Autors Tēma: Bruņoti pilsoņi, medību ieroči un karošana  (Lasīts 1606 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Bruņoti pilsoņi, medību ieroči un karošana
« : 2024. gada 07. janvāris, 20:52:04 »
https://www.jautajumsnoprovinces.lv/visas-s%C4%93rijas/episode/3731f486/specializlaidums-brunoti-pilsoni-medibu-ieroci-un-karosana
Ļoti neparasti, - jautājums no provinces - arī ir krituši panikā. Izlaidusi "Speciālizlaidums. Bruņoti pilsoņi, medību ieroči un karošana". Šogad arī Ukrainas konfliktam ir jābūt lūzuma momentam. Un apdraudējums jau nekur nepazudīs.   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies kvadra

Atb: Bruņoti pilsoņi, medību ieroči un karošana
« Atbilde #1 : 2024. gada 08. janvāris, 11:45:27 »
Tam kokam ir divi gali - ierocis kā aizstāvības pēdējā līnija un ierocis kā uzbrukuma līdzeklis. Ukrainā pēc aktīvā kara, lai kā tas arī beigtos, uz rokām būs ļoti daudz ieroču. Bandītisms, slepkavības, uzbrukuma laupīšanas, vēl uz ekonomiskā sabrukuma un kontroles mazspējas fona, būs neizbēgami...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2024. gada 08. janvāris, 12:51:34 »
Krievijā tieši tāpat. Kaut kur ziņās nozibēja, ka viņu t.s. Nacgvardijai turpmāk būs atļauts lietot smagos ieročus. Vai gatavojas jaunam bandītiskam pilsoņu karam, kad būs jādala atlikušais? Vai baidās no iekšējiem dumpjiem vēlēšanu laikā?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2024. gada 08. janvāris, 14:06:33 »
Protams, Krievijā tāpat. Ja ne sliktāk vēl, ņemot vērā, cik savervēto zeku pamuka no kara ar visiem ieročiem un ko vēl līdzi paguva aizstiept. Tāpat kara veterāni ar nobraukušu jumtu. Nu un visas pārējās putas, kas neizbēgami uzpeld juku laikos...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #4 : 2024. gada 08. janvāris, 15:13:47 »
Savulaik ZS karoja ar leišiem ap Skaistkalni :)  Bet mūsu austrumu kaimiņu vienības nav nekādas civilistu banda ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #5 : 2024. gada 17. janvāris, 01:12:20 »
Kallasa: Krievija draudus NATO austrumu flangam varētu radīt trīs līdz piecu gadu laikā
Ar mājienu ka trīs līdz piecu gadu laikā, kopš Ukraina pārstās aktīvi karot. Un tas laiks ir gana īss, lai nekādas "lielas revolūcijas" - "austrumu flangā" nepaspēt veikt. No otras puses ir "liberālās elites" aprobežotība un stulbums, ka viņi ļoti ilgstoši ir biju Putinam "noderīgi idioti" (TM Rinkevičs) un grāvuši nacionālo vienotību izogot valsti.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2024. gada 17. janvāris, 14:26:57 »
Blēņas tas viss. Vienkārši ieročus izdalīt - bezjēdzīgi un bīstami, apšaus viens otru, nemācēdami rīkoties vai "krāniņiem mērīdamies".

Ar ieroci ir jāmāk apieties!! gan šaut, gan apkopt pēc šaušanas, gan glabāt...

Lūdzu, kas vēlas, ejiet zemessardzē, būs ieroči ar ko trenēties, pat mīnmetēji un granātmetēji, ko pagultē turēt tāpat nevienam neļaus...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2024. gada 17. janvāris, 18:42:20 »
Jap, manās mājās VISI prot ar šaujamajiem apieties (izņemot vissīkāko). Pie asiem nažiem pieradināti arīdzan visi, tajā skaitā - vissīkākais.

Pirms ieroča iegādes vajadzētu pieprasīt vismaz 3 nedēļu apmācību. Un es te domāju poligonu, nevis teoriju un 2x izšaut ar aizžmiegtām acīm.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2024. gada 17. janvāris, 18:47:34 »
Lai saņemtu ieroča turēšanas atļauju, tak ir apmācība jāiziet un eksāmens jānoliek. Nav jau tā, ka sagribēju un nopirku. Nu, legāli nav.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #9 : 2024. gada 18. janvāris, 08:47:13 »
Jap, manās mājās VISI prot ar šaujamajiem apieties (izņemot vissīkāko). Pie asiem nažiem pieradināti arīdzan visi, tajā skaitā - vissīkākais.

Pirms ieroča iegādes vajadzētu pieprasīt vismaz 3 nedēļu apmācību. Un es te domāju poligonu, nevis teoriju un 2x izšaut ar aizžmiegtām acīm.

ko tāda nolaidība?? cik ta šim ir?? :)

manējie 3 gadnieki ar nerfiem tā tikai klucīšus šauj,
6+ jau dabū ar gaiseni pašaudīt,
lielos vasarā aizvedām uz šautuvi - "šķīvji", "cūkas", "aļņi"...galva džinkstēja 1 dienu, plecs sāpēja trīs dienas...