Autors Tēma: Atkal būšot Jaunatnes teātris  (Lasīts 1939 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies j

Atkal būšot Jaunatnes teātris
« : 2014. gada 02. decembris, 16:46:10 »

Atslēdzies hm@

Re: Atkal būšot Jaunatnes teātris
« Atbilde #1 : 2014. gada 03. decembris, 15:58:49 »
Kas interesanti - tā atjaunošana būs jaunajā koncertzālē Rīga.

Nē, viss ir labi, lai veicas. Lai arī kā mums gribētos, mes nevaram ielekt otrreiz MŪSU  Jaunatnes teātra upē ar Singu utt. Un arī brendu "Jaunatnes teātris" nevaram  neļaut lietot tikai atmiņu dēļ.

Bet man ir arī objektīvā kritika. Balstīta uz to atsauksmēm, kas bija uz Cukuru šaja koncertzālē. Garderobe un WC bijusi absolūti nepiemērotas cilveku plūsmai.
Un- ja vēlas šajās telpās rīkot bērnu izrādes, tad viņiem nopietni jāpārdomā, kā optimizēt jauko tradīciju pirms izrādes un starpbrīdī fiksi aiziet uz WC :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #2 : 2014. gada 03. decembris, 16:32:10 »
Man prieks par jebk.jaunu aktivitāti teātru dzīvē, tikai der ielāgot, ka šis būs projektu teātris,nevis ar savu patstāvīgo trupu, līdz ar to koncepts atšķirsies no mums jau ierastā teātros. Turklāt, kā hm@ atzīmēja, JT mums saistās ar savām īpašajām atmiņām un nostaļģiju, līdz ar to jaunais nekad nevar būt vecais, iepriekšējais Jaunatnes teātris.. Eh, būtu vismaz vecajās telpās Lāčplēša ielā, kas tagad sen jau kā babtistiem atdotas... Bet Lūsis kā galv.režisors ir laba ziņa, jo tieši viņa laikā pirms dažiem gadiem sākās Liepājas teātra augšupeja, atveda uz turieni Džili, u.c.labus režisorus, kas ļāva tapt fantastiskiem iestudējumiem.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #3 : 2014. gada 03. decembris, 16:34:04 »
Un kad būs "Starp mums, meitenēm, runājot", es būšu pirmā, kas aizskries skatīties... ;)))

Atslēdzies hm@

« Atbilde #4 : 2015. gada 08. janvāris, 11:17:54 »
Jaunas ziņas par paredzamo repertuāru
http://www.diena.lv/kd/teatris/un-atkal-jaunatnes-teatris-14083038

kā man gribas, lai viņiem izdotos izcila Žanna d'Arka, brīnišķīgs Toms Sojers utt..  un pats galvenais - lai viņiem izdotos kaut kā pacelt savu reitingu manās acīs, jo tagad man tirpuļi skrien no domas par Milleru, no Cukura, no okartes akadēmijas dziedātājiem un "aktieriem".... vē.... 
Bet iestudējumus izvēlējušies precīzi mērķī - slavenā d'Arka, mīļais Sojers... Pifs....  ak kāpēc gan šos neizvēlējās profesionālie teātri..

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #5 : 2015. gada 08. janvāris, 22:17:07 »
Oi, Millers.... Biju uz Iļģu Zsv koncertu tajā koncertzālē - tas jau sagaidāmi jauks, kaut arī pastīvs tādā sēžamzalē, bet Millers tādas reklāmrunas bīdīja. Vē... Tādēļ tādas īsti labas pārliecības par šo teātri nav.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #6 : 2015. gada 08. janvāris, 22:51:37 »
man stāstīja par džeza(?) koncerta klausīšanos, esot bijis ļoti laba akustika, sēdējuši ne tuvu pie skatuves, bet krietnu gabalu tālāk, bet centrā, teica - ļoti labi i redzēt, i dzirdēt.

nja, bet tas millers...

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2015. gada 08. janvāris, 22:55:53 »
oi, kā tagad atceros tās Jaunatnes teātra tualetes, bērneļi stāv rindās -tātad tradīciju pārmantojums!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #8 : 2015. gada 08. janvāris, 23:07:00 »
man stāstīja par džeza(?) koncerta klausīšanos, esot bijis ļoti laba akustika, sēdējuši ne tuvu pie skatuves, bet krietnu gabalu tālāk, bet centrā, teica - ļoti labi i redzēt, i dzirdēt.

nja, bet tas millers...

Jā, redzamība tiešām laba, pirmās 8-9 rindas gan vēl visas vienā līmenī, bet tiem, kas amfiteātrī, ļoti labi - mums bija biļetes pašā malā - ļoti labi!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #9 : 2015. gada 09. janvāris, 09:01:24 »
ā, jā, viņī pieminēja vārdu "amfiteātris", es iedomājos, ka visas vietas ir slīpi uz augšu, tagad piefiksēšu - ka pirmās 9 ir uz taisnas grīdas un tikai pēc tam sākas slīpums!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #10 : 2015. gada 13. janvāris, 21:07:43 »
Jā, būs jāiet jāpieņem jaunā kocertzāle kkad, vēlams ar Jaunatnes teātra izrādi.