Autors Tēma: Pinto par Prezidenti!  (Lasīts 8681 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Pinto par Prezidenti!
« Atbilde #30 : 2023. gada 17. maijs, 10:05:36 »
Starp citu, par daudzkārt nosodīto Ulmaņa "savā vietā palikšanu".  Aicinājis viņš uz pretošanos, kas notiktu? Protams, izpaliktu turpmākās spekulācijas par "brīvprātīgo iestāšanos", jo armija pretotos, krītot varoņu nāvē, un latvieši, kas nepaspēja aizbēgt uz rietumiem, būtu deportēti vai iznīcināti kā Krimas tatāri, piemēram. Tikai kas 91.gadā vairs Latviju atjaunotu?...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #31 : 2023. gada 17. maijs, 10:13:49 »
Pretošanās pārspēkam, tam vairāk ir simboliska nozīme. Manuprāt. Valsts vadītāji tā vienkārši nedrīkst atdot (nodot) valsti.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #32 : 2023. gada 17. maijs, 10:39:08 »
Nu, re! .. domas jau dalās te, gribētu dzirdēt kandidātus

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #33 : 2023. gada 17. maijs, 10:50:13 »
Man, savukārt, interesanti - no kurienes uzskats, ka Pīlēns orientēts uz austrumiem?

Atslēdzies reno

« Atbilde #34 : 2023. gada 17. maijs, 10:58:59 »
čeka savējos nepamet

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2023. gada 17. maijs, 11:02:37 »
Būtu teicis - sūdi būs, glābjas kurš var, iespējams, būtu vairāk emigrējuši...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #36 : 2023. gada 17. maijs, 11:53:24 »
čeka savējos nepamet
"Svojih ņe b rosajem"?  Ha!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #37 : 2023. gada 17. maijs, 11:56:34 »
Būtu teicis - sūdi būs, glābjas kurš var, iespējams, būtu vairāk emigrējuši...
Atkal jau - viegli būt gudram ar atpakaļejošu datumu. Otrkārt - kurp bija emigrēt 40.gadā? Eiropā jau tobrīd Hitlers plosījās pilnā sparā.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #38 : 2023. gada 17. maijs, 16:13:52 »
.. un būtu interesanti dzirdēt kā kandidāti rīkotos Zatlera vietā? Partijas atsaka otru termiņu un viņš izmanto iespēju atlaist Saeimu. Pirms un pēc tam ir iemesli, kāpēc varētu atlaist, bet izmantoja brīdi, kad apvainojās. Nu, vienreiz tas izgāja cauri, nezinu vai vēlreiz prezidentiem tas izdotos!
Lai stāsta kandidāti savu viedokli par šo!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #39 : 2023. gada 17. maijs, 18:43:57 »
Man, savukārt, interesanti - no kurienes uzskats, ka Pīlēns orientēts uz austrumiem?

Kad tikko sāka izrādīties, pirms vēlēšanām, viņa citāti bija pietiekami daiļrunīgi un pilnīgi nepārprotami. Neatceros, nemeklēšu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #40 : 2023. gada 24. maijs, 12:53:42 »
Mans maiju galvaskauss vai kristāla bumba :mrgr:  saka, ka prezidents būšot Pīlēns. Es pati neko, uz mani tomātus nemetiet, to visu tas maiju galvaskauss  :mrgr:  Paskatīsimies. Pašai interesanti, būs taisnība vai nē.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #41 : 2023. gada 24. maijs, 13:01:46 »
Gan jau būs

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #42 : 2023. gada 24. maijs, 13:04:36 »
Pirmā kārta izgāzīsies un kas zin kas vēl 2.kārtā parādās. Piemēram, Mūrniece.  Vakar Domburs riktīgi močīja Pinto, ar Pīlēnu nelikās tik traki. Pat nesaprotu, kāpēc sekoju šim visam...nekā cita pa tv nav :D
Neatceros, ka šādas sarunas būtu bijušas ar Bērziņu vai Vējoni. Un kam šis sarunas vajadzīgas- jēga tam būtu, ja vēlētu tauta, bet citādi neredzu jēgu šai ļurināšanai.

Atslēdzies reno

« Atbilde #43 : 2023. gada 24. maijs, 14:39:21 »
Lai mēs varētu teikt -re, kādu muļķi ievēlēja.
Pinto to močīšanu bija pelnījusi, vīrs atreferēja. Vaira gan arī uzradās it kā no nekurienes, Pīlēnu skatījos, "saturieties, es tagad nākšu, visu zinu labāk par jums" .

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #44 : 2023. gada 24. maijs, 21:55:11 »
...kā mani uzjautrināja Ilze - 

https://www.delfi.lv/izklaide/slavenibas/citi/ilzei-pilenai-parcelsanas-uz-rigas-pili-butu-sapiga-tema.d?id=55552912   

oi, tik daudz problēmu, negrib pamest māju, kur tik jauki utt ...blablablāā....un tad ko tik nedarīs, ja būs prezidente, tad palīdzēs bērniem , mākslai , kultūrai, izglītībai utt....man pat radās iespaids, ka nabaga pīļuks šo visu pieteikšanos  ir izdarījis dāmuka dēļ!  :mrgr: