Autors Tēma: par Navaļņiju  (Lasīts 3944 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

par Navaļņiju
« : 2024. gada 17. februāris, 10:01:54 »
R.I.P. un utt. Bet vakar, kad sāka parādīties grupiņas ar plakātiem un svecēm, režīmam ir lieliska iespēja visus nolasīt kā cāļus. Lai vēlēšanu laikā sēž klusu -vai nu iecirkņos, vai mājās

Atslēdzies olgucis

Atb: par Navaļņiju
« Atbilde #1 : 2024. gada 20. februāris, 11:31:57 »
Prātam neaptverams, 140 miljonu mierīgi  noskatās, kā tie maitas lēni un ar baudu nobeidz cilvēku! Manis prāt, viņi visi taipus robežas ir slepkavas! Un pēc tā visa šamie vēl grib kādam iestāstīt, ka kāda valsts labprātīgi vēlās pievienoties? Es teiktu, ka visi tie 140 miljoni ir pelnījuši savu Putinu! Lai izbauda visu ko tā maniaka fantāzijā var sniegt. Vienkāršākais, pēc Trampa piemēra - 6 metru augstu žogu visapkārt, un lai tas sado-mazohistu  pūlis vārās savos mēslos.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #2 : 2024. gada 20. februāris, 12:47:54 »
Žogam ap RU būtu jābūt 6.66m augstam...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2024. gada 21. februāris, 19:14:30 »
Aizturētajiem pavēstes uz fronti.  :banhead:

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2024. gada 21. februāris, 19:33:57 »
Cik nu tur tādu frontes kandidātu bija... Bet saleca visi kā cāļi tajās lamatās

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #5 : 2024. gada 21. februāris, 19:42:01 »
Cik nu tur tādu frontes kandidātu bija... Bet saleca visi kā cāļi tajās lamatās

Tu domā, ka vajadzēja turpināt klusēt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2024. gada 21. februāris, 20:11:15 »
Tu domā, ka vajadzēja turpināt klusēt?
Nezinu. Viegli filozofēt mājā uz dīvāna....  Vai tāda... būtībā tīrā pašnāvība, tiešām ir prāta darbs?  Tā, roku uz sirds liekot, jūs ietu "neklusēt"?! Skaidri saprotot, ka savas mājas vairs neredzēsiet, vai nu cietumā nositīs, vai Ukrainas melnzemē iegulsiet?  Atzīstos - es neietu. Var savu dzīvību uz spēles likt kaut kāda mērķa vārdā, bet te jau vairs nav pat spēle vai risks, bet bez kādām izredzēm perspektīva. Neproduktīvi - piedodiet par tik cinisku terminu...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #7 : 2024. gada 21. februāris, 20:44:48 »
Tie cilvēki darīja tieši to, ko Navaļnijs bija vēlējies.

Es nezinu, kā būtu bijis, ja man būtu jārīkojas. Es pēc dabas esmu zaķpastala, bet tajā pašā laikā, mēdzu arī spītēties un lekties.

Pēc vērotā, pārsvarā jau ielās izgāja sievietes. Bet tas arī loģiski skaidrojams - vīrieši jau ierakumos, krituši vai lieki nerēgojas.
Mans uzskats, ka ielās bija jāiet, bet 10 gadus agrāk!

Kā cilvēkam, kurš aiziet nolkt ziedus mirušā piemiņai, var ienākt prātā, ka viņu var aizsūtīt uz fronti?

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2024. gada 21. februāris, 20:53:00 »
Kā jau teicu, visu cieņu utt. bet man visa tā opozīcija liekas tāds galerts vien. Lai nosauc kaut vienu lietu, ko panākuši. Pat ārzemēs viņi visādās frakcijās sašķēlušies. Tas, ka pieminējuši 400 cilvēki (aizturētie)  -cik tas ir 0,00000000000 %
Drīzāk pašlaik Krieviju raksturo tā dokumentālā filma ar ierakstītajām sarunām no frontes. Un ne tik daudz vīriešu, cik mājās esošo sieviešu puse. Tas tiešām ir baisi

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2024. gada 21. februāris, 20:54:14 »

Kā cilvēkam, kurš aiziet nolikt ziedus mirušā piemiņai, var ienākt prātā, ka viņu var aizsūtīt uz fronti?

Latvijā kas tāds prātā neienāktu. Bet Krievijā jau tā kā būtu jāsaprot, kas var notikt, ja dara valdošajam režīmam kko netīkamu... :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2024. gada 21. februāris, 20:57:03 »
Man šķiet, ka mēs viņu situāciju tā īsti nespējam saprast. Rietumnieku domāšana - ej ielās, piketē, protestē, ziedus liec, kur iedomājies... Pie Hitlera kāds gāja ielās? Pie Staļina kāds gāja ielās? Pretošanās kustības, ja tādas bija, darbojās kā pagrīdnieki, nevis atklāti, nevis gāja pa taisno uz gāzes kameru vai pie sienas. Pat padomijas laikā disidenti, kaut pa lēģeriem un durkām, bet dzīvoja un kaut kad iznāca, bet tagadējā Krievijā ir Putlera režīms, kad ziedu nolikšana nozīmē pretvalstisku darbību, un neticu, ka tie cilvēki to "nevarēja iedomāties". Viņi tak zin, pie kāda režīma dzīvo.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #11 : 2024. gada 21. februāris, 21:14:40 »
Un vienalga sit pie krūts un brēc, pukins vislabākais... tā tauta sen kā savas smadzenes ir nodzērusi.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #12 : 2024. gada 21. februāris, 21:15:32 »
Viņi tak zin, pie kāda režīma dzīvo.

Kā to režīmu var mainīt, ja neko nedara?

Piekrītu Zolkinam un pārējiem - ja neinteresējies par politiku, tad politika sāks interesēties par tevi!

Tas, ka tur sāk veidoties otra Ziemeļkoreja, tas arī skaidrs.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #13 : 2024. gada 21. februāris, 21:18:09 »
Un, zinot orku paņēmienus - ja paņem ciet vienu, tad cieš visi ģimenes locekļi un radinieki.. Tu vari riskēt ar sevi. Pie tam 100% zinot, ka spēle uz vieniem vārtiem. Ja būtu masas, tad jā. Bet tur viņus pa pārim nospiedīs.
Skumji. Bailīgi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2024. gada 21. februāris, 21:25:58 »
30 gadus iepriekš mēs bijām vienā punktā. Paši to visu radījuši.