Autors Tēma: YouTube..?  (Lasīts 2067 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

YouTube..?
« : 2023. gada 11. decembris, 11:10:53 »
 :thinking: Varbūt kāds zina? Man te pāris nedēļu iekš YouTube uzpeld lodziņš ar paziņojumu, ka man klēpju datora
 ir kaut kāda aizsardzība pret reklāmām un ka tādu ir jānovāc. Nekad neko speciāli neesmu likusi un tāpēc vienkārši ignorēju to paziņojumu. Vakar parādās jauns paziņojums, ka ja nenovākšu to aizsardzību, tad pēc paris skatījumu man to pieeju novāks... ;o( Vispār jau es tur aktīvi rosos, visādas meistaru klases, mūzika un jaunumi no Ukrainas... It kā būtu ieinteresēta un tās reklāmas man pofig ir vai nav. Bet liekas, ja jau citās vietās tās reklāmas man rāda, kā lab pēkšņi izrādās, ka te ne? Kaut kā aizdomīgi, vai ne? Un tai Youtube taču visa pasaule apgrozās, ja kaut ko noņemšu , sametīs man visādu zarazu... Ko tauta domā? Varbūt atkal kadi tur friki uzdarbojās?

Atslēdzies Trix

Atb: YouTube..?
« Atbilde #1 : 2023. gada 11. decembris, 11:27:08 »
Viņiem jauni izgājieni pašiem. Tipa tagad smalki cīnīsies pret adblokiem.
Man pāris reizes uzlēca tie paziņojumi, novācu un turpinu skatīties kā iepriekš. Man stāv AdBlock uz datora, citādi vispār nekas nav skatāms, reklāmas vien.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2023. gada 11. decembris, 11:36:16 »
Man ir AdBlock un speciāli youtube reklāmu bloķētājs. Pagaidām nekas nav "uzlecis".
Otram kompim vēl neesmu bloķētājus uzlikusi - tās reklāmas taču ir kaut kas briesmīgs   :banhead:
Bet Olgucim nezinu atbildēt. Varbūt Tavs datorpuisis kādu bloķētāju uzlicis?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2023. gada 11. decembris, 11:39:46 »
Noskaidrošu ;o))

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2023. gada 11. decembris, 12:05:35 »
aha, izrādās man arī Adbloker. Izslēdzu. Ja kaut kas sāks krist uz nerviem, tagad zināšu kur meklēt  un pieslēgt no jauna.

« Atbilde #5 : 2023. gada 11. decembris, 12:13:07 »
Man ir AdBlock un speciāli youtube reklāmu bloķētājs.

Vari padalīties ar to speciālo bloķētāju, ja ir netā kaut kur pieejams?
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2023. gada 11. decembris, 12:17:23 »
Man šķiet, AdBlock lapā bija kā atsevišķs bezmaksas piedāvājums. Paskaties vai iegūglē, es arī vaļas brīdī pameklēšu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2023. gada 11. decembris, 13:00:34 »
Man ir vienkārši kaut kāds sen uzlikts AdBlock (google un tieši tā atrasts), diazains ar sarkanu 'stop' zīmi. Viņš ik pa laikam grib man piedāvāt maksas versiju, es saspiežu krustiņus, pasūtu viņu pie rūķīšiem un turpinu dzīvot par velti. Youtubē nekas nerādās, citās lapās arī ne. Ir dažas lapas, kuras žēlojas, ka mana AdBlock dēļ viņi man nevarot parādīt savu lapu, bet es viņus par to ignorēju (santa.lv, piemēram). inbox.lv izmet logu, ka es viņus nemīlu, jo man stāv AdBlock. Krustiņš stūrītī un arī nekādu problēmu, viss darbojas.

Tām lapām, kuras negrib rādīties, bet man gribas izlasīt, lapas pārlādēšana, ātri iebakstīts tekstā, Ctrl+C un Ctrl+V iekš worda. Viss teksts izlasāms, māksla man vienaldzīga. Man ātrāk ir paspēt izkopēt tekstu nekā ķēpāties ar AdBloka atslēgšanu konkrētai lapai vai vispār. 

Varbūt tagad viņi par velti nedodas, es nezinu.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2023. gada 11. decembris, 13:10:36 »
Tām lapām, kuras negrib rādīties, bet man gribas izlasīt, lapas pārlādēšana, ātri iebakstīts tekstā, Ctrl+C un Ctrl+V iekš worda.
Šāda viltība man nebija ienākusi prātā. Paldies!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #9 : 2023. gada 11. decembris, 14:07:31 »
Šāda viltība man nebija ienākusi prātā. Paldies!

:D
Lai iet labumā!

Daļu lapu var lasīt tāpat, tās ritinās zem paziņojuma loga (tumšāka bilde, bet štrunts). Tās, kas neritinās, var paritināt pārlādējot. Ja nevar paritināt pārlādējot, var kopēt, tikai tas jādara ātri.
Ļoti retas lapas neļauj kopēt, jo tik ātri pārlasās, ka nevar paspēt trāpīt un taustiņus nospiest.

Na každuju hitruju žopu... :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2023. gada 11. decembris, 14:51:05 »
Jātrenē pirkstu ātrums  :mrgr:

Es parasti vēlamajai lapai ņemu nost adblock, bet dažkārt tas arī nelīdz

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2023. gada 11. decembris, 23:27:08 »
Jā, šitā kopēt nebiju iedomājusies. Ja gribu paziņkāroties gar kaut ko, kas lamājas par AdBlocku, atslēdzu AdBlocku tam vienam rakstam.
Bet neesmu piedzīvojusi kkādas īpašas pretenzijas no Youtubes (tpu, tpu..., jo tas man bieži lietots un vajadzīgs kanāls).

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #12 : 2023. gada 12. decembris, 19:45:14 »
Savukārt Ja grib tikt klāt kaut kam kas nav domāts mūsu reģionam jālieto proksis.
Kautkādas amerikāņu lapas lai nebūtu jāatbilst Eiropas regulām Eiropas adresēm vienkārši neveras vaļā.