Autors Tēma: Koka grīdas un to ieklāšana  (Lasīts 1938 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies rzagars

Koka grīdas un to ieklāšana
« : 2023. gada 05. oktobris, 10:44:58 »
Solideco piedāvā augstākās kvalitātes koka grīdas un to ieklāšanu. Sīkāka informācija mājaslapā - https://www.solideco.lv/

Atslēdzies Bobs

Atb: Koka grīdas un to ieklāšana
« Atbilde #1 : 2023. gada 05. oktobris, 11:11:59 »
Ir jau labas tās moderno parketu grīdas. Es kad mainīju savu dēļu grīdu uz šitādu, ieberziens bija pamatīgs naudas ziņā. Papildus lāgas, jauns pamatklājs un vēl tas parkets. Baidos iedomāties ciparu, ja vēl būtu pieaicināti "profesionālie grīdiķi"

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2023. gada 05. oktobris, 11:21:39 »
Man vajag jaunu grīdu. Bet pirms tam jādemontē iebūvētais skapis un pēc grīdas ielikšanas jāsamontē atpakaļ.

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2023. gada 05. oktobris, 13:19:47 »
Kāpēc tev vajag jaunu? Neglābjami nolietota?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #4 : 2023. gada 05. oktobris, 19:01:35 »
Man vajag jaunu grīdu. Bet pirms tam jādemontē iebūvētais skapis un pēc grīdas ielikšanas jāsamontē atpakaļ.
Var nebùt tik vienkàrši. Jaunà grìda var bùt milimetrus vai cm augstàka vai zemàka. Un tad skapis tàpat nederès. Un ar "piezàĝèšanu" tàpat neviens neńemsies.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2023. gada 05. oktobris, 20:36:04 »
Kāpēc tev vajag jaunu? Neglābjami nolietota?

Izdilis paklājs. Plikākās vietas piesegtas ar citu paklāju :)

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #6 : 2023. gada 05. oktobris, 20:40:32 »
Kad mainìju tikai grìdu ( man arì bija mìkstais grìdas segums), tad laminàtu klàju tikai lìdz skapim. Kad kapitàli remontèju visu dzìvokli, tad, protams, parketa laminàts un jauns skapis.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #7 : 2023. gada 05. oktobris, 21:52:43 »
Šitā kādreiz grīdas krāsoja - līdz skapim. Tad aizmirsa, gribēja mainīt izkārtojumu, pārbīda mēbeles, a tur - cita toņa taisnstūri

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2023. gada 05. oktobris, 22:04:45 »
Es mierīgi iebūvētu skapi atstātu, kur stāv. Ja plēstu ārā paklāju un liktu vietā citu grīdu, augstums noteikti mainītos. Ja nu vienīgi liek citu paklāju

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #9 : 2023. gada 05. oktobris, 22:52:23 »
Šitā kādreiz grīdas krāsoja - līdz skapim. Tad aizmirsa, gribēja mainīt izkārtojumu, pārbīda mēbeles, a tur - cita toņa taisnstūri
e
...un tapetes aiz skapja netika lìmètas😁 Ietaupija gan laiku, gan materiàlus.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #10 : 2023. gada 06. oktobris, 07:19:54 »
Citāts

a la šādi ir uz Stacijas ielas Jūrmalā pie Asaru Senās bodes, kur bija vecais Omnivas pakomāts - pakomātu pārvietoja, bet pa to laiku, kamēr tas bija šajā vietā, ietvei tika uzklāts jauns asfalts, un tagad tur ir robs, kur kājas mežģīt.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2023. gada 06. oktobris, 08:53:53 »
Tā vēsturiskās mājās atrod oriģinālās tapetes un grīdu krāsojumu. Kuldīgas tag. muzejā tapetes skrandu atrada aiz krāsns

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2023. gada 06. oktobris, 10:56:39 »
Ja plānotu likt tiešām kvalitatīvu koka grīdu, iebūvēto skapi ņemtu ārā. Ja kādu laminātu vai ko tml, tad varētu arī atstāt.