Autors Tēma: satiku kaķu tanti  (Lasīts 10085 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: satiku kaķu tanti
« Atbilde #75 : 2014. gada 11. decembris, 19:40:11 »
Nu tad jāsakā tā - baisa mums tā sabiedrība, ar miiiiilzīgu procentu garā kroplu cilvēku, ja jau tāds lērums pamestu dzīvnieku. Nez vai tādi morāli kropļi tā var paslēpties, ka nekad šamos neatšifrē? Tātad līdzvainīgi tie, kuri zina, bet neko nesaka. 
Un kā jau te teica - tantukiem tā enerģija ir apskaužama, būtu karojušas ar municipāļiem un pašvaldībām. Bet nē - lūkas jālauž. Zvēra spēks un veselība....
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #76 : 2014. gada 11. decembris, 20:11:21 »
Jb, mums ir baisa sabiedriiba... Un iesaistiitie zin, ka eertaak luuku atlauzt, nekaa ar policiju un pvd karot... Un, rudziisha sakaraa, cik daudzi gan uz vardarbiibu aicina... Nu ja, ne pqet cilveeku, pret zveeru... Karoch, popig, kas ziidaini 4zmet, adopteetaajgribeetaajs ljaunuma sakne... Tepat forumaa krietni 70% ir, kaa lai to saka...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #77 : 2014. gada 11. decembris, 20:56:48 »
Jā, atslēgvārds ir ĒRTĀK. Un kas ar tiem 70%? Debīli, nepilvērtīgi?
Visus sakost!

Atslēdzies Tille

« Atbilde #78 : 2014. gada 12. decembris, 10:43:45 »
Jā, atslēgvārds ir ĒRTĀK. Un kas ar tiem 70%? Debīli, nepilvērtīgi?

Uz savas pakaļas ērtumu orientēti.

Kas attiecas uz mani, tad es tādus lauzējtantukus vērtēju kudi augstāk, nekā morālo divkosību, kad uz āru māk gudri runāt, bet kkā neērti domu "nogalināt viņus, lai man ērtāk" skaidri un gaiši pateikt.

Tam tantukam vrb prāta pamazāk, za to laba sirds ... Ja man ārkārtas situācijā būtu jāizvēlas, kuru glābt, tas būtu lauzējtantuks, nevis kažokotās gudridi@sējkundzītes.

Atslēdzies tex

« Atbilde #79 : 2014. gada 12. decembris, 16:43:36 »
Lūk, iz citas tēmas labs piemērs par sitēj un lauzējtantukiem. Un bez kaķiem, jo tie toč dažiem pārāk sensitīva tēma, bet tikai par babuļiem

Vakar, griežoties no Prūšu uz Maskavas, pie sarkanā uz brauktuves uzlec tantuks un tipina pāri. Uzpīpināju gan es, gan blakus esošais. Ko dara tantuks? Sāk ar maisiņu zvetēt pa auto. Labi, ka maisiņš tukšs. A ja nestu vecajam polšu ?
Redz veči te par auto uztraucas, Aber man uz velo tāds trakais babulis ar smagu ķeseli mēģināja pa galvu tāpīt... Un kā zinu,ka smaga, jo gar muguru pa velosēdekli trāpīja,jo tajā brīdī piecēlos - tēmēja pa galvu. Tak saku tādiem ne auto, ne velo, ne kopīpašums, ne luksofors, ne sava ne cita cilvēka dzīvība aizturi nerada, ja kas reiz galvā ieņemts...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #80 : 2014. gada 12. decembris, 17:15:47 »
Jā, tex. bet dažiem te tādi "lauzējtantuki" vērtīgi šķiet. Un ja tu iepīksties pret, uzreiz esi kategorijā " kažokotās gudrdi@sējkundzītes". ja neesi vienā gravī, tad noteikti uzreiz esi otrā. nekādus vidusceļu un 15 taciņu starp šiem grāvjiem , ko katram kā savu ejamu ceļu izvēlēties, vienkārši neeksistē!!!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #81 : 2014. gada 13. decembris, 12:59:21 »
Nee, man neshkjiet lauzeejtantuki ok, ja runa nav par tiem gadiijumiem, kad dziivnieki apzinaati iemuureeti un izlaist shos atsakaas(un taadu nav mazums), a "kompetentaa" policija un pvd, hmm...    emiilij, neglaimo sev, ka Tu kaut maajienu uz viduscelju devi... Tjip, kaa netaa, ielaikos cietusha dziivnieka bildi, kaads pat zheeliigu komentaaru uzceps, tik dziivee garaam paies...Taa kaa jaa, gudrdi@seejkundziites sanaak...

« Atbilde #82 : 2014. gada 13. decembris, 16:14:05 »
Ak vai, dāmas, nu neglaimojiet sev, jūs te vairumā  esat liekulības paraugs un pašieceltas aristokrātes... tā teikt, dieva sūtītas visiem pāri. Neviens cits nav pat  pīšļu vērts, vien jūs pašas. 
Palasiet, kas ir caganer.  :fryingpan:
Esmu runājis, vairāk nav vērts.
Dari ko darīdams, gan jau kaut kas sanāks.