Autors Tēma: Covid pēc pandēmijas  (Lasīts 11361 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Covid pēc pandēmijas
« Atbilde #30 : 2023. gada 09. decembris, 06:49:06 »
Nu tad gādā par sevi, lai neatstiep tās kājas, nevis vaimanā par to, ka tie visi sliktie citi to vien dara kā šķauda un spļauj tev virsū! Nu nav un nebūs tā, ka visa pasaule noizolēsies, lai tikai tev, mīļotajai, ceļā nepatrāpītos!
Pa manam, TĀ, lūk, ir realitāte, kuru muļķīgi noliegt.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #31 : 2023. gada 09. decembris, 07:47:16 »
Ikvienam cilvēkam ir tiesības netikt pakļautam infekciju (jebkādu) riskam.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2023. gada 09. decembris, 07:51:56 »
Lielākā daļa jau tomēr ir daudzmaz izglītoti un bez vajadzības apkārt neskraida izplatot vīrusus pa labi un kreisi.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #33 : 2023. gada 09. decembris, 09:25:54 »
Lielākā daļa jau tomēr ir daudzmaz izglītoti un bez vajadzības apkārt neskraida izplatot vīrusus pa labi un kreisi.
pa kreisi izplata arī izglītoti un bez vajadzības  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #34 : 2023. gada 09. decembris, 11:26:22 »
Ikvienam cilvēkam ir tiesības netikt pakļautam infekciju (jebkādu) riskam.
Jā, sit kāju pie zemes un dur pa gājēju pāreju, lai tie visi citi apstājas vienalga kā! Un, tie VIŅI būs vainīgi, ja apstāties nepagūs, štrunts par to, ka tu gulēsi zem pieminekļa ar uzrakstu "viņam bija tiesības!"

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #35 : 2023. gada 09. decembris, 11:56:46 »
Veselo saprātu neviens nav atcēlis.
Kvadra, ko SF lietotāji Tev ir nodarījuši, ka Tu šitā uzbrauc?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #36 : 2023. gada 09. decembris, 13:35:18 »
Ceru, ka veselo saprātu neviens nav atcēlis, kaut tiešām izskatās, ka daudziem tā saprāta pietrūkst.

Jā, iespējams, ka biju par asu. Jo šitā tēma par vainošanu "aplipināšanā" man ir svaigi sensitīva - pusotra gada garumā es te biju tas ļauneklis un infekciju izplatītājs, kas atteicās solidaritātes pēc indēties nost. Un, kad tagad atkal sākas vainīgo meklēšana... Uzbesīja. Sargi pats sevi, un Dievs tevi sargās, nevis vaino visus citus, ka tie nepietiekami par tevi gādā. Kaut kā tā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #37 : 2023. gada 09. decembris, 13:45:54 »
Veselie uz darbu neiet, jo sargā sevi no slimajiem kuri varonīgi iet uz darbu?  :mrgr:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #38 : 2023. gada 09. decembris, 13:49:22 »
Ne tikai. No vienas puses labi, ka deputāte panāca taisnīgu tiesu, bet laikam tikai sev. Kas ar pārējiem no darba atstādinātajiem, atlaistajiem, tiem, kuri paši aizgāja no darba, neizturot vakcīnterorismu? Un pavisam šķērmi kļūst, kad saprotu- nu tur augšā darīs kā gribēs, jo vakcīnas par miljoniem pērk un turpinās pirkt, jo ar asinīm parakstīts līgums ar bigfarmu, tajā pašā laikā cilvēki nevar atļauties nopirkt sev ikdien'nepieciešamās zāles, bērni mirst, jo viņu slimība nav iekļauta kompensējamo zāļu sarakstā, mirst onkoloģiskie pacienti, kuri varētu dzīvot un strādāt, jo viņi nevar atļauties samaksāt par zālēm. Tagad es arī uzvilkos. Turklāt paralēli tiesā Viņķeli, ka viņa NAV iepirkusi(lasi- apsolījusi bigfarmai miljoniem peļņu) vakcīnas...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #39 : 2023. gada 09. decembris, 14:00:40 »
Un tādēļ jūs kā protesta formu izmantojat savu slimību lai jandalētos slimi apkārt, nevis akūto šķaudīšanas periodu pārlaistu mājās?  :scratch:  Šo man nesaprast. Labāk tad ejiet protestēt un piketēt izsakot savu neapmierinātību ar valdību, kādēļ jāaplipina nevainīgi līdzcilvēki?  :?:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #40 : 2023. gada 09. decembris, 14:01:14 »
Saprotu, ka Covids vēljoprojām kādam ir "bubulis"...bet runa nav par krekliem, bet par sirdsapziņu...

Veselie pret slimiem, vai slimie pret veselajiem. Pīpētāji pret nepīpētājiem. Neapzinīgie gājēji pret braucējiem vai pretēji: neapzinīgie braucēji pret apzinīgiem gājējiem utt...
 Kur ētika, tolerance, cieņa?
Naivi laikam....

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #41 : 2023. gada 09. decembris, 15:14:01 »
Redz, to cieņu un toleranci katrs pieprasa pret sevi mīļo, bet kā ar toleranci pret citiem? Es kaut kā nemanīju to toleranci pret savu izvēli nevakcinēties, kaut nevienam no tā nekāda skāde necēlās, un par manām pilnīgi likumīgajām tiesībām STRĀDĀT un iztiku pelnīt arī cieņu nemanīju.
Un tagad arī te sit kāju pie zemes - tev būs sēdēt mājās, jo MAN no tava deguna bail! Sēdiet paši mājās, paranoiķi, ja jums bail!
ES, starp citu, to toleranci ievēroju - gan uzpurni valkāju, gan distanci ievēroju, paranoiķus no lieka nestresināju. Un arī tagad, ja man būtu covids, tās noteiktās 7 dienas cilvēkos neietu. Bet ar saaukstēšanās puņķi vulgaris, piedodiet, mājās sēdēt netaisos. Nevienam virsū nelienu un virsū nešķaudu. Ja kādam ar to par maz, baidieties un sēdiet mājās, nav  mana rūpe.

P.S. Es tikai priecātos, ja VISI, kas nevakcinēšanās dēļ bija spiesti zaudēt darbu vai studijas, pietiesātu sev kārtīgas kompensācijas!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #42 : 2023. gada 09. decembris, 15:15:41 »
 :alt: ...būtu labāk bļitkojušas...  :zvs:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #43 : 2023. gada 09. decembris, 15:19:05 »

Nu nē, neesmu mazohiste no brīva prāta ārā saldēties.Citi lieta vasarā pacopēt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #44 : 2023. gada 09. decembris, 15:45:17 »

...doradas Maximā...  :mrgr: