Autors Tēma: Veco ļaužu laiks ...  (Lasīts 7360 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

Atb: Veco ļaužu laiks ...
« Atbilde #45 : 2023. gada 25. septembris, 10:22:22 »
Un beidz plātīties ar tiem Kafkas un Kamī citātiem -ar tādiem var savaldzināt tikai 1. kursa studentes, bet šķiet, ka tad tev vispirms jāpiestrādā pie mati-zobi-kurpes

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #46 : 2023. gada 25. septembris, 11:09:27 »
Un beidz plātīties ar tiem Kafkas un Kamī citātiem -ar tādiem var savaldzināt tikai 1. kursa studentes, bet šķiet, ka tad tev vispirms jāpiestrādā pie mati-zobi-kurpes

Ja vēl nometīsi svaru, tad arī veselība uzlabosies, bet tas nav tik ātrs uzlabojums kā mati-zobi-kurpes :?:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #47 : 2023. gada 25. septembris, 11:11:04 »
Un beidz plātīties ar tiem Kafkas un Kamī citātiem -ar tādiem var savaldzināt tikai 1. kursa studentes,
Nu man pat Tinderis vairs nepiedāvā 1.kursa studentes, bet tikai kundzītes ar phd. ;) 

bet šķiet, ka tad tev vispirms jāpiestrādā pie mati-zobi-kurpes
Nu bet kāpēc man vajag sievietes, tavuprāt, jo kā redzi pie džekiem man ir gana liela piekrišana (tā sakot, ar ko iedzert es atrastu, ja runa ietu par žūpošanu)? Vai ne padomu dēļ, kā tikt ar "matu-zobu-kurpju" kompleksu galā, jo man viņi patiesi ir absolūti vienaldzīgi. Nu protams, tas nav galvenais bet starp citu, bet eksistē arī tāda vajadzība.
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies tuk

« Atbilde #48 : 2023. gada 25. septembris, 11:32:06 »
Tu savos 45 murgo par mūža galu un vecumdienu nomocīšanu?

Ka tik nu nebūs slavenā četrdesmitnieku krīze piemeklējusi...  :ng:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #49 : 2023. gada 25. septembris, 11:34:59 »

...visi esam tikuši galā, tāpat kā ar mušām un odiem...  :mrgr: :mrgr:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #50 : 2023. gada 25. septembris, 11:41:44 »
Gudra sieviete saskarsmē ar vīrieti dažubrīd zaudē visu gudrību.
Tas būtu vīrieša ideāls, ja vien būtu ilglaicīgi :)
Tb., vīrieša klātbūtnē zaudē, vīrieša prombūtnē atgūst.
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 25. septembris, 11:54:15 no Krimsons »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #51 : 2023. gada 25. septembris, 12:39:52 »
Dumja vīrieša ideāls?  :mrgr:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #52 : 2023. gada 25. septembris, 14:43:50 »
Nu 40 gadnieku krīze ir jaunas indentitātes meklējumi ;) Bet es gatavojos 50 gadnieka krīzei, tā sakot eksistenciāls jautājums, - kāpēc un ar ko es dzīvoju :D 
Citāts
Latvijā joprojām ir augsti pašnāvību skaitļi – Eiropas mērogā atrodamies trešajā vietā pēc izdarīto pašnāvību skaita. No visām veiktajām pašnāvībām 80–85% ir vīrieši, norādīja Taube. Viens no iemesliem varētu būt vīriešu sociālā loma – vēlme justies vajadzīgiem, atbildība ģimenes priekšā un stereotipi, kas saistās ar vīrišķību.
Tā sakot vīrišķība aizgājusi, nav jēga izlikties ka neesi večuks ;) Uz jautājumu, kāpēc es dzīvoju man palīdzēs Kami utml, bet uz jautājumu ar ko .... ?   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies daddy

« Atbilde #53 : 2023. gada 25. septembris, 17:24:13 »
dzīvi vai sadzīvo?? ;)  sadzīvo ar blaugsnām, varžacīm, prostatītu...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #54 : 2023. gada 25. septembris, 19:27:07 »
Par prostatu runājot, man bija jaunībā draudzene kam ļoti patika uzjautāt - vai man ir prostata, un tas krietni pirms 30 un automātiski teicu ka nav, un nu jau esmu tā ietrenēts, pat ja man noskaitītu pazīmes, ka man ir protstata, es kategoriski noliegtu, jo man tas saistās ar zobošanos par mani, kaut gan visticamāk tas nemaz tā nebija. Un tā nav vienīga lieta, kur es tīri psiholoģiski esmu "sacūkots" knibinoties ap mani - just for fun!  :murmur:   Un ja man nebūs plāna, viens no variantiem, es varu sākt noliegt, ka tāds sieviešu dzimums vispār pastāv, tā sakot, nav sieviešu - nav asaru (saiet dziļajā vecpuisī)!  ;)       

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #55 : 2023. gada 25. septembris, 21:54:38 »
Tev ir prostata. Tici man uz vārda!

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #56 : 2023. gada 26. septembris, 07:03:24 »
Viens mans radinieks aizgāja 85 gadu vecumā.
Pirms tam trīs gadus iepriekš viņš ar insultu palika uz gultas nekustīgs, bet gada laikā pansionātā tikai ar savu gribasspēku bez ārstu palīdzības atguva gan kājas, gan rokas.

Tad nu, lūk!
Pat pansionātā viņš paspēja atrast sev draudzeni, ar kuru kopā nodzīvoja atlikušos divus sava mūža gadus.
Sievietes mūžā viņam bija vairākas, un nekad viņš nav bijis viens.
:)

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #57 : 2023. gada 26. septembris, 17:41:20 »
Paldies Krimis par labajiem vārdiem un sirds siltuma pilnajiem novēlējumiem :rofl: :rofl: :rofl: !

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #58 : 2023. gada 27. septembris, 10:15:54 »
Kopumā secinājums ir sekojošs, es nemāku būt vecs un cienījams, man visu laiku tā jaunība uzsit atblāzmu, ko fiziski nespēju attaisnot, bet pa "solīt sadot purnu" visu laiku gribas. ;) Un par sievietēm vispār nerunāsim :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #59 : 2023. gada 29. septembris, 16:43:02 »
Aņuks no TV programmas:

Sieviete cenšas apprecēties, kamēr vēl kādam patīk, bet vīrietis - kad nevienai vairs nepatīk.