Autors Tēma: atziņa  (Lasīts 8119 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: atziņa
« Atbilde #30 : 2014. gada 08. decembris, 10:20:26 »
Līdz šim biju domājusi, ka "Nerātnībās" iederas kaut kas viegli erotisks ar humora piedevu. Bet kas šis ir - humors? erotika? Kurā vietā "prikols"?
Ja es sacīšu, ka labi sasiets naturālis itin labi var mainīt savu orientāciju un soidjot par geju, tas arī būs tikpat forši un "nerātni"?

Tā arī pierakstam... Kvadrai nepatika.  ;)

Par labi sasietu naturāli- nemācēšu Tev atbildēt. Varu ieteikt tikai pamēģināt tā pajokot un tad jau redzēs kā tauta noreaģēs.  :talking:

Alex, a negribi pamēģināt tikt sasiets un nomainīt orientāciju? Paskatīsimies, kā tautai patiks. Katrā gadījumā, būs par ko pasmieties!

Atslēdzies alex

« Atbilde #31 : 2014. gada 08. decembris, 10:31:03 »

Ielikšu citu piemēru, kas man galīgi nešķiet erotisks, lai gan krūtis ir redzamas:

Šo es vismaz saprotu, kāpēc ir neerotiski. Lai gan... pieļauju, ka varētu eksistēt kāds/kāda, kuram tas šķistu pievilcīgi ;)

Atslēdzies alex

« Atbilde #32 : 2014. gada 08. decembris, 10:32:13 »

Alex, a negribi pamēģināt tikt sasiets un nomainīt orientāciju? Paskatīsimies, kā tautai patiks. Katrā gadījumā, būs par ko pasmieties!

Es sajūtu personīgu nepatiku un dziļu aizvainojumu vai man tikai izliekas?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #33 : 2014. gada 08. decembris, 10:36:30 »
Alex, foto komplektā ar konkrēto parakstu tiešām izraisa riebumu, un šī ir viena no tām retajām reizēm, kad kvadrai piekrītu. Pie tam, konkrētais teksts izraisa asociācijas, nevis ar erotiskām spēlēm, bet izsaka netiešu norādi par piespiedu darbībām pret sievietes (drīzāk derētu lietot vārdu upuris) gribu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #34 : 2014. gada 08. decembris, 10:45:23 »
Nezinu, ko tu jūti un kas tev izliekas.
Tas, ko cenšos pateikt (ja vēl nav skaidrs), ir - man ir absolūti nesaprotami un nepieņemami uzjautrināties par kādas būtnes izvarošanu, lai kas tā arī nebūtu. Un nav pat izšķiroši, tās pašas orientācijas ietvaros, vai kā citādi. Tas nav joks, tā nav erotika, tā nav nerātnība. Tas ir noziegums.

Atslēdzies alex

« Atbilde #35 : 2014. gada 08. decembris, 11:07:15 »
Nezinu, ko tu jūti un kas tev izliekas.

Nu.... es vismaz neizsaku netiešas norādes uz vēlmi izvarot kvadru. Cilvēki parasti pāriet uz personālijām, ja jūtas dziļi personīgi aizskarti, tāpēc apjautājos vai tiešām tā ir. Nemaz neuzdrošinos vaicāt- kāpēc ir tāds aizvainojums...

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #36 : 2014. gada 08. decembris, 11:21:33 »
Ko kasās! Tak humora izpratne katram atšķirīga. Mani tā bildīte neaizskar, vienkārši liekas pastulba.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #37 : 2014. gada 08. decembris, 11:23:01 »
Alex, es jau saprotu, uz kuru pusi velc - gribi iedzelt, ka jūtos aizkārta, jo esmu lezbene, ja?  :rofl:  Nē, neesmu vis. Vari neticēt, tava darīšana, man po.

Atslēdzies alex

« Atbilde #38 : 2014. gada 08. decembris, 11:29:00 »
Alex, es jau saprotu, uz kuru pusi velc - gribi iedzelt, ka jūtos aizkārta, jo esmu lezbene, ja?  :rofl:  Nē, neesmu vis. Vari neticēt, tava darīšana, man po.

Neuzminēji! Bet, lai nu paliek... :D

Atslēdzies alex

« Atbilde #39 : 2014. gada 08. decembris, 11:31:23 »
Ko kasās! Tak humora izpratne katram atšķirīga. Mani tā bildīte neaizskar, vienkārši liekas pastulba.

Vot mani ārī interesē- kāpēc tā bilde dažiem liekas pieņemama, dažiem stulba, bet dažiem provokatīva.
Man sāk rasties aizdomas, ka vaina nav bildē.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #40 : 2014. gada 08. decembris, 11:36:22 »

Vot mani ārī interesē- kāpēc tā bilde dažiem liekas pieņemama, dažiem stulba, bet dažiem provokatīva.
Man sāk rasties aizdomas, ka vaina nav bildē.

A ko es teicu iepreikšējā lapā?!  :)

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #41 : 2014. gada 08. decembris, 11:37:58 »
Jā, vaina nav bildē, bet... es gan ar pirkstu te ne uz vienu nerādīšu...  ;)
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies alex

« Atbilde #42 : 2014. gada 08. decembris, 11:41:57 »
A ko es teicu iepreikšējā lapā?!  :)

Šitajā sadaļā TIK gudrus tekstus nav pieklājīgi likt un ir nepiedienīgi izlikties, ka saprot, kas ar to domāts :D