Autors Tēma: pukstu... publiski  (Lasīts 27649 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: pukstu... publiski
« Atbilde #240 : 2024. gada 05. novembris, 23:44:06 »
Arī pie mums tas iespējams - piemēram, rīt DPD kurjers man atvedīs paciņu.
Ja mēs nebūtu vienojušies (par reģistrētu lietotāju priekšrocībām jau rakstīju), tad šodien (piegādes dienā tas nav iespējams), es varētu izvēlēties iespēju "Droša Vieta" un norādīt vietu, kur kurjers lai noliek manu paciņu, piemēram, garāža, terase, siltumnīca u.tml.
Pielikumā bildīte kā tas izskatās

Ō, tā drošā vieta darbojas? Jāpapēta. Varbūt kaimiņiem noder. Es reti ko sūtu, bet viņiem ir paciņas.
Es visu atceros, Ričard...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #241 : 2025. gada 10. janvāris, 23:27:43 »
Nikni bēdājos par kārtējo avāriju, kur mikriņā neviens nebija piesprādzējies. To kontrolēt būtu gan šoferu, gan skolotāju pienākums...
Nikni brīnos par to cērmi, kas kļuvusi par Skolēnu dziesmu svētku logo. Es gan tur vairāk saskatīju train baltic līkločus, bet vienalga, patizli

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #242 : 2025. gada 11. janvāris, 00:23:31 »
Nikni bēdājos par kārtējo avāriju, kur mikriņā neviens nebija piesprādzējies. To kontrolēt būtu gan šoferu, gan skolotāju pienākums...

Es savukārt nikni bēdājos par kārtējo Mazsmadzeņu kretīnu šoferi, kam veselā saprāta un fizikas likumi nav rakstīti, kas dzenās apdzīt nepārskatāmā līkumā uz slidenas šosejas starp divām fūrēm. Kaut gan laikam laime nelaimē, ka iesaistītas lielās fūres, nevis vieglie auto, kur bojāgājušo un cietušo skaits varētu būt vēl lielāks... 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #243 : 2025. gada 11. janvāris, 01:33:34 »
Nikni brīnos par to cērmi, kas kļuvusi par Skolēnu dziesmu svētku logo. Es gan tur vairāk saskatīju train baltic līkločus, bet vienalga, patizli

Bet vai lenteņa cilpa pa 12 štukām nav vienkārši ģeniāla...  :sarcasm: 
Ne katrs ko tādu spēs dabūt gatavu.  :mrgr:

« Atbilde #244 : 2025. gada 11. janvāris, 13:56:19 »
Man vispār nav skaidrs, kāpēc katru reizi vajag jaunu logo - uztaisa vienreiz normālu logo un pēc tam tikai gadskaitli nomaina - Nīke praktiskā latviete :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #245 : 2025. gada 11. janvāris, 14:38:05 »
Par gadskaitļa nomaiņu vien, 12 000 nevarēs dabūt. Neviens pretendents konkursā uz cipara maiņu nepieteiksies...  :mrgr:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #246 : 2025. gada 11. janvāris, 15:52:56 »
Es savukārt nikni bēdājos par kārtējo Mazsmadzeņu kretīnu šoferi, kam veselā saprāta un fizikas likumi nav rakstīti, kas dzenās apdzīt nepārskatāmā līkumā uz slidenas šosejas starp divām fūrēm. Kaut gan laikam laime nelaimē, ka iesaistītas lielās fūres, nevis vieglie auto, kur bojāgājušo un cietušo skaits varētu būt vēl lielāks... 

Ja nebūtu fūres, Dievs zina kā būtu. Iespējams mikroautobuss nebūtu tik ļoti cietis.
Cīņu par dzīvību zaudējusi arī jauna meitene.... manas māsas skolniece...

Kam vēl jānotiek, lai cilvēki saprastu, ka jebkura izmēra auto ir kā ierocis Tavās rokās!? Kļūdīties nedrīkst!

Tieši uz kurieni ir tik ļoti jāskrien? Ja kāds nokavēs, tā nebūs traģēdija. Traģēdijas notiek, ja pārāk steidzas!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #247 : 2025. gada 11. janvāris, 16:30:33 »
es domāju savā prātā, ka vadītājs pārrēķinājās ar pilna busa dinamiku. Tas nav tukšs vieglais auto.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #248 : 2025. gada 11. janvāris, 16:55:49 »
Man arī tā liekas.
 Bet tur jau neveiksme uz neveiksmi -Kurzemē sniga. Avārija bija ap 10. Tātad izbrauca 9 no Ventspils, un bija jāsteidzas. Uz Daugavpili baisais gabals. Par nepiesprādzēšanos vispār nerunāsim, tas ir noziegums, par kuru var saukt pie atbildības ne tikai šoferi, bet arī skolotājas

Pret stulbumu nevar līdzēt ne 4 joslu šoseja, ne policijas dežūras. Viens gan -ja fūre vai jebkurš cits brauc zem 90, tad vajadzētu ik pa laikam nobraukt pie malas un palaist garām. Labās fūres signalizē ar pagriezienu, ka var apdzīt

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #249 : 2025. gada 11. janvāris, 17:08:56 »
Vācieši par vājprātīgu apdzīšanas manevru poļu fūristu tiesāja kā par slepkavības mēģinājumu. Un pamatoti - par mata tiesu izspruka no sadursmes ar pretimbraucošo autobusu.  Ar visu manu dumpīgumu attiecībā pret jebkādiem ierobežojumiem esmu par satiksmes uzraudzību ar vidējā ātruma radariem un apdzīšabas manevrus uzraugošajiem droniem. Nu nav normāli, ka ar 100 km/h braucošu apdzen kā stāvošu vai brauc tieši "purnā", piespiežot griezt uz apmales, lai izvairītos no frontālas sadurmes. Un, ja vēl tāda neprātīga apdzīšana notiek uz ziemīgi slidenas šosejas....
Šoferu kļūdas ir dzīvības cenā, un diemžēl ne tikai savas dzīvības. Lai TTA stāv klāt un pasargā no patrāpīšanās ceļā kādam steidzīgajam...

Uz apsnigušas slidenas šosejas arī 90 ir par daudz. Un par apdzīšanu nepārskatāmā pagriezienā vispār nerunājot..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #250 : 2025. gada 30. janvāris, 11:16:10 »
Īsti nezinu, pukstu vai mulstu, bet lieta tāda, ka kāds izveidojis uzvārdu kalendāru, nu būšot jauna tradīcija svinēt ne vien vārda dienas, bet arī uzvārda... Lūgtum. Sviniet. Man jau tā īsti nav izprotama tā vārdadienu svinēšana, kas tur ko svinēt  :?: solidarizēšanos ar visām pasaules Annām, Minnām vai Džesikām? Dzimšanas diena, tā cita lieta, to saprotu.
Tad nu ar lielām cerībām skatījos, varbūt mans uzvārds nebūs iekļauts, bet ka tavu māti, ir!  :bricks: LA tagad katru dienu publicē ne vien vārda, bet arī uzvārda gaviļniekus, ka tik nepiemirstas tā sveikšana un svinēšana. Nu svētku jau nevar būt par daudz, bet es tik ceru, ka neviens nesadomās mani sveikt, jo kādam, lūk, tāds kalendāra bizness ienācis galvā... :(
Kā jums ar šo, svinat/nesvinat?
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 30. janvāris, 11:21:51 no tuk »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #251 : 2025. gada 30. janvāris, 11:52:40 »
 :thinking:  Pirmoreiz dzirdu par tādām uzvārda dienām... Būs jāapskatās, vai arī esmu "pieskaitīta"  :mrgr:   Bet to uavārdu jau tiiiik daudz dažādu, ka visus neuzskaitīs un tie tad laikam būs 22.maijā kā visi kalendārā neierakstītie :mrgr: 
Vai svinēšu? Diez vai man jaunas tradīcijas tik ātri neieviesīsies. Bet, ja kāds svinēs, man nav žēl.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #252 : 2025. gada 30. janvāris, 12:00:29 »
www.uzvardukalendars.lv
Iekļauti kuriem 101 nesējs. Neiekļautajiem bija cits datums kad svinēt, 22 nē.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #253 : 2025. gada 30. janvāris, 12:23:53 »
www.uzvardukalendars.lv
Iekļauti kuriem 101 nesējs. Neiekļautajiem bija cits datums kad svinēt, 22 nē.
Interesanti. :) Atradu savu un vecākā dēla uzvārdus. Vīra uzvārda gan nav, laikam pārāk rets. :)
Kalendārā neiekļautie svin 3.augustā.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #254 : 2025. gada 30. janvāris, 12:31:07 »
Ir, bet nu galīgi dīvaini kādu apsveikt uzvārda dienā... Varbūt kādu dzimtas saietu var rīkot tai dienā tie, kam tādas lietas patīk :)