Autors Tēma: pukstu... publiski  (Lasīts 27752 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: pukstu... publiski
« Atbilde #180 : 2024. gada 26. februāris, 17:22:30 »
Papukstēšu šeit. Par ilustrācijām kā tādām, cūku karikatūru sakarā. Kā zīmējums cūkas ir vnk pretīgas, acīm redzot tā arī no mākslinieces domāts
 Bet šī tendence ar ķēmīgiem zīmējumiem, it kā neveikls bērns vai garīgi atpalicis pieaugušais zīmētu, ir pašlaik dominējoša. Laikam skaists zīmējums mūsu vecmodīgajā izpratnē vnk "neiet"
Pievienoju paraugam ilustrācijas no K Vērdiņa dzejoļu grāmatām bērniem. Ja Jandāliņš  (ilustr. Lote Vilma Vītiņa) ir tīri interesants, tad Dilles tante ( ko patiesībā nopirku kļūdas pēc) Rebekas Lukošus izpildījumā ir diezgan pretīga

Atslēdzies daddy

« Atbilde #181 : 2024. gada 26. februāris, 17:26:53 »
VAJ! Māmiņas dziesma jau pilnīgi ar ēģiptiešu motīviem, ir savs šarms :)

...čožu tik neiekrāsoja (neizcēla), jo tomēr bērnu grāmata.
respect!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #182 : 2024. gada 26. februāris, 18:35:43 »
O, jē...  :fp:
Kā jau visās jomās - jo tizlāk, jo labāk...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #183 : 2024. gada 26. februāris, 18:52:49 »
Nu, tad grāmatu māksliniekiem nevajadzētu vēlāk brīnīties, ka viņus būs izspiedis MI...
Pievienoju bildi ar vienu MI veidotu attēlu. Starp citu, šo grāmatu iegādājos tieši ilustrāciju pēc.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #184 : 2024. gada 26. februāris, 19:30:40 »
Cik no savas bērnības atceros - ļoti patika grāmatas ar skaistām ilustrācijām. Tur, kur bija visādi puskropļi sazīmēti, neķēros klāt ilgi. Jāsaka, tās grāmatas, kur neglītas ilustrācijas, arī satura ziņā ir apšaubāmas.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #185 : 2024. gada 27. februāris, 10:27:12 »
Cik no savas bērnības atceros - ļoti patika grāmatas ar skaistām ilustrācijām. Tur, kur bija visādi puskropļi sazīmēti, neķēros klāt ilgi. Jāsaka, tās grāmatas, kur neglītas ilustrācijas, arī satura ziņā ir apšaubāmas.

piekrītu - Margaritas Stārastes ilustrācijas, Gunāra Bērziņa pupainās sievietes un lielkarikatūras...
eh bija laiki & tikumi...

PS. a jūs MI mākat izmantot zīmējumu/bilžu ģenerēšanai??
es kādu stundu paniekojos, iebaroju šim dažas fočenes un lūdzu konkrētu lietu uztaisīt... kaut ko jau uztaisīja, bet nu bļin... tādu kropli roka necēlās rādīt citiem. nositu ar čību!  :fryingpan: :banhead: [size=78%]  [/size]

Atslēdzies reno

« Atbilde #186 : 2024. gada 30. marts, 19:40:20 »
Varētu likt arī pie sīkā prieciņa, jo beigas jau laimīgas.
Storijs tāds -2 dāmas brauc, ierauga ĀĀĀ -puķītes, vizbulītes, cērt ceļmalā un metas puķītēs. Kad viss saplūkāts, sēžos mašīnā, pagriežu atslēgu... un klusums. Lampiņas visas iedegas un tas arī viss. Es, protams, nosvīstu slapja. Mašīna visu laiku gājusi kā bitīte, es pat kapotu īsti neprotu atvērt. Zvans vīram tomēr līdzēja -ieteica vēlreiz ar atslēgu vnk aizvērt un atvērt. Aizgāja. Laikam visa vaina bija ar atslēgu un slēgšanu. Bet nu izbīlis pamatīgs.
   Visam pa vidu ceļmalas mājas šunelis bija izlēmis braukt līdzi. Kad meitēns atnāca vest mājās, šis atspērās ar visām četrām. Draudzene teica -varbūt viņam uz kakla siksnas bija rakstīts Help

Atslēdzies Trix

« Atbilde #187 : 2024. gada 31. marts, 11:55:15 »
Āāāāāāāāāāāāāā  :?: :wtf: :rat:

Sukas! Un ķemmītes!
Vakar aizdabūju bērnus gulēt (pusnakts...) nokrāsoju "zaķa" olas, izliku dārzā (pulkstenis viens)... Šorīt sīči kaut kādi nepamodušies, izlīda olās ap 11 (pa jaunam stilam), bet no 8 olām palikušas tikai 2. Ir Kindersurpraisi, ir kivi, ir apelsīni (nu, arī olas galu galā  :rofl: ), bet no sarkanajām krāsotajām lielākā daļā ir pazudušas. Ne čaumalu, nekā.

Nu un kam es pūlējos?  :cry:
No rīta olas nevar likt, jo iepriekšējos gados šie pat sešos ir cēlušies un bļaudami skrējuši meklēt, jāsaliek vakarā (ja nav mīnusi)...

Šaubos, ka eži pa kokiem un krēsliem līda olas vākt. Kurš dzīvnieks var aizstiept 8 olas? Un aizstiept, nevis apēst uz vietas. Žagatas nekad nav aiznesušas pat ne mazās spīdīgā folijā ietītās šokolādes oliņas. Nevienu gadu no iepriekšējiem vismaz 12 gadiem neviena ola nebija pazudusi, vienreiz puikas vienu kivi nepamanīja, to tikai pēc nedēļas nejauši atrada, bet tā, ka kāda ola būtu pazudusi – nekad.

Sēta kāda nu ir, vārtiņi tikai aiztaisāmi, meža pusē sīkie kopā ar sniegu sētu ir nobradājuši, tur sēta ir tikai simboliski. (Un kaimiņi "sociālie")...
Kaut kāda stulba sajūta.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #188 : 2024. gada 31. marts, 12:01:10 »
Acīmredzot kādam vairāk vajadzēja  :sad_smiley:

Atslēdzies reno

« Atbilde #189 : 2024. gada 31. marts, 12:02:44 »
Žurkas?
Kādreiz sen kaimiņu laukā audzēja zosis. Kārtīga drāšu sieta sēta. Malkas strēķītī (kādu metru no zemes) atradām ieliktu zoss olu

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #190 : 2024. gada 31. marts, 12:04:35 »

Mhm... tāpat kā manus sniegpulkstenīšus. Tik smuki bija uzziedējuši dārzā aiz žoga upītes malā. Pēc pāris dienām vairs nebija neviena, visi rūpīgi izrakti. Nu vismaz neielīda dārzā pāri sētai, bet gan jau tas ir tikai laika jautājums...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #191 : 2024. gada 31. marts, 12:07:48 »

Mazs mierinājums, kad tu pusslims un puņķains, cīnoties ar miegu un klausoties ar visām ausīm, lai nepieķer, pusnaktī čerez ņemogu izpildies, lai savējiem ir prieciņš, bet rītā no prieciņa ir palikusi knapi pusīte.

Žurka var aiznest veselu olu?

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #192 : 2024. gada 31. marts, 12:08:40 »
sūnaini, sūnaini

Atslēdzies tuk

« Atbilde #193 : 2024. gada 31. marts, 13:11:17 »
Varbūt vārnas...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #194 : 2024. gada 31. marts, 13:25:13 »
Es liktu uz lapsu. Vai kādu apkārtvazaņķi suni.
Vārna saknābātu uz vietas. Žurka var aizvilkt, bet neticās, ka 6 uzreiz...