sveika, Emīlija, tieši tādu, kā redzat bildē, šo sacepumu es neesmu pagaršojusi. Bet tā kā četrassezonas (redaktore - visticamāk) pēc tieši šī sacepuma baudīšanas bija iekomentējusi: "Pavisam neparasts garšu salikums, kas pagatavošanas rezultātā gan lieliski izskatās, gan gardi garšo" Droši varu apgalvot, ka sacepums labi garšos, arī ja uztaisīts 1:1 - kā receptē. manā klātbūtnē vienkārši to sacepumu neviens negrieza un negaršoja, tāpēc ar pati nedabūju pagaršot :| es mājās uztaisīju savu variantu - fenheļa vietā liekot brokoļus (mazliet apsutināju pirms tam gan), anšova krēmu iesaku izmēģināt, kā rakstīts --> tas patiešām ir labs... pat tāpat uz maizītēm... nav mans izgudrojums... un gan iekšpusē slāņos, gan virspusē uz sacepuma var bērt visparastāko sieru, kas pašiem patīk. Tur ir smalki nosaukumi tiem sieriem --> bet pēc būtības iekšā vienā slānī ir ielikts "viens no puvušajiem

siera tipiem" un virspusē kā Parmas siers... bet kā jau teicu var ar likt parastos sierus. Man šajā receptē vislabāk patīk ideja izmantot maizi kā pamatni, jo, pirmkārt, nav jāsaspringst uz mīklas taisīšanu, otrkārt nav baltie milti. arī tās olas virspusē var likt parastās, var nelikt nemaz.