Autors Tēma: Idejas dāvanai  (Lasīts 4290 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: Idejas dāvanai
« Atbilde #30 : 2024. gada 30. maijs, 13:03:38 »
dāvināt var savam otrajam ES (alter ego). Tikpat kā ģimenes loceklis

Atslēdzies daddy

« Atbilde #31 : 2024. gada 30. maijs, 13:06:42 »
dāvināt var savam otrajam ES (alter ego). Tikpat kā ģimenes loceklis

ŠITAM BLĒDIM-KĀRDINĀTĀJAM??  :evil: :banhead:  ar kā pa dē, nevis dāvanu viņam!!  :fryingpan:  lai priecājas, ka es viņu katru rītu spogulī paciešu - aizpampis, izspūris un bārdains...netīriem zobiem  :veee:   
...ne kā tas rozā sārtvaidzītis, kurš no dušiņas izkāpj  :m:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #32 : 2024. gada 30. maijs, 14:32:20 »
Varbūt kādu stādāmu audziņu. Opis ar mazbērniem kopīgi iestāda, kopīgi kopj. Paliks gan bērniem, gan bērnu bērniem.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #33 : 2024. gada 30. maijs, 14:34:49 »
Tik dīvaina ideja :alt: Man jubileja, bet es dāvinu citiem kaut ko. Ļoti dīvaina.
Pārlasīju vēlreiz  :alt:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #34 : 2024. gada 30. maijs, 14:41:43 »
Reizēm kāzās jaunais pāris kaut ko dāvina vecākiem u.c.
es gan šito nesaprotu... tā jau pati par sevi dāvana, kad dabū meitu zem aubes, vai dēlam pieskatītāju :D :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #35 : 2024. gada 30. maijs, 14:43:07 »
Varbūt kādu stādāmu audziņu. Opis ar mazbērniem kopīgi iestāda, kopīgi kopj. Paliks gan bērniem, gan bērnu bērniem.

šogad (pēc ieraduma) uzpotēju dažas ābeles, saldos ķiršus... un nodomāju - OPTIMISTS... 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #36 : 2024. gada 30. maijs, 15:14:30 »
Tik dīvaina ideja :alt: Man jubileja, bet es dāvinu citiem kaut ko. Ļoti dīvaina.
Pārlasīju vēlreiz  :alt:

Tas varbūt pārņemts no tām valstīm, kur beidzoties viesībām katram viesim atvadoties pasniedz simbolisku dāvaniņu kā pateicību, ka pagodinājuši ar savu ierašanos.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #37 : 2024. gada 30. maijs, 15:30:36 »
Nav, nav pārņemts. Ienāca spontāna ideja. Ne jau visus viesus. Mīļos mazbērnus.
Bet par katru cenu, lai obligāti apdāvinātu, tā nebūs.
Man patika tām grāmatām vēstījums: apzinīgā dzīvē apceļojoet Latviju un atceraties opi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #38 : 2024. gada 30. maijs, 15:45:16 »
Pag, tad jau ir uzdāvinājis tās grāmatas, ko tad vēl?
Cerams, ja kādu iemeslu dēļ nesanāks tā ceļošana, nemocīsies srdsapziņas pārmetumos opi atceroties...  :ng:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #39 : 2024. gada 30. maijs, 15:51:12 »
Grāmatas bija pirms 5 gadiem.
Nu kādi sirdsapziņas pārmetumi. Par ko?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #40 : 2024. gada 30. maijs, 15:59:48 »
Grāmatas bija pirms 5 gadiem.
Nu kādi sirdsapziņas pārmetumi. Par ko?

Pamodelēšu Tuk domu: pienāks mazbērniem apzinīgā dzīve. Un tad, kāds atradums grāmatu plauktā! Opja dāvinātā grāmata. Tad atcerēsies (varbūt), ka doma bija apceļot Latviju un piedomāt par Opi. Bet, ak Tavu nelaimi: esam gan bijuši un redzējuši daudz ko, bet Opis kaut kā tajā brīdī piemirsās.
Tāda grāmatu dāvināšana vairāk atgādina kolēģu dāvinu pensijā aizejot "nu tagad Tev būs daudz laika, apceļosi Latviju, pie reizes par mums iedomāsi" :rofl:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #41 : 2024. gada 30. maijs, 16:25:14 »
Ne gluži. Ir cilvēki kuri nemīl ceļot. Ir tādi, kuriem nav iespēju ceļot. Ir kuriem nav laika ceļot. Bet opis grib lai apceļo, un atceras. Atcerēties atceras un nopūšas, nu kā es tā, nespējīgs opja vēlējumu un cerības piepildīt...

Bet nu es vnk filozofēju, nav jāņem par pilnu...  :mrgr:  Gan apceļos un opi nepiemirsīs, ja jau opim tas tik svarīgi.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #42 : 2024. gada 30. maijs, 16:38:44 »
Nu jūs gan! Opis neko neuzspiež. Un neliek atskaitīties. Mazbērni varbūt kaut kur aizbrauks pēc nezcikturgadiem.
Un tēma bija KO, nevis KĀPĒC.
Un es vispār dīvaina. Pārlasu vienīgo sava opja un omes apsveikuma kartītu. Un vecās vēstules. Un grāmatas ar ierakstiem man īpašā vērtē.

Un opim NAV tik svarīgi, lai apceļotu. Tas bija virziens, doma, variants.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2024. gada 30. maijs, 16:52:37 »
Nu nemēdz savās jubilejās apdāvināt, tādēļ.nezino KO un nepazīst arī tos mazbērnus lai zinātu kas viņiem interesē, katrs jau ir personība, individuāls, nav nekāda vienota masa. Kas der visam, neder nekam, tā laikam tas teiciens bija...

Bet nedaudz autoratīvi tas vēlējums tomēr izklausās...  :rofl:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #44 : 2024. gada 30. maijs, 16:58:34 »
Atvaino lūdzu. Galīgi negribējās "uzklupt krāģī".
 Es vairāk caur savu skatījumu. Man tagad svarīgi ir tieši mirkļi, kurus atcerēties. Ir pāris vecvecāku foto. Bet neskatos. Toties atceros kā vecāmamma ar ragaviņām ziemā no ciema veikala man saliekamo krēslu-dīvanu atveda. Un ne jau tas krēsls, bet gan tieši iedomājoties, ka ar ragaviņām veda, lai man mazbērnam būtu kur gulēt.