Autors Tēma: Veco ļaužu laiks ...  (Lasīts 7330 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: Veco ļaužu laiks ...
« Atbilde #30 : 2023. gada 24. septembris, 12:29:57 »
Īpatnēji esam mēs visi. Jautājums, vai vajag līdzīgo vai pretējo? Un mūsos ir viss. Nu, gandrīz viss. Kuru pogu uzspiež, kuras durvis atver. Un nekoķetē ar dzīves sabojāšanu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #31 : 2023. gada 24. septembris, 15:30:11 »
Un nekoķetē ar dzīves sabojāšanu.

Aha, tā "gribētāja" izrādīsies tāda vella mātīte, ka kurš nu kuram to dzīvi sabojās...  :mrgr:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #32 : 2023. gada 24. septembris, 15:50:07 »
Pag pag, nav man dzīvē tāds virs uzdevums, - veiksmīgi sabojāt kādai sievietei dzīvi. ;) Man ir kategoriska prasība, ka viņai ir JĀGRIB (uzstājīgi), lai es to "sabojāju" ;) Proti, tai ir jābūt viņas tieksmei, lai es būtu tas, kas šo cildeno misiju veic. ;) Un es pieņemu, ka tas ir atkarīgs no tā, ko es esmu apjēdzis, lai viņām "piedāvātu", atbilstoši manam vecumam. Un man absolūti nav skaidrs, kas šai piedāvājumā ir jāiekļauj un, viennozīmīgi, arī man pie šīs domas ir jāpierod. Tā sakot, paļauties uz dabisku saderību es vairs nevaru - esmu pārāk īpatnējs (gribas domāt pateicoties lielajai dzīves pieredzei), bet vienlaikus vēl jauns un elastīgs, lai kaut ko pamainītu (tikai jautājums ir uz ko!).       
Ar kategoriskām prasībām piecdesmit gados var iet ieskrieties

Atslēdzies Minne

« Atbilde #33 : 2023. gada 24. septembris, 16:00:40 »
Tad pavisam vienkārši - Tev kategoriski jābūt tādam, lai Tevi grib  :mrgr:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #34 : 2023. gada 24. septembris, 17:12:29 »

Aha, tā "gribētāja" izrādīsies tāda vella mātīte, ka kurš nu kuram to dzīvi sabojās...  :mrgr:
Nu man visu dzīvi vairs sabojāt nevar, tik mūža galu padarīt nožēlojamu. Bet vai nav vienalga kā nomocīt tās vecumdienas? Bet uz šo brīdi nav pat skaidrs, ka lai esošo vērtē par labu vai sliktu, neveiksmīgu vai veiksmīgu, proti, kritērijiem.

Tad pavisam vienkārši - Tev kategoriski jābūt tādam, lai Tevi grib  :mrgr:
Proti, tu uzstāj ka bez melošanas nekādīgi pie sieviešu draudzības netikt? ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #35 : 2023. gada 24. septembris, 17:45:20 »
Nomocīt vecumdienas. Kādas Tev vecumdienas? Vai arī taisi precību plānu, kuru īstenosi 84 gados?
Kā esošo vērtēt, nezinu. Nezinu, kādi TUR kritēriji.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #36 : 2023. gada 24. septembris, 18:27:43 »
Proti, tu uzstāj ka bez melošanas nekādīgi pie sieviešu draudzības netikt? ;)

Neko es neuzstāju. Bet Tu pats nezini, ko gribi. Vai arī gribi nosēdēt uz vairākiem krēsliem vienlaicīgi. Mainīties negribi, melot ir slikti, nu, tad var arī tupēt 4 sienās (forumos) tāds, kāds esi un cerēt, ka kāda tevi sagribēs  :?:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #37 : 2023. gada 24. septembris, 18:45:04 »
Nomocīt vecumdienas. Kādas Tev vecumdienas? Vai arī taisi precību plānu, kuru īstenosi 84 gados?
Kā esošo vērtēt, nezinu. Nezinu, kādi TUR kritēriji.
Ir klasiskā situācija, ko viss labāk apraksta Imanuells Kants un sievieši. Īsos vārdos sakot, Imis meklēja sievieti kas viņu "spētu saprast" (lai ko lai ar tas nozīmētu), un kas absolūti  neatbilda tā laika tradīcijām. Tā sakot, viņš bija uzrunājis vairākas sievietes, bet tai formālajā gaisotnē nespēja noteikt vai spēs uzņemties atbildību par nākamo sievu vai nē. Un galu galā nomira vecpuisī.   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #38 : 2023. gada 24. septembris, 19:13:38 »
Un kāpēc Tu domā, ka tā bija? Tam Kantam? Teikt jau var visu ko.
Tev vajag sievu? Draudzeni? Domubiedri? Klausītāju?

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #39 : 2023. gada 24. septembris, 21:20:23 »
Un kāpēc Tu domā, ka tā bija? Tam Kantam? Teikt jau var visu ko.
Tev vajag sievu? Draudzeni? Domubiedri? Klausītāju?
Savā ziņā mana attieksme atbilst
Bet Tu pats nezini, ko gribi.

Proti, man nav plāna kaut kādām darbībām, - pat plāna nav. Proti, es pilnīgi saprotu, ka es nevienam cilvēciski sadzīviskā līmenī neko nevaru piedāvāt.

Savukārt, ja es pasapņoju, tad tādai personai kā man noderētu "Draudzene" (kas nav reālistiski, jo draugs ir kaut kas līdzvērtīgs vismaz kaut kādā jomā), bet nu noderētu arī kāda paziņa, ar ko uzturēt kontaktus, kurai var pajautāt kaut kādus muļķīgus jautājumus un tādā līmenī. Ja gadījumā tas bija piedāvājums, tad man tikai jāatgādina, ko Spārka teica, šis nav iepazīšanās forums. ;) 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2023. gada 24. septembris, 21:29:55 »
Tā sakot, viņš bija uzrunājis vairākas sievietes, bet tai formālajā gaisotnē nespēja noteikt vai spēs uzņemties atbildību par nākamo sievu vai nē. Un galu galā nomira vecpuisī.   

Tagad par otru pieaugušo nekāda atbildība vairs nav jāuzņemas, katrs pats spējīgs par sevi atbildēt...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #41 : 2023. gada 24. septembris, 21:48:13 »

Tagad par otru pieaugušo nekāda atbildība vairs nav jāuzņemas, katrs pats spējīgs par sevi atbildēt...
Imanuella Kanta laikā bija būtiski, lai tēvs dod atļauju, un kāzas bija darījums.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #42 : 2023. gada 25. septembris, 00:01:57 »
Ā, tu Kantam sievu meklē, biju pārpratusi, domāju ka sev...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #43 : 2023. gada 25. septembris, 08:21:02 »
Nu man visu dzīvi vairs sabojāt nevar, tik mūža galu padarīt nožēlojamu. Bet vai nav vienalga kā nomocīt tās vecumdienas?

Tu savos 45 murgo par mūža galu un vecumdienu nomocīšanu? Tev vēl jānodzīvo vairāk nekā jau esi dzīvojis. Un to var izdarīt dažādi. Ja uzstādījums ir nomocīt - tad tā arī būs.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #44 : 2023. gada 25. septembris, 09:24:08 »
viss ir pašam galvā ... Guna Roze: “Vecuma diskriminācija mīt mūsos pašos” | LA.LV

Ja Tevi Tava dzīve neapmierina - maini kaut ko!!  :talking:
Sāc ar vienkāršāko - apģērbu - nopērc kaut ko WOW!, vai mašīnu nomaini (tāpat piķi TUR līdzi nepaņemsi)...
nākamais - izskats - matu frizūra, bārda/ūsas, tatoo padusē (mīlu Tevi Runčuk...), ... sporta zāle, torss ir ilgtermiņa projekts...