Autors Tēma: Pinto par Prezidenti!  (Lasīts 8712 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Atb: Pinto par Prezidenti!
« Atbilde #15 : 2023. gada 14. maijs, 15:07:31 »
Tā ironiskā puse ir, ka Latvijā prezidentu ievēl tikai Saeimas deputāti. Vienotība un Rinkevičs ir pārskrējis ceļu tik daudziem, tā kā Pinto vēl joprojām ir vēl vairāk cerības nekā Rinkevičam (kurš droši vien Kariņa mudināts, spiedīs cauri Stambulu). Un pieredze saka, ka Prezidenta loma tajā visā ir tik maza, ka gandrīz vai vienalga kas tur ir tas Saeimas ievēlētais Prezidents.

p.s. man patiktu ja Levits atlaistu Saeimu un nodibinātu savu partiju! ;)   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #16 : 2023. gada 14. maijs, 20:13:58 »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2023. gada 14. maijs, 20:42:20 »
Bet vispār... Pat Krievijā, kuru mēs noliekam kā totalitāru valsti, prezidents ir tautas vēlēts. Baltkrievijā tāpat. (Lai nu paliek šobrīd jautājums par balsu skaitīšanas likumību). Nupat notika prezidenta vēlēšanas Turcijā  - arī visas tautas. Tad kāda mārrutka pēc mums nav tautas vēlēts prezidents, bet partiju iecelts?!  Var sacīt - tauta glupa, ko viņa jēdz. Bet vai mūsu tauta būtu necienīgāka par citām?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #18 : 2023. gada 14. maijs, 20:52:46 »
Parlamentāra republika un prezidentāla republika. Tās laikam dažādas formas.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #19 : 2023. gada 16. maijs, 14:28:48 »
Man labi pazīstama persona no ĀM, nekādā gadījumā no LGBT kopienas - pati zinu viņa pirmo iemīlēšanos 6g vecumā 20 gadīgā meitenē - uz mani viltīgi tika veikts spiediens lai organizēju randiņuRofl, ļoti cer uz Rinkēviča ievēlēšanu.

Pret Levitu aŗī nav iebildumu, par Pīlēnu un Pinto neesmu lietas kursā

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #20 : 2023. gada 16. maijs, 15:11:38 »
Ceru, ka neviens JV izvirzītais netiks. Jānorok tas Kariņa režīms beidzot  :talking:

« Atbilde #21 : 2023. gada 16. maijs, 15:56:43 »
Man labi pazīstama persona no ĀM, nekādā gadījumā no LGBT kopienas (...), ļoti cer uz Rinkēviča ievēlēšanu.

Vispār jau es (un domāju, daudzi citi arī) atbalsta Rinkēviču galīgi ne tāpēc, ka viņš ir gejs.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2023. gada 16. maijs, 15:56:46 »
Ceru, ka neviens JV izvirzītais netiks. Jānorok tas Kariņa režīms beidzot  :talking:

Kurš kandidāts patīk Šleseram?  :mrgr:

Atslēdzies mary

« Atbilde #23 : 2023. gada 16. maijs, 16:37:04 »
Teica, ka atbalstīs Pīlēnu, pirms vēl bija izvirzīts.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2023. gada 16. maijs, 22:24:47 »
Teica, ka atbalstīs Pīlēnu, pirms vēl bija izvirzīts.

Tur jau skatieni arī uz Ru pusi..

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #25 : 2023. gada 17. maijs, 09:00:56 »
Es ierosinātu tādas intervijas ar kandidātiem, kur būtu jāanalizē un jāstāsta sava attieksme pret iepriekšējo prezidentu lēmumiem - kas pareizi, kas nepareizi?
Un sākt ar Kārli Ulmani - ko viņam vajadzēja darīt 1940.gadā un kāda attieksme pret šo "jūs palieciet savā vietā, es palieku savējā! ".. protams arī Zatlera rīkojums Nr. 2 - vai pareizi utt.. Iziet cauri visiem prezidentiem, lai izsaka savas domas, kā rīkoties šādās situācijās.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2023. gada 17. maijs, 09:07:46 »
Aha, domā tādi muļķīši, ka tā arī izplās patiesās domas un mērķus kā baznīcā pie bikts.  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #27 : 2023. gada 17. maijs, 09:17:10 »
Nu, viedokļi tak dalās par šiem bijušo prezidentu lēmumiem - lai atklāj kuru pusi atbalsta vai neatbalsta.. piemēram, Pīlēns varētu nepiekrist Zatleram..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #28 : 2023. gada 17. maijs, 09:38:26 »
Baigi viegli būt gudram ar atpakaļejošu datumu, zinot turpmāko vēsturi, kā toreiz vajadzēja vai nevajadzēja darīt. Bet pamēģini lemt šobrīd un tagad, ar šībrīža pieejamo informāciju.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #29 : 2023. gada 17. maijs, 09:49:01 »
Tas taisnība, ka pēc kara visi gudri... bet arī tad domas dalās.. Piemēram, ir tādi "eksperti", kuri uzskata, ka K. Ulmanis darīja nepareizi - vajadzēja armijai cīnīties pret pārspēku.. Es uzskatu, ka kauties ar pārspēku nebija jēgas, jo krievi nāca iekšā no Bauskas puses, bet runa pie mikrofona varēja būt cita - lai kandidāti uzraksta šo K. Ulmaņa runu, kādai tai vajadzēja būt.. Ok, visi kandidāti teiks, ka krievi mūs okupē utt, bet vienalga tur varētu redzēt nianses..