Autors Tēma: ēšanas vietas, ko iesakām  (Lasīts 3171 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: ēšanas vietas, ko iesakām
« Atbilde #15 : 2024. gada 03. aprīlis, 16:33:43 »
Ja es būtu nākusi ne vien ātrumā izsalkumu remdēt, bet arī mierīgi pasēdēt un pabaudīt atmosfēru, vēlētos to darīt gan bez bērniem, gan bez suņiem.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #16 : 2024. gada 03. aprīlis, 17:40:19 »
Man nav nekas pret bērniem un suņiem.  Taču esmu piefiksējusi, ka izvairos no galdiņiem, kas tuvu bērnu stūrīšiem.

Par to "Pie Gabriela" lielā kritizētāja ir ariinabeauty (instagramā). Protams, nedomāju, ka viss ir tik slikti, bet redzētais arī nelika domāt, ka vajadzētu apmeklēt.

Ārpus tēmas, bet - suņiem veikalā nebūtu jābūt! Restorānos es tik kritiski neskatos. Uz restorāniem parasti iet labi audzināti suņi un neesmu redzējusi, ka viņi kāpj ar kājām tur, kur es varētu ēdienu likt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2024. gada 03. aprīlis, 18:08:49 »
Man netīk ne sveši bērni, ne suņi. Protams, es saprotu, ka cilvēki dažādi un pasaule nerotē ap mani, tāpēc pieciešu, kad nav kur likties, bet pie iespējas izvēlēšos vietu bez bērniem un suņiem.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2024. gada 03. aprīlis, 18:18:44 »
Tu vari apmeklēt ģimenes restorānu ar saviem bērniem un saviem suņiem nevis svešiem.  :mrgr:  Starp citu, tas ir arī veģetāriešiem un vegāniem draudzīgs, ne vien suņiem...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #19 : 2024. gada 03. aprīlis, 18:35:23 »
Paskatījos - rajončiks starp Avotu ielu un Maskačku. Pēc 21 neiesaku, paliksiet bez biksēm...

Ja pie gabriela nav vietas, vai vajag līdzi suņus un bērnus - labu klabo čalahaču var noēst turpat pāri Deglava tiltam Erebuni Deglava iela 55b. 
Pirmskovida ērā vispāsr bija izcila virtuve.
Pagājšvasar iegājām gaļu uzēst, no aukstās ēdienkartes praktiski nekā nebija, bet siltie un alus bija labi un cenas draudzīgas...

Nupat ar sīkajiem lielajiem mūziķiem pēc koncerta iegājām Steiku haosā, četratā 200+

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2024. gada 03. aprīlis, 22:07:09 »
Paskatījos - rajončiks starp Avotu ielu un Maskačku. Pēc 21 neiesaku, paliksiet bez biksēm...

Nu jau, nu jau, kad pēdējoreiz tajā pusē biji? Strauji augošs rajons, Tallinas ielas kvartāls ar pasākumiem, koncertiem, izstādēm, bērnu atrakciju parks... viss notiek.

Atslēdzies reno

« Atbilde #21 : 2024. gada 03. aprīlis, 22:35:55 »
Tallinas iela un tas rajons ir 2 dažādas pasaules. Viss jau mainās uz labo pusi, pirms kāda laika arī Zvaigžņu un Alauksta ielas vakaros bija bailīgas, tagad labāk

Atslēdzies daddy

« Atbilde #22 : 2024. gada 04. aprīlis, 07:39:14 »

Nu jau, nu jau, kad pēdējoreiz tajā pusē biji? Strauji augošs rajons, Tallinas ielas kvartāls ar pasākumiem, koncertiem, izstādēm, bērnu atrakciju parks... viss notiek.

...to pašu varu jautāt Tev (ja jau uzskati, ka TUR ir Tallinas kvartāls un tas rajons strauji aug) :D 
es tur biju otrdien (braucu cauri no purčika) :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2024. gada 04. aprīlis, 08:44:40 »
Tallinas kvartāls ir otrā galā, pie Miera ielas, ja kas :rofl:
Pa vidu ielu sačakarēja idioti, salikdami tās betona kastes.

« Atbilde #24 : 2024. gada 04. aprīlis, 18:33:27 »
Tā kā tuvojas vasaras sezona, tad varu ieteikt pagājušās vasaras pārsteigumu - armēņu restorāns Zangezur Jūrmalā. Priekš Jomas ielas restorāna ļoti patīkamas cenas, protams, garšīgi ēdieni, laipna apkalpošana un jumta terase, kur gan jāuzmanās no kaijām :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies reno

« Atbilde #25 : 2024. gada 18. maijs, 22:15:31 »
Piņķos ļoti forša kafejnīca atradās -stiklotās mājiņas a la siltumnīcas (ar skatu uz Piņķu baznīcu un jauno Rimi, nezinu ielas nosaukumu). katrā apm. 5-6 vietas ap apaļu galdiņu un norobežots laukums ar lielākiem galdiem. Sezona var būt diezgan gara, jo iekšā ne tikai kondicionieris bet arī sildītājspuldze.
Liela un garšīga kafija un nenormāli garšīgi biezpiena plācenīši, 2 garenas pankūciņas ar šokolādi un ogām. Kārtīgi ēdieni arī ir, droši vien labi.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #26 : 2024. gada 19. maijs, 14:49:37 »
Nezināju, ka esmu gandrīz Inciema patriote, kolhoza laikā to ciest nevarēju, par to citreiz, bet negaršīgi gatavot sabiedriskā ēstuvē tur nedrīkstēja un nedrīkst.
Pati neesmu bijusi, jau gadus 3-5 kārojas, bet nekad nepietiek laika tajā pusē, negribu, ka mani tur atpazīst, jāizliekas, ka tā neesmu esRofl

Ar lielu interesi izlasīju arī
https://izklaide.tv3.lv/kultura/ja-nenomirsu-es-vinu-uztaisisu-vai-anslava-eglisa-pansija-varetu-atdzimt/

Inciemu neciešu joprojām, bet karbonādes vilina Thinking un par to, ka seriāls nav uzņemts Inciemā tā noskaitos, ka neskatījos.
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 19. maijs, 22:49:53 no sanda »

Atslēdzies reno

« Atbilde #27 : 2024. gada 23. maijs, 19:35:47 »
Ropažos pašizreklamētie Četri vēji ir diezgan smirdīga, nemājīga ēdnīca. Ielas pretējā pusē daudz normālāka kafe. Galdiņi arī laukā, sēdēt jau var -kā arī darījām, bet Rīgas iela ir baigā trase, fūres un baļķvedēji vienā laidā, putekļi iet pa gaisu. Aukstā zupa bija garšīga, bet jāēd veicīgi, kamēr nav pieputējusi :mrgr:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #28 : 2024. gada 23. maijs, 22:21:34 »
Četri vēji? Vai Vēja ligzda? Ligzda agrāk atradās pāris mājas tālāk. Un tur bija tiešām laba virtuve. Tagad prasts bistro. Arī pretējā pusē ir švakucis. Un to saku es, kurai garšo gandrīz visur.

Atslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2024. gada 23. maijs, 22:56:31 »
Pareizi,Vēja ligzda. Otrpus ielai par kapeiku labāks