Autors Tēma: pukstu... publiski  (Lasīts 27581 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: pukstu... publiski
« Atbilde #60 : 2023. gada 16. oktobris, 21:24:44 »
Paskatījos - mājās nav.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #61 : 2023. gada 16. oktobris, 21:56:13 »
Neatceros, ka bijusi kirilica, ja nu pirmajiem datoriem.

Krievu valodu izmantoju bieži, bet vienmēr  - translit.
Ērti un vienkārši!

« Atbilde #62 : 2023. gada 16. oktobris, 21:58:12 »
Latvijas internetveikalos pa kādai klaviatūrai ar krievu burtiem var atrast, pati nesen pirku 1a.lv. Tur pat bija filtrs, lai var atlasīt tās, kam arī kirilica virsū.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #63 : 2023. gada 16. oktobris, 22:01:26 »

Tātad, nav ko pukstēt -nav pieprasījuma

Ja MAN nevajag, tātad "nav pieprasījuma", vai ne?  :mrgr:
Nez, kādam neesošajam pieprasījumam paredzēti virsū līmējamie burtiņi?  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #64 : 2023. gada 16. oktobris, 22:10:52 »
Latvijas internetveikalos pa kādai klaviatūrai ar krievu burtiem var atrast, pati nesen pirku 1a.lv. Tur pat bija filtrs, lai var atlasīt tās, kam arī kirilica virsū.
Paskatījos - 1a.lv tiešām ir! Vesela virkne dažādās cenās. Nelikvīdi neesošajam pieprasījumam  :mrgr:   Tik es kaut kā neiedomājos tur meklēt. Nu nekas, šā vai tā, bet būs man arī.

Atslēdzies reno

« Atbilde #65 : 2023. gada 16. oktobris, 23:00:16 »
Tad vajag prast meklēt nevis pukstēt

Atslēdzies MMuca

« Atbilde #66 : 2023. gada 17. oktobris, 00:11:29 »
Papukstēja un saņēma rezultātu. Nebūtu pukstējusi, tā arī paliktu bez krievu burtiņiem. Pukstēšanā ir spēks! :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #67 : 2023. gada 17. oktobris, 10:38:38 »
Tad vajag prast meklēt nevis pukstēt
Ja kas, tad es jau no sākta gala rakstīju, ka ATRADU. Pēc nomeklēšanās atradu un pasūtīju. Vispirms atradu un tad uzrakstīju/nopukstēju par to, ka vispār elementāru lietu ir ar meklēšanu jāmeklē, nevis tā stāv attiecīgā plauktā veikalā starp citām līdzīgām. Un tēma, ja kas, ir atbilstoša, jau virsraksts brīdina par pukstēšanu. Ja tā nepatīk pukstēšana, drīkst nevērt un nelasīt. 

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #68 : 2023. gada 17. oktobris, 11:49:06 »
Pēc nomeklēšanās atradu
Šī bija jaukākā daļa Tavā komentārā  :in-love:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #69 : 2023. gada 17. oktobris, 12:32:38 »
Kādēļ lai tāfele ar kirilicu Latvijā būtu elementāra lieta kura stāv katrā veikala plauktā?  :?:  mja, kādēļ?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #70 : 2023. gada 17. oktobris, 13:47:24 »
Neredzu iemeslu, kāpēc gan tā nevarētu būt. Stāv taču grāmatnīcu plauktos grāmatas kirilicā un kioskos avīzes, neviens no tā neģībst, un Latvija tāpēc nav bojā aizgājusi. Turklāt katrai tai klaviatūrai primārais ir latīņu šrifts, kirilica tikai papildu.

Bet nu ok, katram sava antikrievu alerģijas pakāpe, to es saprotu, un par to nav vērts šķēpus lauzt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #71 : 2023. gada 17. oktobris, 14:40:50 »
Par avīzēm ģībstu gan

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #72 : 2023. gada 17. oktobris, 18:17:21 »
Kad nomainīju stacionāro datoru pret klēpju datoru, palūdzu lai paredz iespēju kiricas lietošanu. Vienkārši biju pieradusi, ka man tāda ir. Savā laikā, gadus trīs komunicēju pindzelēšanas jautājumos ar kādu ukrainas pasniedzēju kas dzīvo Francijā. Grupā bija kādi 18 cilvēciņi no visādam pasaules malām, kirilica labi noderēja.  Datorpuika ielādēja kaut kādu programmu, kas ļauj izvēlēties valodu. Izvēloties kirilicu, uz ekrāna apakšā parādās kirilicas klaviatūra. Droši vien, lietošana ne visai raita,  grūti teikt, jo pusgada laikā pēc tās vairs nebija vajadzības. Bet ja būs tad es esmu gatava, tas priecē.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #73 : 2023. gada 17. oktobris, 21:18:57 »
Es krievu izkārtojumu nepārvaldu un ja vajag maucu latīņu burtiem :D

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #74 : 2023. gada 17. oktobris, 21:38:18 »
Ak, tikko papētīju savu bezvadu tastatūru (logitech).  To lietoju ar portatīvo datoru un ... tā ir ar kirilicu, bet daudzu gadu laikā pat nebiju manījusi!