Autors Tēma: bibliotēkas  (Lasīts 2601 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

bibliotēkas
« : 2024. gada 21. maijs, 20:19:01 »
Mazās, slikti apmeklētās slēdz -tagad ziņas par Limbažu novadu. Bet ko lai dara, ja apmeklējums daži cilvēki dienā, ja vispār atnāk

Pie mums arī. Vienu mazu un neaktīvu  man bija žēl, jo tā likās vienīgā, kas ērti sasniedzama gan ar autobusu, gan vilcienu. Ja nebrauktu ar mašīnu, man tas nebūtu vienalga, cik tālu jāiet -kā piem. uz Slokas bibliotēku.
Man visu laiku  utopiska iedoma, ka tādā mazā miestiņā visu vajadzētu salikt vienkopus -pastu, bibliotēku, veikaliņu. Bet pensijas reizi mēnesī atbrauc inkasators un visiem izmaksā. Pasts jau pats iebrauca auzās, uzņemoties pensiju izmaksas -noteiktos datumos visi Slokas čigāni stāv rindā.

Atslēdzies Luīze

Atb: bibliotēkas
« Atbilde #1 : 2024. gada 21. maijs, 22:31:03 »
Tas jau nav nekas jauns, optimizācija skar bibliotēkas, pasta nodaļas, bankas filiāles, skolas utt... :?:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #2 : 2024. gada 22. maijs, 21:51:25 »
mana  Blakusciema biblene katru dienu nestrādā, bet grāmatas var pasūtīt pa telefonu un tādā kā pakomātā pie biblenes durvīm izņemt sev ērtā laikā, nodot iemetot tādā kā lielā pastkastē

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2024. gada 22. maijs, 23:00:33 »
Jauno grāmatu saraksts telefonā, tikai pazūd vieta, kur tiem cilvēkiem kontaktēties. Kaut kas jau būtu jāliek vietā. Bet drīzāk jābrīnās, ka tik ilgi tādas dārgi izmaksājošas vietas ir izvilktas

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2024. gada 12. novembris, 09:34:56 »

Ikuko man atsūtīja vēstulē saiti. Esot pat pētniecei uzrakstījusi, daloties par savu iespaidu Rīgas bibliotēkā.

https://www.biblioteka.lv/bibliotekas-ir-sabiedribas-ceribu-bakas-intervija-ar-japanu-petnieci-juko-josidu/

« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 12. novembris, 09:41:50 no reno »

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2024. gada 19. decembris, 13:00:34 »
Uzkrājums garajām brīvdienām.
Ardievu, Atlantīda un Silva Rerum 2. daļa jau stāv kādu laiku, Silvu tūlīt lasīšu.
Visādi  krimiķi -
Ollikaineni   Šūpoles
Le Karē       Spiegs, kas ienāca
kaut kāds Deivs   Pēdējais alibi
Eriksons        Miljardieris -biheiviorisma modelis krimiķa formā, nevarētu teikt, ka ļoti aizraujoši

FB saslavēts Ābrahams Vergēze Liktens deja   atrada pie piedzīvojumu literatūras. Tagad esot izdota vēl viena
Tunstrems --Ziemassvētku oratorija un Rotfuss  Vēja vārds (ķieģelis, fantasy laikam)
Latvju dāmas -
Hačatrjana   Tās ir tikai sakritības
Katra            Komandas saliedēšana -man liekas, ka man nepatiks
Jučkoviča -Nesaki ne jā, ne nē -ļoti kritiska atsauksme
Krilova         Un viņi dzīvoja  ilgi

Diez vai es visas lasīšu. Un vīrs noteikti arī nē. Bet man ir iespēja paņemt daudz un tad mājās izvēlēties. To arī izmantoju

un vēl dažas lubenes no Maevas Haranas -atpūtai no īstām grāmatām

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2024. gada 19. decembris, 13:04:08 »
un viena dzejas grāmatiņa, ko lēnām palasu -diezgan gudri un asprātīgi. Pārāk jau neslavēšu personīgi pazīstamo autori :mrgr:

Gunta Šnipke  Kā