Autors Tēma: Covid pēc pandēmijas  (Lasīts 11385 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Raimonds1

Atb: Covid pēc pandēmijas
« Atbilde #75 : 2024. gada 07. jūlijs, 21:20:11 »
Kas tas ir - jebkura?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #76 : 2024. gada 13. jūlijs, 12:39:08 »
To tagadējo saucot FLIRTS  :mrgr:  Testi derot tie paši, parādoties trešajā slimošanas dienā, pazīmes arī tās pašas kā omikronam.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #77 : 2024. gada 13. jūlijs, 12:59:32 »
Lasīju par to FLiRTu. Nepameta sajūta, ka lasu anekdoti par beigtā zirga reanimēšanu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #78 : 2024. gada 13. jūlijs, 14:15:21 »
Gana daudz ļaužu labprāt būtu reanimējuši to laiku, kad "naudas bija tik daudz kā vēl nekad"   :evil:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #79 : 2024. gada 13. jūlijs, 14:57:42 »
Lasīju par to FLiRTu. Nepameta sajūta, ka lasu anekdoti par beigtā zirga reanimēšanu.
Beigts zirgs vai nebeigts, bet pèc 2,5 nèdèļu ilgas slimošanas, šì ir tikai otrà diena, kad daudz maz jùtos normàli. Kamèr pats neesi saskàries, tikmèr var brìnìties par "feiko" vìrusu!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #80 : 2024. gada 13. jūlijs, 15:26:10 »
Visa pasaule ir pilna ar vīrusiem, visu laiku kāds slimo, un visu laiku kāds no kāda vīrusa arī nomirst. Tā tas ir bijis, ir un būs.

Aizliegumi iegādāties apakšveļu vīrusu neapturēs, un pēc tā, cik kovida aizliegumi bija absurdi un kaitnieciski (bērnam slēpes DEPO pirkt nedrīkst – tas aizņemtu 3 minūtes, tā vietā kā juridiskai personai jāreģistrējas, jāsaņem "jau aizmirsu kāda karte", lai varētu nopirkt tās slēpes, bet tas aizņem vismaz pusstundu veikalā. Kurā variantā cilvēks izplata vīrusu mazāk un kurš variants samazina iespēju saslimt tam, kurš vēl nav slims? 3 vai 30 minūtes vāji vēdinātā telpā?), man patiešām nekas vairāk par beigtu zirgu neredzās.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #81 : 2024. gada 13. jūlijs, 16:09:30 »
Man joprojām nav skaidrs, kāpēc nepotētos nelaida pie slimniekiem,un kāpēc viņus atlaida no darba.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #82 : 2024. gada 13. jūlijs, 16:24:14 »
Mums patīk jaukt tās lietas - viens, kas bija ar pusvājprātīgajiem (kā kurā valstī) epidemioloģiskajiem ierobežojumiem, vakcīnu menedžmentu un covid naudām;
- otrs, reāli cilvēki, kuri joprojām slimo. Trix taisnība, ka visu laiku kāds slimos, bet samērā nesen skaitījās nozīmīgi, tad tagad izklausās - ai, nu slimo, slimo..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #83 : 2024. gada 13. jūlijs, 16:32:09 »
Tagad jau tas vīruss nav vairs tas sākuma no laboratorijas izsprukušais, tā mutācija vairs nav tik ģiftīga jau sākot ar to omikronu...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #84 : 2024. gada 13. jūlijs, 17:45:48 »
Jau vairākkārt uzsitu sev pa pirkstiem, lai neiesaistītos vēl šajā diskusijā un neatsāktu visu jau 100+1 reizi neskaitāmās tēmās pārmalto.  ;)
Paldies Dievam, varas kovidterors ir beidzies. Nu, vismaz šobrīd. Gribētos cerēt, ka neatsāksies. Turpmāk - glābjas katrs pats, kā māk!  :mrgr:  Vakcinējas/nevakcinējas, maskojas/nemaskojas, sēž pa mājām, ka tik kāds neuzšķauda, vai, otrādi, dzīvo tik nost, paļaudamies uz tautas medicīnu un TTA. Galvenais, ka brīva izvēle. Un katram savas izvēles sekas.
Es joprojām esmu pārliecināta par savu izvēli un priecīga, ka izturēju un izspruku no tās vakcīnas.
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 13. jūlijs, 17:53:28 no kvadra »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #85 : 2024. gada 14. jūlijs, 09:40:57 »
būsi neaptraipīts genofonds jaunajai cilvēcei :D  :yes: 
gatavojies :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #86 : 2024. gada 14. jūlijs, 10:30:21 »
Genofonds es nebūšu, bet būšu veselību un nenograutu imunitāti saglabājusi. Pati priekš sevis. Egoiste, jā. Kā man jau tas ticis daudzkārt sacīts :mrgr:  Un tad? Lai būtu tā. Veselīgs egoisms ir laba lieta. Labāk taču būtu veselai nekā slimai, vai ne?  :mrgr:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #87 : 2024. gada 14. jūlijs, 10:42:43 »
Genofonds es nebūšu, bet būšu veselību un nenograutu imunitāti saglabājusi. Pati priekš sevis. Egoiste, jā. Kā man jau tas ticis daudzkārt sacīts :mrgr:  Un tad? Lai būtu tā. Veselīgs egoisms ir laba lieta. Labāk taču būtu veselai nekā slimai, vai ne?  :mrgr:

Tie, kuri rīkojās pēc pārliecības, tiem ir labi. Vieni var uzskatīt, ka izvairījās no nomiršanas (kas varētu būt tiesa), otri, ka nesačakarēja savu veselību (kas arī varētu būt tiesa). Mēs nezinām. Un domāju, ka abām pusēm varētu būt taisnība. Kas apkārt virpuļoja, kādas naudas, kādas mudacības, kādi absurdi - tā ir cita lieta.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #88 : 2024. gada 14. jūlijs, 10:44:21 »

loģiski.
labāk nomirt veselai, nekā slimai. arī palicējiem labi - veselai nav tik dziļš kaps jārok, kā piemēram, slimai!!  :talking:  un orgāni izmantojami!! :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #89 : 2024. gada 14. jūlijs, 20:28:52 »
Oj, nu stulbums. Ja ir zināms izplatības ceļš, tad var infekciju ierobežot. Normālu cilvēku sabiedrībā. Bet kur jūs tādu atradīsiet!? Ok, masku valkāšana un roku dezinfekcija varētu samazināt izplatību pat par 70%. Bet kāda vella pēc pandēmijas laikā jāceļo krustu šķērsu vai obligāti jāiet uz koncertu? Vai savu veselību un dzīvību novērtējam pārsimt eiro vērtībā (zaudētās biļetes taču vērtīgākas par iespēju nokļūt raņimācijā!)? Kāpēc tās sasodītās maskas nevalkāt sabiedriskās vietās? Kāda suņa pēc jāvelkās uz darbu puņķiem šķīstot?
Visus sakost!