Autors Tēma: pukstu... publiski  (Lasīts 27748 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: pukstu... publiski
« Atbilde #315 : 2025. gada 25. augusts, 12:39:14 »

tā kkāda alternatīva manabalss? 

Sapratu, ka tur juristu kompānija ar to noņemas, līdzīgi kā savulaik ar tām pensiju nelikumībām. Toreiz izdevās.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #316 : 2025. gada 25. augusts, 12:39:19 »
Nu tad par ko Tu galu galā ? Cik garš tik plats un pretrunās

nu, lai kas mainītos - vecie vēži jāpadzen... :talking: [size=78%] [/size]

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #317 : 2025. gada 25. augusts, 12:42:37 »

muļķības!!  :smej:  kamēr vēlēšanu likumu nemainīs, nekas nebūs. Bet nemainīs, jo tas ir izdevīgi ievēlētajiem - ievēlē no partijas, bet pēc tam brīvs - mainīt partiju vai neatkarīgais (zelta balss) uttt. utt,.
Kādu vēlēšanu sistēmu Tu piedāvā?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #318 : 2025. gada 25. augusts, 12:45:04 »
Kādu vēlēšanu sistēmu Tu piedāvā?

50% par sarakstiem un 50% par pipelēm/čožām (people), lai ir atbildība...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #319 : 2025. gada 13. septembris, 19:49:42 »
Vakar, lietainajā dienā pieķēros pie aukstumkambara? kā to pareizi vispār sauc, mūsmājās saka - pieliekamais, pārkrāmēšanas. Visas tās covidlaika un 72 stundu ieteiktās rezerves, kuras tā arī nav līdz šim noderējušas. Termiņi beigušies, ak kungs, tik daudz izmestas paikas manas acis vēl nebija redzējušas... Vēl šodien slikta pašsajūta, neciešu ja jāizmet pārtika. Tukkngs, mierina - nepārdzīvo, tas ir viens milimetrs ko katru dienu veikali izmet, bet tomēr... :(

Atslēdzies reno

« Atbilde #320 : 2025. gada 13. septembris, 19:54:28 »
Antkambars :rofl:
sāls cukurs sērkociņi ziepes -tas nebojājas

Atslēdzies tuk

« Atbilde #321 : 2025. gada 13. septembris, 20:17:59 »
Jā, ankambaris, rintūzis, rokkambaris...  :rofl: 
Sāls un cukurs netika izmesti, tas gan.  :) 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #322 : 2025. gada 13. septembris, 21:34:10 »
Rezerves ir prātīga lieta, bet, kā jau viss, kas mums pieder, prasa apsaimniekošanu. No viena gala lieto, no otra papildini vietā ar svaigu. Citādi, kad (pasargdies!) iestāsies tās 72 stundas, attapsies, ka lietojama vien sāls un sērkociņi...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #323 : 2025. gada 13. septembris, 22:16:52 »
No viena gala lieto, no otra papildini vietā ar svaigu.

Nū... teorētiski jau jā, bet nu kurš "sēdēs" uz konserviem no laba prāta, ja pieejama normāla, svaiga pārtika...  :?: 

Atslēdzies Trix

« Atbilde #324 : 2025. gada 14. septembris, 00:48:02 »
Vakar, lietainajā dienā pieķēros pie aukstumkambara? kā to pareizi vispār sauc, mūsmājās saka - pieliekamais, pārkrāmēšanas. Visas tās covidlaika un 72 stundu ieteiktās rezerves, kuras tā arī nav līdz šim noderējušas. Termiņi beigušies, ak kungs, tik daudz izmestas paikas manas acis vēl nebija redzējušas... Vēl šodien slikta pašsajūta, neciešu ja jāizmet pārtika. Tukkngs, mierina - nepārdzīvo, tas ir viens milimetrs ko katru dienu veikali izmet, bet tomēr... :(

A kāpēc pirkt to, ko neēd? Un kāpēc neapēst to, ko nopirkuši? Man nesaprast.  :?:

Visas kovidlaika rezerves sen ir apēstas – no viena gala paņem miltu paku (un man nebija slinkums sakārtot pēc derīguma termiņiem), no otra reizēm pieliek klāt, ja trāpās akcija un laba cena. Makaroni, rīsi, griķi, putraimi, – viss sen noslopēts, pašlaik pat jāsāk domāt vai neieviest kādas rezerves vairāk par vienu lieku paku, jo kartupeļu maz un sīki, ziemai nepietiks.
Kaut kādas tūristu brokastis sen sataisītas mērcēs vai sautējumos. Vienīgais, ko izmetu, ir skolēnu pārtikas paku pelēkie pilngraudu makaroni, kas nevienam negaršo. Pa kriksim iejaucu parastajos kopā ar kaut kādu gaļu, tad tā nemana [bez]garšu, bet pārējo pēc pāris gadiem izpidelēju kompostā. Tie arī vienīgie zaudējumi, un arī tad tā īsti ne mani krājumi.  :?:

Ā, vēl ir pāris kastītes pavecu cūkupupu, bet tās pavasarī aizies dārzā, dīgst kā nelabās, neskatoties uz vecumu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #325 : 2025. gada 14. septembris, 01:23:55 »
A kāpēc pirkt to, ko neēd?

Nu, ikdienā konservus tiešām neēdam.  :?:  Ēdam svaigas zivis, gaļu. Nu labi, kādu ķilavmaizi, vai šprotes ja sakārojas, bet tas tā reti.
Starp citu, man tie brūnie pilngraudu makaroni pat ļoti garšo...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #326 : 2025. gada 14. septembris, 22:19:32 »
Garšo vai ne visai, bet es cenšos izvairīties no visa, kam virsū rakstīts "pilngraudu", ja vien ir pieejama kaut cik līdzvērtīga alternatīva. Priekš kam apzināti ēst kaitīgu paiku?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #327 : 2025. gada 14. septembris, 22:23:04 »
Garšo vai ne visai, bet es cenšos izvairīties no visa, kam virsū rakstīts "pilngraudu", ja vien ir pieejama kaut cik līdzvērtīga alternatīva. Priekš kam apzināti ēst kaitīgu paiku?

Alternatīva "veselīgie" baltie milti...  :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #328 : 2025. gada 14. septembris, 22:28:06 »
Saka, ka graudu "mizas" pilnas ar migloto ķīmiju...vairāk, nekā plikā graudā. Bet tad jau jāaudzē pašai un maltuvē jāmaļ

Atslēdzies tuk

« Atbilde #329 : 2025. gada 14. septembris, 22:33:56 »
Tad jau ne griķus, ne grūbas, ne auzas, ne putraimus... vispār neko no graudaugiem.