Autors Tēma: iespējamais grāmatplaukts  (Lasīts 4374 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Raimonds1

Atb: iespējamais grāmatplaukts
« Atbilde #15 : 2024. gada 30. maijs, 20:56:47 »
Cik siena bieza, ja prot precīzi urbt betonā/ķieģelī un tad kokā no sāniem, tad sanāk stienis sienā un uz tā uzmaukts plaukts. Tur vajag prasmes. 4 taisni leņķi sienas urbumam. Wall Shelf ja liek sienas leņķus, nevis stieņus, tad tos var likt ne tikai plaukta apakšā, bet arī virspusē. Tik būs jāiefrēzē vieta.  https://www.youtube.com/results?search_query=Wall+Shelf+for+books

Atslēdzies Trix

« Atbilde #16 : 2024. gada 30. maijs, 21:43:41 »
Man šķiet, ka tāds "knābis" būs par sīku un vārgu. Dēlis pats smags, plus vēl grāmatas - tur vajag kārtīgas leņķa konsoles visa dēļa platumā.

Viņi ir dažādos izmēros, ir arī gandrīz plaukta platumā, padsmit centimetru.
Tie leņķi apakšā parasti izskatās tizli, lai arī ir visstiprākie. Tad jāmeklē kaut kas ar normālu dizainu.
Un, protams, jautājums par pārējo interjeru.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2024. gada 30. maijs, 22:06:08 »
Var jau arī ieurbt tajā nozāģētajā pret sienu vērstajā malā vairākās vietās gandrīz dēļa platumā, ja biezums atļauj un tad attiecīgi sienā metāla tapas un uzmauc virsū to dēli. Tad nekādi stiprinājumi vispār nav redzami. Bet nu kāda siena, kāds tas dēlis. Var arī būt metāla plāksne dēļa biezuma  ar tām tapām, to pieskrūvē pie sienas un tad uzmauc to dēli. Arī neredzēs stiprinājumus.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #18 : 2024. gada 30. maijs, 22:16:45 »
tur kāds iezāģējis robu. Vispàr jau čakars, apstrādāt, noslīpēt, lakot/beicēt, izdomāt un nopirkt stiprinājumus. Bet visu var izdarīt, tikai, ja grib kārtīgi, tas prasa laiku un instrumentus

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2024. gada 30. maijs, 22:41:57 »
Man ir pozitīvas aizdomas, ka Skungam piemīt visas dēļu stiprināšanas prasmes :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #20 : 2024. gada 31. maijs, 18:03:31 »
Ja nu kādam interesē rezultāts:
(nav visa māja šķība, es tikai mēģināju kadrā iedabūt :mrgr: )

Atslēdzies reno

« Atbilde #21 : 2024. gada 31. maijs, 18:10:06 »
forši kronšteini

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #22 : 2024. gada 31. maijs, 18:23:50 »
Tas nu gan bija ātri! :yes: Nu labi, Faberžē vietā foto arī der :D.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #23 : 2024. gada 31. maijs, 18:41:07 »
Nu re, sanāca!  :yes:
Un visu cieņu par realizācijas ātrumu! Man pierastāk, ka vīrietis vairākas dienas jāiedvesmo un jāklausās ņerkstēšana par tēmu "a priekš kam....", pēc tam par tēmu "a kā, tur tak tāda problēma un šitāda...", tad jānoraugās viņa mokās un, labi, ja beigās vēl nav pašai tas rezultāts jāpārlabo  :mrgr:  Varbūt tāpēc esmu iemācījusies šo to pati darīt - tas ir vieglāk :D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #24 : 2024. gada 31. maijs, 18:48:38 »
vīrietis vairākas dienas jāiedvesmo un jāklausās ņerkstēšana par tēmu "a priekš kam...."
Tur tikai pareizais brīdis jāizvēlas :)
Es tikai bažījos par to, ka ideja ir "es tev liekos kā meitene maza, kurai aplam daudz vaaaļas ir ļauts" :mrgr:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #25 : 2024. gada 31. maijs, 18:53:52 »
Spārk, a Spārk! Es, protams, mēģināju izpētīt grāmatas  :blushing: . Ja plaukts neliels, tad izlase? Vai es tur redzu Paisuma princi? Vienu no savām favorītgrāmatām? :D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #26 : 2024. gada 31. maijs, 19:28:06 »
Lumbi, nē, Prinča man nemaz nav. Ir "Liedaga mūzika" citā plauktā :)
Šajā nav izlase, bet grāmatas, kas stāvēja necienīgi saliktas kaudzē. Nekādas sistēmas (pagaidām).

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #27 : 2024. gada 31. maijs, 19:30:14 »
Tātad es neesmu vienīgā, kura pētīja grāmatas  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2024. gada 31. maijs, 19:36:12 »
 :yes: Es gan būtu likusi pretējā virzienā, liekto galu uz otru pusi un taisno no paša stūra, ka grāmatas sākas no sienas un nav tas krāvums kā stute jāliek un liektais gals izceļas kā plaukta "oga"... Bet ir ok un būtiskākais aši.  :smile:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #29 : 2024. gada 31. maijs, 19:55:32 »
nav tas krāvums kā stute jāliek un liektais gals izceļas kā plaukta "oga"
Paldies, es arī domāju, ka abus galus par daudz aizkrāmēju. Paskatīšos, kā to labot.