Autors Tēma: laulības šķiršana  (Lasīts 5534 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: laulības šķiršana
« Atbilde #15 : 2023. gada 01. oktobris, 13:41:12 »
Nu tad jau tikpat labi - pierādi, ka mīli!  :mrgr:  Ticēt nevar nekam, melo maita, izliekas...  :rofl: 
Nē, nu ja otrs tā apspiests, ka savas domas, sajūtas sarunās nedrīkst paust un kā aktierim jāspēlē kāda loma... bet nu tā atkal viņa izvēle šādi dzīvot, ja tas apmierina... lai tik dzīvo.  :?:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #16 : 2023. gada 01. oktobris, 14:30:26 »
Ticēt var visam. Un neticēt arī.
Velga H. Ja Kalniņš nebūtu aizgājis pie citas, būtu viens stāsts par mīlestību un ģimeni. Tagad ir cits. Nekur nav melots.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2023. gada 01. oktobris, 16:05:53 »
Bērnībā es klusībā sapņoju, ka vecāki varētu izšķirties. Lai beidzot mājās būtu miers. Nekā, māte teica - a kur lai paliekam, dzīvoklis ta viens, un šķirtiem kopā dzīvot būs vēl sliktāk... Cerēju, varbūt pats aizies. Kad tas beidzot notika, man bija jau 29 gadi, un ar vecākiem vairs nedzīvoju. Nu, labāk vēlu nekā nemaz, bet labāk būtu agrāk...

Pati ilgi nemocījos, izšķīros. Un nekad to neesmu nožēlojusi.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #18 : 2023. gada 01. oktobris, 19:46:29 »

Pati ilgi nemocījos, izšķīros. (c)

Stāsts par kādu slimību  :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2023. gada 01. oktobris, 20:55:55 »
Tikko izlasīju "Evelīnas Hugo septiņi vīri", Teilore Dženkinsa Rīda
Galvenā varone -60. -70 gadu filmu zvaigzne
Katrai laulībai un tās šķiršanai vēss saprāts

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #20 : 2023. gada 01. oktobris, 22:26:19 »
Ienāca prātā it kā vienkāršs jautājums - kāpēc tiek šķirta laulība? <...>
Tie, kas nav šķīrušies, cik reizes kopdzīves laikā jums ir ienākusi prātā pavisam nopietna doma šķirties? Ja tas netika izdarīts - ar šodienas skatu - pareizi? Nepareizi?
Šķirties ir jēga, ja nākamais kandidāts klauvē pie durvīm. Vai ja vīru viss beidzies, bet viņš mēģina tēlot, ka viss kārtībā.
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #21 : 2023. gada 02. oktobris, 07:01:15 »
Snor, pamato savu domu par kandidātu pie durvīm.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #22 : 2023. gada 02. oktobris, 19:14:54 »
Vai tēmai ir kāds sakars ar jauko un tuklo Jānīti?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #23 : 2023. gada 02. oktobris, 19:36:26 »
 :n+:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #24 : 2023. gada 03. oktobris, 19:09:03 »
Par to kāpēc cilvēki šķiras varētu runāt daudz un gari. Manis prāt ir divi iemesli. Apmērām 70% tāpēc, ka viņi mainās un kādi 30% tāpēc, ka nemainās.
      Nu es tai ziņā, ka apmērām 30 % sieviešu cer, ka spēs viņu mainīt. Viņš vairs nedzers, es būšu tik jauka un viņš nespēs būt rupjš, nespēlēs azarta spēles, galu galā nemētās pa visu dzīvokli zeķes un tukšās alus bundžas, un tie viņa draugi! - es viņu iepazīstināšu ar pavisam citu vidi. Muļķības, vīrieši nemainās nekad. Pat vairāk, viņi uzskata, ka ja tu viņu tādu esi aprecējusi, tātad tieši tāds priekš tevis ir gana labs.
      Par to, ka mainās... Vienkārši, kādu rītu tu pamosties un vairs nevari saprast, kas tas par cilvēku tev blakus un kāda iemesla dēļ tu esi ar viņu kopā. Tev pēkšņi tracina viņā viss kas kādreiz pat likās mīļi un amizanti, tāda sajūta, ka jūs dzīvojāt divās dažādās pasaulēs. Jā, jaunībā bija viss savādāk, kaut kāds dullums, viens bez otra ne soli... Kas nu tagad, pārnāk no mājas, pirmais uz virtuvi, nav runājams, jo noguris; tad noliekas horizontāli uz dīvāna - TV un "tančiki" internetā līdz pusnaktij. Ne mazākās intereses par sievu vai bērniem - nesūdzas, tātad vis ok. Sūdzas, vai tiešām paši netiek ar visu galā. Un tās pāris reizes mēnesī, kad šam uznāk maigošanās noskaņojums... Jau sen zudusi interese, vai tiešām tādam niekam grūti sev kādu drostaliņu atrast? Kaut gan, kurai būtu interese par to alus vēderiņu un divu dienu rugājiem. Nu ja cilvēki mainās. Kaut kur lasīju, ka 7 gadu laikā mainās visas organisma šūnas. Visas. Mainās dzīves apstākļi un tie maina mūs.
      Es te par tiem, kas šķirās. Visi pārējie dzīvo laimīgi... vai nelaimīgi. Vai arī jau šķīrušies, vai nav precējušies.  :just_popcorn:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #25 : 2023. gada 03. oktobris, 19:34:46 »
Nu, Tu, Olguc, runā kā no grāmatas

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #26 : 2023. gada 03. oktobris, 19:49:23 »
Pazīstams advokāts, kas specializējas laulību šķiršanu lietās, pats tā arī nav precējies, krietni pāri 40. Saka, ka zinot ar ko tas beidzas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2023. gada 03. oktobris, 20:49:30 »
Nav tik traki, nav tik traki, kā jūs te mālējat...  :ng:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #28 : 2023. gada 05. oktobris, 00:04:56 »
Snor, pamato savu domu par kandidātu pie durvīm.
Nu klasiskā tēma, kad tur ar Akmentiņu brauc uz Igauniju un Siciliju, bet Tev visu laiku galvā Edgars. ;) Tik ļoti, ka lec kaut Daugavā ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Camma

« Atbilde #29 : 2023. gada 05. oktobris, 09:59:01 »
Iedomājos par citu lietu - kā ir ar iemīlēšanos virtuālā tēlā? Puspasaules meiteņu un sieviešu samīlas kādos ekrāna varoņos vai aktieros. Tomēr dzīvo ar citiem vīriešiem, paturot pielūgsmi svešiniekam. Ar prātu aptverams racionālisms, bet turpat prātā arī iemesls (?) blakus esošā subjekta un iedomātā vēlamā objekta nesakritībai. Vai tas atvieglo šķiršanos? Resp., vai tas reizēm nav iemesls vieglai šķiršanai?

Es spriežu no sievietes viedokļa. Ja partneris blakus kļūst izklaidīgs sevis savākšanā vai pazaudē asumu uzmanības izrādīšanā, nav ilgi jāgaida uz konfliktu. Samīlās tak jauneklī, kurš neizmētā netīro veļu pa māju un alus pudeļu gūzmu ap dīvānu. Kāpēc tas pēkšņi vīrietiem kļūst par normu? Ir bijis kolēģis, kurš regulāri koplietošanas telpu izlietnē atstāja slāni ar bārdas rugājiem. Vai cits, kurš darba virtuvītē piecūkoja svešas krūzītes, lai gan katram bija sava (paša gādāta). Ne viens ne otrs nebija sieviešu mīluļi, kaut paši par sevi bija augstās domās un ar sievām. Tiesa, katrs precējies pa vairākiem lāgiem. Kaut kur tak tās drostaliņas atrada...

Nekad nesapratīšu ''man nav kur iet ar 2 bērniem.'' Ja tā paskatās retrospektīvi, tad vienmēr pārmaiņas bijušas uz labu. Nu, tas attiecībā uz iepriekšējo stāvokli. Varēja jau pieciest... Bet vai vajag? Pieciest. Cik ilgi? Dzīve tak tikai viena. Bieži pietiek pat tikai parādīt, ka esi gatava pieņemt izaicinājumu un kaut ko mainīt (piem., aiziet). Tiesa, tas uz pieres rakstīts, vai cilvēks ir uz ko tādu spējīgs.

Visus sakost!