Autors Tēma: Izraēla - Palestīnas draudzīgās attiecības  (Lasīts 1801 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Izraēla - Palestīnas draudzīgās attiecības
« : 2023. gada 12. oktobris, 20:14:43 »
Nu jā, es beidzu klausīties A.Kamī "Dumpīgais cilvēks", kurā Albērs uzstājīgi apgalvo, ka pasaulē valda nihilims, un šeit no skaidrām debesīm, it kā pati dieva roka, mums atgādina kāda izskatītos Ukraina, pēc 75 gadu KF okupācijas - lomās: KF = Izralēla, Palestīna= Ukraina, un pēc krietna laika, ukraiņiem būtu tikai viena iespēja - terorisms. Tāpēc ukraiņiem nav cita varianta, ka karot tagad no visas sirds un dvēseles, viņiem nav ko zaudēt. Par 75 gadus veco Izraēlas - Palestīnas konfliktu, tur īsos vārdos pat grūti izstāstīt. Ir bijuši pat posmi, kad Izraēla karoja ar 5 arābu valstīm vienlaicīgi, un vispārēja Palestīna bija šo arābu valstu uzvara, bet arābu valstis tika sakautas militāri un vēlāk arī diplomātiski. Un Izraēla esot militāri tik varena, politiski, pēc 2000. gada cerību nespējas nofiksēties, nolēma vairs nerisināt šo okupēto arābu problēmu, atstājot okupētajiem arābiem tikai vienu līdzekli - terorismu, ko viņi jau zināja no agrākiem laikiem. Jā, terorisms ir drausmīgi, bet ko citu lai dara tādos aparteīda apstākļos? Un Izraēlai ir ļoti daudz ārvalstu ienaidnieku, jo viņa ir ASV draugs, un ASV ir veicis daudzus "ne labāko manieru" darbiņus arābu valstīs.         
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies MMuca

Atb: Izraēla - Palestīnas draudzīgās attiecības
« Atbilde #1 : 2023. gada 13. oktobris, 07:45:01 »
Terorisms ir drausmīgi, bet ko lai dara.
Sist sievu nav labi, bet ko lai dara, viņa pati izprovocēja.
Nēģeriem ir jādedzina balto veikali un mašīnas, jo baltie nēģerus turēja verdzībā.

Vissliktākais būs tas, ka, pažēlojot "apbižotos", kuriem ir "tiesības" 21. gs. slepkavot visus, kas pa rokai, agri vai vēlu – un, redzot, kā priecājas migranti ārzemēs, tas būs agri – viņi arī tevi izvaros, nogriezīs galvu un uzmetīs bumbu.

Nevar sirseņu pūznim dziedāt dziesmiņas, glaudīt galviņu un ticēt, ka viņi jau neuzbruks, viņi sapratīs, ka jādzīvo mierā. Nevar. Ir cilvēki un tautas, kas respektē tikai brutālu spēku. Tu gribi piedāvāt darīt kā misionāri pirms 300 gadiem, kas ar bībeli un lēnprātību mēģināja apgaismot mežoņu ciltis, ka jādzīvo mierā un saticībā? Tu viņiem pārtiku un apģērbu (un ūdensvada caurules), bet viņi tev šķēpu un cirvi galvā (un raķetes no tavām ūdensvada caurulēm).

Atslēdzies Camma

« Atbilde #2 : 2023. gada 13. oktobris, 09:38:25 »
Kāds franču kolēģis gadus 15-mit atpakaļ stāstīja, kā tas notiek FR.
FR kādreiz pārvaldīja daļu Āfrikas teritorijas, loģiski, ka arī iezemieši no turienes migrēja uz Fr labāku dzīvi meklējot. Pārcēlās veselām ģimenēm.
Tēvi strādāja, lai ģimenes apgādātu, sievas pa mājām ar bērniem. Musulmaņu ģimenēs zēni no 5 gadu vecuma vairs nav mātes pārziņā, viņiem māte un jebkura cita sieviete vairs nav jāklausa, bet tēvi aizņemti peļņā. Rezultātā aug mežonis, kam neviens nav noteicējs, skolā iet nav obligāti, vazājas riņķī, vēlāk darbu dabūt bez izglītības nevar. Atliek laupīt un taisīt grautiņus.

Ja nav nevienas arābu valsts, kura gribētu tos nabadziņus no palestīnas pieņemt, tad jau zina, kas tie par fruktiem.

Reku, Vācija arī sāk mosties no savas ūberplašās cilvēkmīlestības un vairs neļaus migrantiem taisīt bardaku.

Dīvaini, ka gan krievi, gan šitie migranti grib dzīvot europā vai rietumos, bet ieviest tur savu bardaku. Nu tak jums jau ir ierastais bardaks! Palieciet un izbaudiet. Ja ieviesīsiet bardaku arī rietumos, tad kāda jēga pārcelties? Jums taču gribās izbaudīt tieši civilizācijas labumus, kur tos baudīsiet, ja visur būs jūsu bardaks?

Atgādina paviānu baru - atrod augļu veikala leti, izrij augļus, ko neapēd, to sabradā, piemētā visu ar mizām, salauž augļu kastes, piekakā un aizsiro uz nākamo veikaliņu.
Visus sakost!

Pieslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2023. gada 13. oktobris, 17:13:11 »
Nez kādēļ neviena musulmaņu valsts nemetas glābt palestīnas bēgļus

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2023. gada 13. oktobris, 18:13:02 »
Jo zina viņu "kvalitāti"...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2023. gada 15. oktobris, 08:55:26 »
Iesaku noskatīties, visumā objektīvi mēģina to putru izskaidrot, varbūt izņemot dažu labu vēsturisku detaļu

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #6 : 2023. gada 17. oktobris, 10:48:34 »
Jo zina viņu "kvalitāti"...
Šīs ir diezgan smieklīgs apgalvojums, kur pašiem lampeduzā cilvēkus nav kur likt, un nu pat jau Latgales mežos klīst cilvēki saukti par bēgļiem un nelikumīgiem robežu pārkāpējiem. ;)  Cilvēka cena situsi aukstu vilni visā pasaulē! 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #7 : 2024. gada 21. marts, 15:10:54 »
US Submits Draft Resolution Calling for "Immediate Ceasefire" In Gaza: Blinken

ASV piedāvājušas ANO rezolūciju "Tūlītējam pamieram" Gazā, kaut ar agrāk vienmēr bija bloķētājs valsts.  Visi kas ir redzējuši, ko es rakstu Tarkšķī un ko izdzešs "gramatisko kļūdu dēļ", zin arī ko es par to domāju! Tie kas nezin - nezināšana ir spēks! 

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #8 : 2024. gada 22. marts, 20:17:33 »
Krievija un Ķīna ANO Drošības padomē uzliek veto ASV rezolūcijai par pamieru Gazā

Tas ir komiski!