Autors Tēma: pukstu... publiski  (Lasīts 27671 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: pukstu... publiski
« Atbilde #255 : 2025. gada 30. janvāris, 12:33:51 »
Bet ekonomika tiks sildīta  :mrgr:

Pieslēdzies reno

« Atbilde #256 : 2025. gada 30. janvāris, 12:40:33 »
Diezgan absurda ideja, ne es skatīšos, ne svinēšu, pat ja būtu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #257 : 2025. gada 30. janvāris, 13:28:22 »
Varu pat neskatīties, mana uzvārda tur ar garantiju nav. Bet nu nesvinētu jau arī

Atslēdzies daddy

« Atbilde #258 : 2025. gada 30. janvāris, 13:42:28 »
Ir, bet nu galīgi dīvaini kādu apsveikt uzvārda dienā... Varbūt kādu dzimtas saietu var rīkot tai dienā tie, kam tādas lietas patīk :)

tikpat labi pirmdien-piektdien var iedzert uz katru patskani uzvārdā. ja vairāki, tad vairākas reizes/dienas:
piemēram - VEIDENBAUMS  - ieņemam pirmdien (A), otrdien 2x (2xE), trešdien (I), ceturtdien, piektdien sausais, sestdien, svētdien atzīmējam brīvdienas...  :shampis: :w: :beer: 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #259 : 2025. gada 30. janvāris, 13:43:38 »
Dzimtas saietus nu arī, kam ziemas mēnešos, pa dzimtajām ārēm neko daudz nepatusēsi...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #260 : 2025. gada 30. janvāris, 15:52:56 »
Zinu, ka tāds ir. Palasīju komentārus, ka pilns ar Ivanoviem un Sidoroviem, bet daudzu latviešu uzvārdu nav. Nepārbaudīšu informāciju.
Bet IMHO būtu jābūt, piemēram, Kalējsunim, kaut vai būtu knapi pieci tādi, bet pašreizējā redakcijā tas izskatās pēc "mūsu, Ivanovu, ir daudz un tāpēc mums ir tiesības te dominēt" uzturēšanas. Piedodiet... It kā saprotu, ka kaut kur bija jābūt robezai, bet tomēr...

Svētku nevar būt par daudz, lai svin, kam patīk. Es tikai par pozitīvo. Tie, kam nepatīk, gan jau ātri atkratīsies, lai viņus nesveic. Tāpat kā reto vārdu īpašnieki ne visi ir laimīgi par pieskaitīšanu pie Emīlijām.

Ja kāds ir izdomājis uzvārdu kalendāru – nu normāls bizness. Kādēļ gan ne? Galu galā ir arī kaķu vārdu kalendārs un suņu vārdu kalendārs (arī ar īpatnēju vārdu izvēli).
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #261 : 2025. gada 30. janvāris, 15:59:36 »
Pēc 2023 gada datiem Ivanovs ir populārākais uzvārds, Latvijā visvairāk ir tieši Ivanovu.  :mrgr:   :?:  Un slavenais Zariņš ar savu govi nav pat pirmajā desmitniekā...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #262 : 2025. gada 30. janvāris, 16:07:27 »
Starp citu, ielīdu paskatīties, kad mans uzvārds svinams – pilnīgā bezjēgā, dienā, kad normāls cilvēks pat dzimšanas dienu var aizmirst... :D
Dzimtais uzvārds vispār nav kalendārā, un nemaz nav tik rets.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #263 : 2025. gada 31. janvāris, 00:59:15 »
Diezgan absurda ideja, ne es skatīšos, ne svinēšu, pat ja būtu.

Labāk apskaties, ka nesanāk naktskreklā ar naktsmici no rīta atvērt durvis sveicēju pūļiem  :mrgr:   :rofl:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #264 : 2025. gada 31. janvāris, 08:17:45 »
Kaut kur var redzēt arī pa datumiem, ne tikai mēnesi kopā?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #265 : 2025. gada 31. janvāris, 10:14:21 »
Nekā personīga, vien bizness, jāpērk kalendārs...  :mrgr:  LA katru dienu iedriķē gaviļniekus, vārdu un nu jau arī uzvārdu. Ja zin mēnesi, tad var vaktēt  :rofl:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #266 : 2025. gada 31. janvāris, 10:30:11 »
Nu tad laimīgi palikšu neuzzinājusi precīzi. :D
Mana ziņkārība nav tik liela.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #267 : 2025. gada 31. janvāris, 10:37:55 »
Starp citu, ielīdu paskatīties, kad mans uzvārds svinams – pilnīgā bezjēgā, dienā, kad normāls cilvēks pat dzimšanas dienu var aizmirst... :D

Pag, bet kur tu to dienu jau apskatījies? Tad jau laikam tomēr kkur var skatīt kurā dienā... :?:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #268 : 2025. gada 31. janvāris, 12:00:37 »
padebils biznesa projekts. Šaubos, ka kāds pērk

Atslēdzies Trix

« Atbilde #269 : 2025. gada 31. janvāris, 15:58:53 »

Pag, bet kur tu to dienu jau apskatījies? Tad jau laikam tomēr kkur var skatīt kurā dienā... :?:

Nē, paskatījos kurā mēnesī un kurā vietā pēc kārtas, izdalot uz dienu skaitu mēnesī. Jo diez vai kādam bija tik daudz vēlmes ņemties, lai ne tikai noņemtu datumus, bet arī lai sajauktu kārtību internetā pieejamajam pārskaitījumam.