Ha, ha, es arī nodomāju, ka jautājums būs kur nobāzt stroķi un kā izdabūt pulvera pēdas no smokinga.

Nez, man šitā nav. Agrāk lietoju rozā žīdu pulveri (bet tas 'sabojājās' - sāka ievest krutku), tad kaut kādu milzu paku ar eiropas ražojumu (SKY ar atlaidēm), pa vidam Minirisk, Neutral un visu ko, kas trāpās, bet neatceros redzējusi pulvera atliekas...
Piekrītu par veļas daudzumu. Ja par daudz, tad ne izmazgājas, ne izskalojas.
Vēl - draņķīgs pulveris - mazgāšanas vielu nav, vienas vienīgas apjoma pildvielas, tās pašas zemas kvalitātes, jo nešķīst. Nu nav pie mums normālu pulveru - visi populārie ir krutkas. Kādreiz iekš SKY redzēju lielajām pakām pierakstītu ražošanas vietu (ES, Vācija utt.), tad vismaz var sapņot, ka kaut ko mazgās tas, kas "Rietumu tirgum" paredzēts. Var pirkt tādas markas, kas agrāk nav redzētas - svaigs jauna produkta piedāvājums parasti ir kvalitatīvs. Tāpat bija arī ar slavenajiem - mazgāja, mazgāja, tad tauta pierada šos pirkt, un - hops! - sāka ienākt pulveru izstrādājumi ar to pašu nosaukumu.
Pēdējā laikā pulveri vairs nelietoju - tā kā pamatmasu veido bērnu pleķainās (bāzes problēma - ēdiens, krītiņi un krāsas), ko pulveris neņem, tad tās ar Vanish iezieķēju, pēc laika iemērcu kopā ar pārējām tās pašas krāsas drēbēm, pēc pusstundas vai kā sanāk iebāžu uz īso programmu ar papildskalošanu, bet bez pulvera - tur jau viss labums ir atmircis un mazgājamās šļuras gana. Man kontrolmērījums - ja pēc cikla beigām kāds putu burbulis vēl manāms, tad palaižu vnk. skalošanu pa virsu.
Vilnai gan Kastanis vai Perwoll - kam labāka cena trāpās.