Autors Tēma: attiecību izbeigšanās  (Lasīts 3870 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Amālija

Atb: attiecību izbeigšanās
« Atbilde #45 : 2024. gada 12. aprīlis, 19:45:48 »
Jā, tuk. Draugi, cieši labi paziņas, mīlnieki. Tie ir samērā tuvie. Vecāki un bērni - tā ir cita pakāpe. Kā ar vīriem? :scratch:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #46 : 2024. gada 12. aprīlis, 20:05:00 »
Man vīrs vistuvāko kategorijā, tā ir mana ģimene... tāpat kā bērni, vecāki.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #47 : 2024. gada 12. aprīlis, 20:07:29 »
Man vīrs vistuvāko kategorijā, tā ir mana ģimene... tāpat kā bērni, vecāki.

Tas ir patiesi lieliski, tuk! Bērni un vecāki ir asinsradinieki. Tos nemēdz mainīt. Vīrus mēdz. Tāpēc es nosvārstījos.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #48 : 2024. gada 12. aprīlis, 20:15:58 »
Nū... vai mazums cilvēku, kuri pārtraukuši attiecības ar bērniem vai vecākiem, vai uztur tās vien formāli.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #49 : 2024. gada 12. aprīlis, 20:22:01 »
Manupràt, ir sàkusies diskusija starp precètiem ļaudìm, kuriem ir ilgtermińa laulìba ar saistìbàm un pienàkumiem,  un neprecètajiem, kuriem, iespèjams ir ilgtermińa attiecìbas, bet nav saistìbu. Vismaz, ne finansiàlu.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #50 : 2024. gada 12. aprīlis, 20:22:03 »
Nū... vai mazums cilvēku, kuri pārtraukuši attiecības ar bērniem vai vecākiem, vai uztur tās vien formāli.
Tur laikam neiedziļināšos. Tā ir smagā artilērija.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #51 : 2024. gada 12. aprīlis, 20:31:06 »
Vēlme jau vien saprast kur īsti jāiedziļinās, nevis minēt mīklas un grābstīties visrinķī...  :?:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #52 : 2024. gada 12. aprīlis, 22:01:42 »
Trix, par rakstīšanu nekad neesi aizdomājusies? Uz mani tramvajā tika dīvaini skati mesti. Jo balsī smējos.

Ir man arī tāds netikums, jā, tikai grūši konvertējams par beigtiem prezidentiem. Kādreiz piehaltūrēju, pastāstiņus tulkojot un adaptējot, bet rakstīšanu uztaisīt par komercproduktu tā īsti nerentējas. Pļekāt tādus murgus kā Račko man sirdsapziņa neļauj. :?:

Bet tēmā jau nav liegts apskatīt dažādus variantus par to, kurš kuru un kā pamet.
Es visu atceros, Ričard...