Autors Tēma: pukstu... publiski  (Lasīts 27716 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: pukstu... publiski
« Atbilde #270 : 2025. gada 31. janvāris, 16:48:14 »
Šodien 4 uzvādi, vakar bija 5. Ja būtu katru dienu vienāds skaits, tad varbūt var tā izrēķināt, bet ja nu rīt vēl 6 vai 3, tad diezi vai...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #271 : 2025. gada 31. janvāris, 18:02:12 »
Nu i baigā starpība, vai, piemēram, 23., 24. vai 25. jūnijs vai tāds pats decembris? :D Aptuveni skaidrs un pietiek.

Vēl pajautā man precīzi kurā mēnesī un kurš uzvārds pēc kārtas!  :mrgr:
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #272 : 2025. gada 31. janvāris, 18:22:48 »

Ko nu man tur jautāt, pati jau gribēji zināt datumu...  :?:
Kaut kur var redzēt arī pa datumiem, ne tikai mēnesi kopā?

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #273 : 2025. gada 31. janvāris, 21:00:51 »
Man vienkārši. Tur kaut kur mājas lapā bija uzskaitīti uzvārdi, kas iekļauti kalendārā. Kā jau domāju, manējais nebija. Cik zinu, Latvijā (iespējams, arī pasaulē) tādi ir tikai daži... Tad jau vienkārši. Ja uznāk note svinēt uzvārda dienu, tad man tā ir kalendārā neiekļauti uzvārdu diena 3. augustā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #274 : 2025. gada 01. februāris, 20:47:28 »
Atradu, pārbaudīju - manējais uzvārds nav. Neteikšu, ka būtu par to baigi nobēdājusies, bet bik pārsteigta gan. Jo, tā pavirši pārlasot "pieskaitītos", viena daļa nemaz nelikās tik populāri, lai būtu izplatītāki par manējo. Bet lai nu tā būtu, ka neviens LA kalendāra īpašnieks neiedomāsies pēkšņi mani apsveikt  :mrgr:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #275 : 2025. gada 01. februāris, 20:54:37 »
Nav ne laulības, ne meitas uzvārda. Un par to prieks ;)

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #276 : 2025. gada 01. februāris, 22:21:32 »
Man, savukàrt šķiet nedaudz dìvains tads sacepiens. To,,ka ir tàds uzvàrdu kalendàrs ievèroju FB. Nu un. Ir. Un kas par to. Kàdam bizness. Tas taću neuzliek man nekàdus pienàkumus, ja kàds sadomà un apsveic.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #277 : 2025. gada 01. februāris, 22:23:43 »
Domāju, ka neviens nopietni nesacepās :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #278 : 2025. gada 01. februāris, 23:34:16 »
Paskatījos - o, vismaz kaut kas augustā  (tātad vismaz kaut kas vasarā) :D  un aizmirsu! Ne kāds svinēs, ne atcerēsies!

Ko tur cepties, ka uzvārds ir vai nav!? Domāju, ka vismaz miljons cilvēku un vairāk, pat nezina, ka ir šāds jauns bizness.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #279 : 2025. gada 02. februāris, 01:10:35 »
Vārda dienām ir savs šarms un tradīcijas, uzvārda dienas šobrīd neinteresē.
Kaķu suņu vārda dienu kalendāriem ir praktiska nozīme - vismaz liela metiena īpašnieki var paskatīties.

Atslēdzies reno

« Atbilde #280 : 2025. gada 02. februāris, 06:48:56 »
Jocīgs tas kalendārs pēc uzvārdu izplatības. Latgale un krievi. FB ir iekopēts viss februāris

Atslēdzies Camma

« Atbilde #281 : 2025. gada 03. februāris, 08:23:51 »
Puffff, esmu no tiem, kas pat savu dzimšanas dienu aizmirst... Iespringt vēl par ''uzvārdadienu'' ?!! Nūū, varbūt, kad aiziešu penzijā un pilnīgi nekā ko darīt nebūs. Bet tad drīzāk kaķu vārdadienas svinēšu  :sarcasm:
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #282 : 2025. gada 10. februāris, 06:53:21 »
Nu vot kā tā var? Katru reizi, kā slēdzu iekšā vai ārā verandas sildītāju, šis bļau '' stop īting'' vai ''stārt īting''. Tā jau cilvēkam nervi beikti pēc nedēļas!  :sarcasm: Moš, jāaizmirst inglišu? :scratch:
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #283 : 2025. gada 10. februāris, 09:38:43 »
Ogrē top Brīvības laukums. NRA liels raksts par it kā sīkumu -vai latviešu leģiona sarkanbaltsarkanais vairodzīņš ir uzskatāms par nacistisku zīmi. Šajā jautājumā pulcējas komisiju komisijas.
Mani gan vairāk sasmīdināja laukuma koncepcija -tur
Laukumā būs vairāki pieminekļi, skaitā - 23 ,!!!
Galīgi aptrakuši! Pirmais paraugs ir tāds sēdošs vīriņš. Acīmredzot tur visi  sēdēs vai stāvēs, gandrīz dabiskā lielumā, anatomiski precīzi.T ēlnieki varēs turpināt izpausties, un mazajam Ulmanītim un sīkaliņam Jelgavas Čakstem pievienot savus rūķīšus

Atslēdzies reno

« Atbilde #284 : 2025. gada 10. februāris, 13:15:10 »
kad tu saliec mazgāties balto veļu, un ņemot ārā atrodas viena melna zeķe :f-palm: