Autors Tēma: pukstu... publiski  (Lasīts 27740 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: pukstu... publiski
« Atbilde #150 : 2023. gada 24. novembris, 16:49:55 »

Ja tev tur tāādas šķirbas grīdā, tad pie kažoka ātri tiksi... Mierlaikos vectantei bijis kurmjādu puskažociņš.
Mums garāžā būs pa durvīm ielavījusies.
Tukkngs šodien atvedīs muminiscējošo indi, nekas nesmirdēs.

šķirbu grīdā nav vispār (betona klons), sienās arī nav, šķiet viņas pa pažobeli ielavās... katru rudeni, pilns... kad uzkrīt sniegs, tad beidzās... man lamatas jāslēpj, lai vedeklas sunim degunu neiespiež...

...labāk būtu pircis eņģelizējošo indi - žurka pārvēršas par sikspārni un aizlido...  :f-palm:

oi, es vienu gadu domāju cimdus taisīt - vajag 7 žurkas vienam cimdam - 5 pirkstiem un 1 augšai un 1 apakšai :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #151 : 2023. gada 24. novembris, 18:00:03 »
Da nu pirkstaiņus... Dūraiņos siltāk, vieglāk uzvilkt un noņemšanās mazāka :?:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #152 : 2023. gada 24. novembris, 19:01:08 »
Man likās aizdomīga tā aukstumsomas mala pēdējā žurkbildē. Vai tik netiks gatavots cienasts? Nu, kaut kas ķīnīzeru gaumē?
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #153 : 2023. gada 27. novembris, 10:19:22 »
Da nu pirkstaiņus... Dūraiņos siltāk, vieglāk uzvilkt un noņemšanās mazāka :?:

...dūraiņiem caunu vajag!!

Oi, Luīze, Tu esi ZELC!  :big_hug:  man tieši pāris caunādas pa skapi mētājas, cepurei par maz, bet apkakles jau visām lielajām meitenēm sataisītas!!

Atslēdzies daddy

Atslēdzies tuk

« Atbilde #155 : 2023. gada 06. decembris, 14:09:42 »
...tiem būtu jābūt varen liela izmēra kaķiem.  :scratch:

Atslēdzies sanda

« Atbilde #156 : 2023. gada 06. decembris, 18:32:37 »
Sibīrijas šķirnes kaķi tika galā ar situāciju pēc Ļeņingradas blokādes.
Esmu redzējusi pieminekļa foto kādā Sibīrijas pilsētā. Šaubos vai kaķu vagonā visi bija tīršķirnesCat smiley, bet sibīrieši varTalking

Atslēdzies tuk

« Atbilde #157 : 2023. gada 06. decembris, 21:03:42 »
Šaubos, vai rašas sūtīs savus sibīrijas kaķus uz Ukrainu, neceri...

Atslēdzies sanda

« Atbilde #158 : 2023. gada 07. decembris, 01:53:50 »
Šaubos, vai rašas sūtīs savus sibīrijas kaķus uz Ukrainu, neceri...
Domā, ka Ukrainā nav Sibīrijas kaķu vai tādu kā mūsu kaimiņruncis no patversmes - vazājas apkārt dedzīgi medīdams, uzbrūkot kaķa lieluma kaķiem, mājās pilnas bļodas ar ēdamo, tam fronte varbūt būtu īstā vieta. Parasta lieluma kaķis.
Zooveikala īpašniece kaķeniece  pat gribēja to iemidzināt, jo neļaujot nevienam citam dzīvot - gadās arī tā.
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 07. decembris, 02:00:45 no sanda »

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #159 : 2023. gada 08. decembris, 19:35:11 »
Šoreiz, lai izņemtu sūtījumu no Smartpost paku skapja, "jādzenās" cauri pus Rīgai.
Vienmēr sūtījumus tiešām esmu saņēmusi laicīgi un tuvu norādītai adresei, bet šoreiz...!!! Saprotu, ka svētki tuvojas, bet kad iedomājos, ka lai izņemtu sūtījumu, "jākuļās' ar 2 transportiem...!!!
Viss. Papukstēju.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #160 : 2023. gada 09. decembris, 08:05:56 »
Šoreiz, lai izņemtu sūtījumu no Smartpost paku skapja, "jādzenās" cauri pus Rīgai.
Vienmēr sūtījumus tiešām esmu saņēmusi laicīgi un tuvu norādītai adresei, bet šoreiz...!!! Saprotu, ka svētki tuvojas, bet kad iedomājos, ka lai izņemtu sūtījumu, "jākuļās' ar 2 transportiem...!!!
Viss. Papukstēju.

a kā tad tā sanāca?? parasti juau var norādīt pakomāta adresi, kurā VĒLIES saņemt...

man bija pigori - pasūtīju mazdēlam dāvanu, bet sajaucu adreses, norādīju nevis savā purčikā, bet vecmīlgrāvī...arī uzreiz nepaskatījos, vairs nebija laika pārvirzīt... 1.5h turp, 1h atpakaļ... tagad adreses 3x pārlasu 

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #161 : 2023. gada 09. decembris, 09:24:39 »

a kā tad tā sanāca?? parasti juau var norādīt pakomāta adresi, kurā VĒLIES saņemt...

man bija pigori - pasūtīju mazdēlam dāvanu, bet sajaucu adreses, norādīju nevis savā purčikā, bet vecmīlgrāvī...arī uzreiz nepaskatījos, vairs nebija laika pārvirzīt... 1.5h turp, 1h atpakaļ... tagad adreses 3x pārlasu
waze jālieto :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #162 : 2023. gada 09. decembris, 09:26:30 »

Pārbaudīju: visu esmu norādījusi pareizi (ne jau pirmo reizi sūtu). Arī sūtījums mans, sūtījuma numuri sakrīt..Ir tā bijis, ja norādītais paku skapis ir pilns, tad viņi ievieto nākamajā tuvākajā punktā. Bet šis nu galīgi nav tuvākais!!!
Sākumā domāju zvanīt tam kurjeru dienestam, laikam Itella, bet tad "čakars" būs vēl lielāks.
Ņemšu taxi un braukšu pakaļ :(
Jācer, ka kleitas derēs...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #163 : 2023. gada 09. decembris, 09:28:48 »
Ņem bolt koplietošanas auto. Nenormāli laba fīča, daudz lētāk par taxi un pats sev kungs un pavēlnieks

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #164 : 2023. gada 09. decembris, 09:32:05 »
Ir, ir Bolt un Forus aplikācijas. Tā kā sava auto nav, diezgan bieži braucu ar taxi...sanāk lētāk kā nopirkt un uzturēt auto... :)
Un tālajiem gabaliem esmu "piešāvusies" pie sabiedriskā transporta.