Autors Tēma: Covid pēc pandēmijas  (Lasīts 11378 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Covid pēc pandēmijas
« : 2023. gada 08. decembris, 09:52:35 »
Paskat, skraida ar Covid visapkārt  :mrgr:

Atslēdzies daddy

Atb: Covid pēc pandēmijas
« Atbilde #1 : 2023. gada 08. decembris, 10:26:39 »

:P ...

...es nācu no ĢĀ un iegriezos veikalā/aptiekā pēc:
a)zālēm tradicionālajām un vitamīniem,
b)tautas medicīnas līdzekļiem (balzāms),
c)maza iepriecinājuma slimniekam (kaut kā garšīga)!

:)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2023. gada 08. decembris, 10:33:07 »
covidu vispār neviens vairs neņem galvā, kopš to noņēma no bīstamajām infekcijām

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2023. gada 08. decembris, 10:50:40 »
covidu vispār neviens vairs neņem galvā, kopš to noņēma no bīstamajām infekcijām

tā nav. aizgāju pie ĢĀ, skatos puse babuļu maskās sēž. Es vienai prasu - avai maskas vajag?? Nu, ja esot slimības simptomi, tad vajagot... es šņurkains, klepains, sēžu, sagatavojies uz ilgo sēdēšanu... ĢĀ mani kā ieraudzīja, uzreiz ierāva kabinetā, izprasīja, izčamdīja, slimības lapu pagarināja un atlaida! vo! lai es infekciju neizplatu!! :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2023. gada 08. decembris, 10:56:34 »

Nu, nu. Skolās testē. Man sīko izsvieda no skolas, jo tests pozitīvs esot. Es sīkām iesnām principā uzmanību nepievēršu, ja nav temperatūra vai bērns sanīcis. Mūsu platuma grādos rudenī/ziemā... puikām, kas ņemas pa āru un piekāš visādus cimdus un tamlīdzīgus ierobežojumus, ar ko uzmācas māte (kurai tāpat vairumā gadījumu ir pie bundziņām, nav bebis, ja nosals, pats mājās atvilksies).
A nē, šausmīgais kovids, brauciet pakaļ, savāciet.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2023. gada 08. decembris, 13:43:18 »
Šausmīgs vai nē, bet ja tavs puņķainis skolā  aplipina manējo, tas atnāk mājās un pielaiž sīkajam bērndārzniekam, man jāņem lapa un jāsēž mājās... Tā kā nevajag tik aroganti

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2023. gada 08. decembris, 13:48:00 »
Tad visas skolas un iestādes jāslēdz ciet, jo rudenī un ziemā bez sīkas iesnas nav praktiski neviens.
Nevajag nu turpināt šo histēriju.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2023. gada 08. decembris, 14:16:36 »
Tas covids lipelīgāks par tiem citiem iesnu vīruseļiem, kā saprotu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2023. gada 08. decembris, 14:26:02 »

Nekad neesmu varēju saprast šito "aplipināšanas ķēdīšu" būvēšanu - tas aplipināja šo, šitais šamo... Tak no pirksta tas viss izzīsts! Darbā vecenes vārās - kura pirmā apšņurkojās, kura pirmā kuru aplipināja... A varbūt vainīgs no siltām zemēm atgriezies šefs - tak arī vienubrīd šņurkojās, domādams, ka no klimata pārmaiņas, a mož importa covidu atveda, bet testu jau neuztaisīja?! :mrgr:  Tak hvz, kurš kuram ko uzšķaudīja, un ne jau vienā vien "burbulī"  katrs apgrozās, vai mazums, kas no kurienes nācis, kas covidains, kas gripains, kas vienkārši bik apaukstējies.  Un vai nav vienalga?! Ārstē katrs savu šņurku un dzīvo mierīgi tālāk. Bet tak nē, joprojām vēl tas covidzombis nav pārgājis.
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 08. decembris, 14:41:22 no Spārka »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2023. gada 08. decembris, 14:50:54 »
Varbūt šņurkainam ar jebkuru punķi nevajag nākt uz darbu un slēpot uz bodi pēc dorādām. Pavisam elementāri un savu varonību izrādīt citā veidā kā vīrusainam vazājoties apkārt vai uz darbu. Neaizstājamo darboņu pilni kapi kā zināms...

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2023. gada 08. decembris, 14:54:22 »
Darbavietās tā varonība sāk pāriet, bet sīko ar pilošu degunu iestumt pa durvīm dārziņā mierīgi

Atslēdzies tuk

« Atbilde #11 : 2023. gada 08. decembris, 15:19:14 »
Vēl no sīkajiem ir tie - skolā šodien nebiju, slims, bet uz pulciņu, mierīgi...  :faint:  Ko tie vecāki domā, vai vispār domā...  :?:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2023. gada 08. decembris, 16:14:26 »
hehe, mums darbā SĒRGA - šefiene slima, vēl viena kolēģe slima, bet ES pirmdien būšu vesels!!  :taunt:

kura negrib iet uz darbu, piesakās! uzšķaudīšu  :veee: ...vecbiedres varu arī sabučot, v zasos  :nam: , lai ir ar garantiju!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #13 : 2023. gada 08. decembris, 16:16:24 »
Esi visus veiksmīgi ar sērgu aplaidis...  :mrgr:  vari ar sevi lepoties...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #14 : 2023. gada 08. decembris, 16:17:53 »
Esi visus veiksmīgi ar sērgu aplaidis...  :mrgr:

pirmajam vienmēr foršāk, vismaz misijas apziņa!!  :murmur: