Autors Tēma: pliko performance  (Lasīts 3903 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

pliko performance
« : 2023. gada 08. jūnijs, 17:47:32 »

Krimsonam, kurš vēlējās saorganizēt SF kailo gājienu gar upi, varētu patikt arī šī izrāde.  :)
 https://nra.lv/kultura/417392-kaut-kas-neredzets-deju-izrade-riga-ielaidis-tikai-kailus-skatitajus.htm
Nesaprotu, kādēļ.saite neieliekas normāli :?:
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 08. jūnijs, 17:53:24 no tuk »

Atslēdzies Luīze

Atb: pliko performance
« Atbilde #1 : 2023. gada 08. jūnijs, 19:27:19 »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2023. gada 08. jūnijs, 20:02:17 »
Kāpēc izģērbties, ja nenodarbojas ar sex?.. Skatos izrādi vai publiku? .. man nav problēmu izģērbties kailam, jo ir pofig, ko domā apkārtējie, bet kāpēc salt?.. Tur būs 24 grādi?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2023. gada 08. jūnijs, 20:46:22 »
...pirtī jau arī ne vienmēr sekss, bet izģērbjas  ;)   Ja auksti, vari saspiesties bariņā ar blakussēdošajiem.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #4 : 2023. gada 08. jūnijs, 22:01:44 »
Kāpēc izģērbties, ja nenodarbojas ar sex?.. Skatos izrādi vai publiku? .. man nav problēmu izģērbties kailam, jo ir pofig, ko domā apkārtējie, bet kāpēc salt?.. Tur būs 24 grādi?

Tev sekss bijis tikai pa pliko? Nuuu...tad... slābani, nakat, slābani  :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2023. gada 08. jūnijs, 22:02:13 »
...pirtī jau arī ne vienmēr sekss, bet izģērbjas  ;)   Ja auksti, vari saspiesties bariņā ar blakussēdošajiem.

vrb dvielis domāts salstošajiem  :mrgr:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #6 : 2023. gada 08. jūnijs, 22:24:06 »
Es jūtīga pret caurvējiem. Ne, ne.
Tur visi visus redzēs?  Sēdēs plecu pie pleca. Vīrieši ar programmiņām apsegs ziceles, sievietes vēdināsies. Vieni spalvaini, citi pusskūti. Tās, kurām mēnešreizes, apdalītas.
Autobusi no laukiem arī būs, diez?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2023. gada 08. jūnijs, 23:51:08 »
Tev sekss bijis tikai pa pliko? Nuuu...tad... slābani, nakat, slābani  :mrgr:

Minn, nu, kad cilvēku ķermeņi tiek izstādīt pa pliko, tad kādas domas/jūtas ir? ...tas ir pliko ķermeņu tirgus? ...nu, tak cilvēks pēta - kas tur ir, vai nav...tā ir normāla reakcija...es vēl saprotu to aklo teātri, kad ieved tumšā telpā un viss ir uz tausti...nu, kā aklam cilvēkam...tas pat garīgi pilnveido cilvēku, jo viņš sāk izprast aklo...bet plikumā? ..izprast kaunu?...ko tur kaunēties - kailums ir dabisks...gribi lūri, gribi nelūri 

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2023. gada 08. jūnijs, 23:53:19 »
nakat, atbildi dabūsi, apmeklējot izrādi

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #9 : 2023. gada 09. jūnijs, 06:49:01 »
Ja pareizi saprotu, uz skatuves arī būs kaili cilvēki. Droši vien pasaulē ir šāds mākslas novirziens.
Kails cilvēks un apģērbts cilvēks sabiedrībā - tie varētu būt 2 dažādi cilvēki. Drēbes ir aizsargvairogs.
Ir dažāda domāšana. Ieraugot kailumu, man kaut kā nenāktu prātā doma par seksu. Nūdistu pludmalē taču normāls cilvēks par to nedomā, ja nav īpaši norūpējies. Bet tāds par seksu var domāt, stāvot bibliotēkā pie grāmatu plaukta.
Mani pagaidām uz šādu performanci nevelk.

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2023. gada 09. jūnijs, 08:10:21 »
Parasti pēc pirmizrādēm parādās foto, kurš  sabiedrības krējums to apmeklējis. Nez, te arī būs? Paparaci lielais pļaujas laiks :smej:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #11 : 2023. gada 09. jūnijs, 08:19:23 »
Paparaci ganjau bildēs kurš iet pa durvīm iekšā ar savu paklājamo dvieli padusē  :rofl:  Par tiem dvieļiem smieklīgi, vai nu tiešām biļetes cenā nevar iekļaut kādu vienreizlietojamo dvielīti kuru uzklāt uz benķa...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2023. gada 09. jūnijs, 17:01:55 »
Visas biļetes izpārdotas! :mrgr: Turklāt nebija dārgas :?:
https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/129534

Kad varēja pieteikties lekšanai ar gumiju no Siguldas gaisa vagoniņa, turklāt kailam, arī bija daudz gribētāju. :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2023. gada 09. jūnijs, 17:13:14 »
Visas biļetes izpārdotas! :mrgr: Turklāt nebija dārgas :?:
https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/129534

Kad varēja pieteikties lekšanai ar gumiju no Siguldas gaisa vagoniņa, turklāt kailam, arī bija daudz gribētāju. :)

Un Pliko skrējieniem aŗī pietiek atbalstītāju

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2023. gada 09. jūnijs, 17:31:27 »
Nav mana doma, bet patika - varēs izrādīt mākslīgo skaistumu un dabisko neglītumu.  :clap: