Autors Tēma: koncerts  (Lasīts 9511 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

koncerts
« : 2023. gada 22. februāris, 17:58:49 »
Tikko bija intervija LR 3 ar vienu no dalībniekiem Pēteri Vaickovski. Roterdamas Erasma Muļķības slavinājumus lasa Vilis Daudziņš + viduslaiku mūzika
Man liekas, ka varētu būt ļoti interesants. Vienīgi lokācija man galīgi nepatīk  -Ulbrokas Pērle
https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/126442

Atslēdzies Luīze

Atb: koncerts
« Atbilde #1 : 2023. gada 22. februāris, 19:58:55 »
Ulbrokas pērle ir pavisam jauna ēka, pirms pāris gadiem tik atvērta. Iekšā gan nav sanācis būt. Uz kādu koncertu labprāt aizietu.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #2 : 2023. gada 22. februāris, 20:01:54 »
Ulbrokas pērlē esmu bijusi. Uz leļļu teātri :mrgr:  Normāla vieta. Tur interesanti pasākumi mēdz notikt.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #3 : 2023. gada 22. februāris, 20:43:25 »
Es ar es ar tur biju. Uz Šveiku :D

Bet dislokācija ja jābrauc no 2. Daugavas puses sūnaina

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2023. gada 22. februāris, 20:53:23 »
Tur tā lieta. Atceros, kā man bija bieži jābrauc uz Dreiliņiem, Ulbroku, brrr. Tas aplis vnk debils

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #5 : 2023. gada 22. februāris, 21:29:19 »
Ar 51.autobusu :mrgr:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2023. gada 22. februāris, 21:57:16 »
Tieši kurš aplis? Pirms gada pārbūvēja gan to, kas pie Depo (Lubānas/Juglas/Deglava), gan arī pie Ulbrokas.

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2023. gada 22. februāris, 22:12:08 »
 Tur visi riebīgi
Nevaru iedomāties uz koncertu  kulties ar autobusu...
Rīt uz muzeja izstādēm gan brauksim ar vilcienu (piebraucot šinī galā pie kādas stacijas) Un martā uz operu arī

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2023. gada 22. februāris, 22:27:05 »
Kas vainas Ulbrokai? Normāla piebraukšana, normāla iespēja noparkoties. Noteikti daudz labāk nekā visi tie centra teātri, kur mašīnu vispār nav kur likt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2023. gada 22. februāris, 22:42:49 »
No manis diez vai. Man vispār tas gals nepatīk, kaut braukāts daudz. Varbūt tieši tādēļ

Uz centru, kur smuki ar kājām var aiziet no stacijas, man vilciens ir izdevīgs. Uz Jauno braukšu ar mašīnu

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #10 : 2023. gada 22. februāris, 22:46:32 »
Tur visi riebīgi
Nevaru iedomāties uz koncertu  kulties ar autobusu...
Rīt uz muzeja izstādēm gan brauksim ar vilcienu (piebraucot šinī galā pie kādas stacijas) Un martā uz operu arī

Kas vainas autobusam? Vienā galapunktā iesēdies, otrā izkāp. Un nav jālauza galva par apļiem.
Bet ok, tā daru es, jo man, pirmkārt, nepatīk braukt ar auto (arī kā pasažierei), otrkārt, skatīt pirmkārt :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2023. gada 23. februāris, 00:07:34 »
Autobusam (tāpat kā arī visam pārējam sabiedriskajam transportam) ir tā vaina, ka tā pietura nav pie manas mājas. Līdz tam ir, labākajā gadījumā, vairāk vai mazāk tālu jāiet, sliktākajā gadījumā -
jābrauc ar citu sabiedrisko transportu, līdz kuram, savukārt, vairāk vai mazāk tālu jāiet... Līdz pieminētajam 51.autobusam man būtu kādi 4 km kājām vai jābrauc ar kko citu, līdz kuram kādi 1,5 km  Tas pirmkārt. Otrkārt, tas transports nekursē viens pēc otra. Gaidi vienu, gaidi otru...  Gauži apšaubāma izprieca, sevišķi ziemā un pieklājīgās drēbēs, ne ikdienas termoveļā, brienamzābakos un pufaikā.
Ar auto līdz Ulbrokai man 15- 20 minūtes.  Bez auto - pa 20 minūtēm būšu paguvusi aiziet līdz tā pirmā autobusa pieturai, ar kuru aizbraukt līdz pārsēšanās pieturai, kur tad savukārt gaidīt to 51.  ...
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 23. februāris, 00:31:02 no kvadra »

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #12 : 2023. gada 23. februāris, 08:30:52 »
Oi, šo varētu paskatīties! Man arī Ulbroka ir parocīga vieta, kāda pusstunda tik ar auto. Ar sabiedrisko būtu droši vien kādas 2,5 stundas kopā :D Ja sakaņotos laiki.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #13 : 2023. gada 23. februāris, 10:15:53 »
Vai man patīk viduslaiku mūzika? Jā, ļoti.
Vai gribu, lai man lasa priekšā "Muļķības slavinājumu"? Noteikti nē.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #14 : 2023. gada 23. februāris, 11:24:30 »
Atcerējos, krievu laikos, ja grib''eji nopirkt labu gramatu, tad klāt bija jāpērk kaut kas neejošs, komplekts, tā teikt.  :D