Autors Tēma: pukstu... publiski  (Lasīts 27759 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Atb: pukstu... publiski
« Atbilde #120 : 2023. gada 17. novembris, 19:01:46 »
Kāpēc svētkus nevar vienkārši svinēt? Kāpēc braucējiem jāsabojā garīgo jau PIRMS svētkiem? Kāda h.ja pēc krastmalu jātaisa ciet četros pēcpusdienā? Kas tik ļoti būtisks jādara tieši no 16.00 līdz 18.00? Varētu ļaut cilvēkiem aizmukt no tās bedres, bet nē - tieši 16.00 jāaizklopē ciet.

Es kā dzimusi rīdziniece sen vairs nespēju priecāties par līdz kliņķim nolaisto pilsētu... un nekādi ''parādi'' to nespēs izlabot.
Visus sakost!

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #121 : 2023. gada 17. novembris, 19:03:35 »
NBS ģenerālmēģinājums

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #122 : 2023. gada 17. novembris, 19:29:09 »
Kāpēc svētkus nevar vienkārši svinēt? Kāpēc braucējiem jāsabojā garīgo jau PIRMS svētkiem? Kāda h.ja pēc krastmalu jātaisa ciet četros pēcpusdienā? Kas tik ļoti būtisks jādara tieši no 16.00 līdz 18.00? Varētu ļaut cilvēkiem aizmukt no tās bedres, bet nē - tieši 16.00 jāaizklopē ciet.

Es kā dzimusi rīdziniece sen vairs nespēju priecāties par līdz kliņķim nolaisto pilsētu... un nekādi ''parādi'' to nespēs izlabot.

Elpo dziļāk! Man dienu saīsināja līdz 13.00 un es sēdēju tādos sastrēgumos, kādi nu jau bija aizmirsušies.  Tas nozīmē - šodien tā ir!

Arī es esmu dzimusi un augusi pilsētā, ko tu  sauc par bedri. Jā, vairs nedzīvoju Rīgā. Un tomēr, mana ārpus pilsētas dzīve rit virzienā caur degredētāko pilsētas daļu, kur satiksme jau vismaz pusgadu ir čakarēta un līdz mājām nokļūstu ar 3-4 transportiem. Bet es redzu, kā lietas tiek uzlabotas - samazinātas pieturvietas īsos posmos, mainīts ielas segums, sakārtotas ietves, ieviestas sliedes mūsdienām atbilstošam tramvajam u.t.t. Varbūt kaut ko neredzu, bet pēdējā 10gadē galvaspilsēta meklē veidus kā attīstieties un kļūt foršākai!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #123 : 2023. gada 17. novembris, 21:16:51 »
uzstellē waze, Camma, un atslābsti

Atslēdzies Camma

« Atbilde #124 : 2023. gada 17. novembris, 22:32:09 »
Bobi, vari stellēt ko gribi, bet ja ir spiesta lieta paķert vedeklu no Elizabetes ielas, tad nelīdzēs nekāds tomtoms. Un ja vēl draud sa.ist Valdemāra ielu ar sabtransa joslu, tad ap sirdi kļūst īpaši silti. Tikpat silti, kā iebraucot vienā otrā iekšpagalmā botāniskā dārza apkaimē - gadu desmitiem (!) tādas bedres, ka i nedomā ar sedanu braukt! Cēsu iela tāda, kā pēc bumbošanas Bahmutā. Tāda pati Briāna iela. Uz Elizabetes ielas bruģa var mašīnā zobus pazaudēt, mazās ieliņas apkārt tieši tādas pašas.
Pa Brīvības ielu kauns braukt ar ārzemniekiem - ēkas nolaistas, liela daļa tukšas, VEF tilts vien ir ko vērts! Ar abiem megagraustiem abās pusēs... Par slimajiem kokiem i nerunāsim, skats kā Adamsu ģimenes piemājas dārzā.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #125 : 2023. gada 18. novembris, 00:22:28 »
Ja tik vien tās bēdas būtu, kā pāris reizes gadā pa svētkiem, to varētu pieciest, bet satiksmes organizācija Rīgā ir hroniskas zobusāpes gadu gadiem un ikdienā... Rīga ir jāzina no galvas ar visām zīmēm un visiem aizliegtajiem pagriezieniem, lai pa to spētu nonākt galamērķī neriņķojot pa 10x uz riņķi, i tad vēl vari ieberzties, jo jauni aizliegumi vairojas kā sēnes pēc lietus, arvien vairāk sabiezinot satiksmi.
Katrreiz, kad braukāju pa Viļņu, izjūtu baltu skaudību...

Bet centrs tukšojas, jā... Mājas pustukšas.

Atslēdzies reno

« Atbilde #126 : 2023. gada 18. novembris, 08:32:17 »
Jā, Rīga man vairs nepatīk... Nošņurkusi un pelēka. Tukšie  centra māju dzīvokļi un veikali. Ekoidioti sačakarē ielu pēc ielas.
Pat it kā dārgajā Jūrmalā būvējas no vienas vietas. Un šovakar tradicionālais sveču ceļš

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #127 : 2023. gada 18. novembris, 11:35:59 »
Bez "vāzes" nebraucu un esmu iepazinusi jaunas ielas un rajonus.

Kā jūs gribējāt? Lai ielas top jaunas bez remontiem?

Tas, ka Rīga kļūst tukša ir normāls process.
1.Cilvēki novērtē un izvēlas dzīvi ārpus pilsētas.
2. Nodokļi aiziet Rīgas guļamrajoniem.

Par kādu naudu, lai pilsēta attīstās?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #128 : 2023. gada 18. novembris, 16:21:52 »
Bācien, laikam jau DAŽIEM cilvēkiem par to naudu maksā, lai viņi izdomātu kā un arī vēl ar varu apveltīti, lai izdarītu izdomāto. Vai ne?
Visus sakost!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #129 : 2023. gada 18. novembris, 17:10:55 »
Bācien, laikam jau DAŽIEM cilvēkiem par to naudu maksā, lai viņi izdomātu kā un arī vēl ar varu apveltīti, lai izdarītu izdomāto. Vai ne?

Jā!
 Es esmu par to, lai maina likumdošanu! Pilsētai nekad nebūs naudas, ja nodokļi ies uz dzīvesvietu.
Strādāju un algu saņemu Rīgā. Dzīvoju ārpus Rīgas. Ārpus Rīgas alga būtu lielāka!

Rīgā ir darba vietas, bet nodokļi aiziet uz pieRīgu! Tā nevajadzētu būt!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #130 : 2023. gada 18. novembris, 18:42:46 »
Kātad - naudas nav! (Nezinu gan nevienu, kam tās pietiktu!) Melnais caurums! Varbūt sakarīgi un iedzīvotāju interesēs izlietot to naudu, kas ir? Kāpēc to pašu satiksmi nevar jēdzīgāk saorganizēt, pie viena ietaupot uz aizlieguma zīmēm?  Nē, čakarē vienu ielu pēc otras tad ar velojoslām, tad ar sabtransporta joslām.... Starp citu, nezin kāds ģēnijs izdomājis, ka manas ieliņas sākumgalā obligāti nepieciešama zīme 30km/h - šaurā, tupika celiņā, kur vispār neviens ātrāk par 20 nebrauc, jo tik vien ir kā sešas mājas un ceļa segums... ne tas labākais,  un vismaz pēdējos 50 gadus neviena negadījuma nav bijis. Bet mēs neesam nekāda čuhņa, mums ir sava satiksmes organizācija! Gaidu, kad iedomāsies saspraust "zirnekļus"...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #131 : 2023. gada 18. novembris, 20:09:09 »
Jā!
 Es esmu par to, lai maina likumdošanu! Pilsētai nekad nebūs naudas, ja nodokļi ies uz dzīvesvietu.
Strādāju un algu saņemu Rīgā. Dzīvoju ārpus Rīgas. Ārpus Rīgas alga būtu lielāka!

Rīgā ir darba vietas, bet nodokļi aiziet uz pieRīgu! Tā nevajadzētu būt!

Čuhņā dzīvot ar diezvai gribēsies. Varbūt tad tos nodokļus dalīt 50:50 labāk...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #132 : 2023. gada 18. novembris, 20:43:36 »
Īsti nepiekritīšu. Normāli, ka cilvēks maksā dzīvesvietas pašvaldībai, uzņēmums savas atrašanās vietas pašvaldībai.
Otrkārt (par to mēs jau reiz šķēpus lauzām), šodienas digitalizētajā pasaulē kas vispār ir darbavietas adrese? Kad cilvēks strādā kkādā firmā ar juridisko adrese kauč Kaimanu salās, kam tad lai aiziet tas IIN? Deklarētā dzīvesvieta vismaz ir kkas reāls.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #133 : 2023. gada 19. novembris, 00:00:48 »
Dzīvoju "ćuhņā" un man patīk. Čuhņa katru gadu attīstās  - tiek labiekārtota. 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #134 : 2023. gada 19. novembris, 00:33:16 »
Par kādu naudu tad labiekārto, ne par iedzīvotāju nodokļu kuru grasies atstāt Rīgā?