Autors Tēma: attiecību izbeigšanās  (Lasīts 3874 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: attiecību izbeigšanās
« Atbilde #30 : 2024. gada 12. aprīlis, 14:12:06 »
kaut kādā ziņā jā, bet vienmēr jau visi iestrēgst uz to, kad tad īsti ir tas brīdis lēmuma pieņemšanai. Jo tas nāk kopā ar visu pārējo. Labi, ja runa par klaidoņu attiecībām, tad vienkārši, bet domāju, ka vairums līdz pēdējam brīdim cer, ka tā jaunā aizraušanās pāries un viss būs tāpat kā agrāk.
Tas ir tāpat, kā ja kāds grib nodefinēt, kad sākas krāpšana - no skatiena, domas, pieskāriena vai pilna darbibu komplekta.. Nav tādu novilkto robežu. Un tāpēc arī viss vienmēr ir tik sāpīgi.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #31 : 2024. gada 12. aprīlis, 14:54:26 »

Ja konstatēts, ka "augonis" nekur neuzsūksies no tās astes, kur jēga no astes katru mīļu mūža dienu nogriezt pa mazai šķēlītei? Upurēšanās, domā, kādam vajadzīga, kāds pēc gadiem par to pateiks paldies? Šaubos...
Es tādās situācijās allaž cenšos iejusties apgriestā situācijā, vai es vēlētos, lai mani piecieš kā zobu sāpes un upurējas, nē, negribētu gan.

Tu esi pašpietiekama, tas pa lielu gabalu redzams  :mrgr:  bet gadās cilvēciņi kuri to vien gaida...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #32 : 2024. gada 12. aprīlis, 14:57:43 »
kaut kādā ziņā jā, bet vienmēr jau visi iestrēgst uz to, kad tad īsti ir tas brīdis lēmuma pieņemšanai. Jo tas nāk kopā ar visu pārējo. Labi, ja runa par klaidoņu attiecībām, tad vienkārši, bet domāju, ka vairums līdz pēdējam brīdim cer, ka tā jaunā aizraušanās pāries un viss būs tāpat kā agrāk.
Tas ir tāpat, kā ja kāds grib nodefinēt, kad sākas krāpšana - no skatiena, domas, pieskāriena vai pilna darbibu komplekta.. Nav tādu novilkto robežu. Un tāpēc arī viss vienmēr ir tik sāpīgi.

"kā agrāk" nebūs nekad, tā ir nākamā pasaka... auglis ir apēsts un iedarbojies...
bet ... cik reizes ir jāpiedod?? :) 70x7 (Mt 18:22), ko bībeles pazinēji tulko kā bezgalību...  :talking: [size=78%] [/size]

Atslēdzies reno

« Atbilde #33 : 2024. gada 12. aprīlis, 15:27:54 »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #34 : 2024. gada 12. aprīlis, 15:57:40 »
Raivim noģīmī dzīvesveids skaidri nolasāms, bet rādās, džeks uz izķeršanu...  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2024. gada 12. aprīlis, 16:01:50 »

Jaunā aizraušanās... ja vienmēr aizraušanās būtu iemesls nevēlēties vairs uzturēt attiecības. Cilvēki vienkārši mainās, mainās vērtības, mērķi, intereses un ne vienmēr sinhroni un vienā virzienā.
Ja tā padomāju, ar tuvu cilvēku attiecības esmu diezgan krasi pārtraukusi vienreiz, draudzene iepinās jaunās paaudzes sektā, vienkārši nespēju vairs klausīties to vāvuļošanu par dēmoniem un manis glābšanu. Punkts un āmen, un atā.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #36 : 2024. gada 12. aprīlis, 16:58:24 »
Amizanti, visas kuras es esmu pametis ir mirušas, - attiecīgi, kas mani pameta, dzīvas un precējušās :) 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Trix

« Atbilde #37 : 2024. gada 12. aprīlis, 17:02:24 »
Zaplīze ar Vilmāru jau krietnu laiku bija saprecējušies, arī negantā rutīna un bērnu zobu nākšana padarījuse savu.
Kādā drēgnā rudens dienā Vilmārs sajuta sevī briestam vēlmi piesliet nogurušo galviņu pie Ingeborgas trauslā pleca.  Zaplīzei bijušais spožums apskretis, matu kodaļa paretinājusēs un vispār - Ingeborga tādus dziļkaislus skatus bija raidījuse, ka Vilmārs, maktens vīrišķis būdams, saprata, ka te nu ir īstā laime nākuse.

Pēc viedu ļaužu padoma viņš nevilka kaķīti aiz astes, bet, nogājis mājā, uz karstām pēdām  teica Zaplīzei: "Tā un tā, kopš šī brīža es jemu savu lādi ar cirīti, bērzā urbjamajiem daiktiem un slīmestu un eimu pie Ingeborgas. Tu dzīvo kā gribi un mūsu puikas audzini par cilvēkiem".

Zaplīzei problēmu bija pilna cepure un vēl vācele - sivēnmāte grūti atnesās un no tiem pašiem sivēniem pārīti nogulēja, siens aizlija un aitām vilnu kodes sakapājušas, govei ciču sērga prasījās pēc lopu daktera saukšanas, gurķi nopuva neizdīguši un kaimiņu Andža apmieza rododendru, - vēl vienu likteņa spērienu no skaidrām debesīm viņa vairs turēt nejaudāja. Iešvintījuse Vilmāram ar cūkēdiena spaini, viņa pašāva rokas pret debesīm un iekliedzās kā Joskes ratu rumba: "Nu gan ir dir$ā mati!" Zaplīze izlikās no ķēķa, pielaida uguni cūku kūtij un, uzskrējuse uz tiltiņa, ar galvu pa priekšu iemetās atvarā.

Ingeborgai doma par atraitņa bērneļu audzēšanu izraisīja grēmas, viņa apsēja sarkano lakatu, parādīja Vilmāram pigu un devās lūkoties uz Konrādu.

Tā Vilmārs vienā mirklī palika bez sievas, brūtes, sivēnmātes un dvēseles miera uz mūžiem.

Bet ja Vilmārs būtu klausījis citam padomam...

Viņš vakaros, Zaplīzes skābos kāpostus strēbdams, sēri lūkojās krāsns ugunī, domāja par Ingeborgas buču aiz siena panta un mīkstajiem pupiem, bet uz Zaplīzes jautājumiem atbildēja galīgi šķērsām. Zaplīze sajuta svilumu, bet kas nav pieķerts, tas nav zaglis. Iemainījuse pret pāri raibu cimdu vienu sivēnu no vecās Alvīnes, Zaplīze nolēma, ka dažas aitas var iemainīt pret sienu govei un gan šo ziemu izvilks. Vecais Vilmārs pa tam lāgam galīgi no saimniecības atsities, bet Zaplīze aiz spīta cirta kāju pie zemes un gāja kā atspole. Kad nu šis sajēma dūšu vaicāt, vai Zaplīze nebūtu ar mieru jamo redzēt retāk vai pavisam nemaz, šī ievilka Vilmāram pa kumbru ar slīmestu, izlika vīrišķi aiz vārtiņiem un nopakaļis izlidināja arī cirīti un bērzā urbjamos štrumentus.

Tā nu Zaplīzei sākās jauna dzīve, jo govju ciču smēri lopu dakters ar palīdzīgu roku ierīvēja Gaujai tur, kur vajadzīgs, bet Zaplīzei no tā skata vien sārti vaigi sametās - dakters tak smuks, un Zaplīze jamam arī bija jau izsenis sirdē iekrituse. Tikām smērēja govei cičus, kamēr piesmērējās šai pavisam...

Ko es ar to gribēju teikt. Tu nekad nezini kā reaģēs otrs uz to ciršanu uzreiz un bez sagatavošanās, salīdzinot ar pamazām pieradināšanu pie attiecību gala. Tas ātrais trieciens var sakrist ar melno svītru un cilvēkam var nepietikt spēka izturēt vēl arī to, kamēr pakāpeniska atsvešināšanās var sagatavot pamatu tam, lai lēmums šķirties būtu ja ne abpusējs, tad vismaz ne negaidīts un nāvīgs un dos tikai apziņu "Tā man jau likās, nu kad nav, tad nav".

Cilvēki ir dažādi, vai zinies... Tu nekad nezini, kuram tavs labi gribētais kājas spēriens būs stimuls lidot uz augšu, bet kuram - ar akmeni kaklā mesties upē.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #38 : 2024. gada 12. aprīlis, 17:16:45 »
Vai Tev ir govs? vai kaut zāles pļāvējs, kuru "ar palīdzīgu roku ierīvēt tur, kur vajadzīgs"  :blushing: :m: 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #39 : 2024. gada 12. aprīlis, 17:26:41 »
Tā "ciršana" vaitad nenotiek tad, kad tā "pakāpeniskā atsvešināšanās" jau ir notikusi? Kad tā tukšā vieta, kur kam jaunam ieperināties, jau radusies? Ja ir tā mīlestība, vai tad to mēdz meklēt, nu nē taču. Ārpus sāk skatīties, ja iekšpus nav tā pēc kā ilgojas...
Un nu nemānīsim nu sevi, tā nu gan izcili reti mēdz būt un jābūt izciliem aktieriem, lai dzīvotu tādā eiforijā, ka nejustu, ka attiecībās tomēr kas ne tā un tas "cirtiens" kā no zila gaisa... nu, varbūt, kādai izteikti egocentriskai personībai tā arī varētu gadīties, bet ja partneris svarīgs un tas kā viņš attiecībās jūtas, es nez'...
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 12. aprīlis, 17:32:31 no tuk »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #40 : 2024. gada 12. aprīlis, 17:26:49 »
Raivim noģīmī dzīvesveids skaidri nolasāms, bet rādās, džeks uz izķeršanu...  :mrgr:

bet pasaki man, cik nogribējušamajai jābūt, lai šādus "brīnumus" pa stacijām salasītu un uz māju stieptu??  :rat: 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #41 : 2024. gada 12. aprīlis, 17:34:32 »
Es to tev gan nevarēšu pateikt, nav man šādas pieredzes... bet redz, meklē "dārgumu" pazudušo... :mrgr:

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #42 : 2024. gada 12. aprīlis, 18:34:53 »
Trix, par rakstīšanu nekad neesi aizdomājusies? Uz mani tramvajā tika dīvaini skati mesti. Jo balsī smējos.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #43 : 2024. gada 12. aprīlis, 18:35:48 »
Un viena pirksta arī nava :blushing:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #44 : 2024. gada 12. aprīlis, 19:01:23 »
Kā jūs aizejat no cilvēkiem? No samērā tuviem cilvēkiem?

Būtu labi, ja paskaidrotu, kas tieši domāts ar "samērā tuviem cilvēkiem", citādi, viens runā par desu, cits par maizi... Vecāki, laulātais, bērni - tie tākā būtu tie tuvie, kas būtu tie "samērā tuvie", pārējie radi, draugi?