai sētā suns arī kkāda iemesla dēļ uzreiz ir suņinieks vai kakinieks. Bet to jau jūs saprotat
visp.jau mums( ģimenē) ir arī zaķi.. man- lopiņš ..meitai bikšainais

(visi zaķi un kaķi ir pieņemti un savākti no krīzes situācijām un glupiem cilvēkiem )
Tāda nemurrajoša zāli ēdoša kaķa versija
Aaa nu meitas partnerim ir izglābta varde(kura bija uzdāvināta pusaudzim, kuram apnika pēc pāris mēnešiem) un trijas čūskas ,kuras iepriekšējiem ovneriem kļuva apgrūtinošas... nu tā kkā.. un šams ir riktīgs čūsku cilvēks

lab oky abinieku.. laab rāpuļu..aij pofig..vienalga, to tur mošķu