Autors Tēma: Laipni lūdzam Peoniju klubiņā!  (Lasīts 21541 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Daiquiri

Atb: Laipni lūdzam Peoniju klubiņā!
« Atbilde #45 : 2024. gada 27. jūnijs, 09:09:37 »
Aprodiet un sāciet izteikties arī citās sadaļās! :)
Jebkura pārcelšanās uz jaunu vietu ir ne vien emocionāls (neviens negaidīja, ka DElfi paziņos par foruma "Cālis.LV" slēgšanu, man tas bija šoks ...), bet mūsu gadījumā arī tehniski sarežģīts process, jo ierobežotā laika posmā kādai interešu grupai ar atšķirīgām tehnoloģiju lietošanas iemaņām ir jāiemācas kaut ko darīt citādāk kā bija pierasts gadiem.
Gan jau , kad apradīsim, sprēgāsim arī citās sadaļās  :ng:

Atslēdzies puuciite

« Atbilde #46 : 2024. gada 27. jūnijs, 11:02:42 »
Es šogad mēģināju kaut ko plānot un darīt, bet daba visu izdara pa savam. Paņēmu laicīgi atvaļinājumu, lai paspētu izravēt peonijas, sarunāju draudzenes jau laicīgi, lai brauc lūkot dārzu un kas notika, peonijas noziedēja neravētas un draudzenēm nebija jēgas braukt, jo nekā diža jau vairs nebija ko redzēt. Kaut kā dikti žēl, ka tik nejēdzīgi viss sanāca. Pavasarī cītīgi pastrādāju, lai vismaz manā peoniju laukā būtu smuki, bet nezāles jau tāpat atrod to vietu, kur nav ģeotekstila un mulčas un aug griezdamies. Tagad ceru uz karstumu, ka tomēr norimsies tā augšana. Citādi jau reizes 4 ir ravēts un pēc nedēļas viss atkal zaļo. Ieskatam bik mans peoniju lauks un abas palīdzes.

Atslēdzies puuciite

« Atbilde #47 : 2024. gada 27. jūnijs, 11:06:25 »
Eliza Lundy šogad bija fantastiska, ziedēja visilgāk no visām sarkanajām, jo vērās pakāpeniski

Atslēdzies puuciite

« Atbilde #48 : 2024. gada 27. jūnijs, 11:10:20 »
Oi, ko te nodara ar bildēm, viss izplūdis vien sanāk :(

Atslēdzies puuciite

« Atbilde #49 : 2024. gada 27. jūnijs, 11:19:34 »
Juliska, te var redzēt kāda ir atšķirībā no citām blakus, izlocījusies un dikti gara. Te vēl nevar redzēt ziedu lielumu, jo tikai verās, bet vēlāk ziedi bija milzīgi.
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 27. jūnijs, 16:11:32 no Luīze »

Atslēdzies Traips

« Atbilde #50 : 2024. gada 27. jūnijs, 12:29:33 »
Es šodien vāru ķiršu zapti  :nam:
P.S.  kapēc Daikiri profilā rakstīts Klusētājs?  :confused:

Atslēdzies sofačka

« Atbilde #51 : 2024. gada 27. jūnijs, 12:31:33 »
Fuuuu tiku iekšā. vesels pasākums. šajā forumā neesmu bijusi gadus..... 7 :rat:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #52 : 2024. gada 27. jūnijs, 12:44:46 »
P.S.  kapēc Daikiri profilā rakstīts Klusētājs?  :confused:
Iesācējs> Klusētājs> Jaunbiedrs> Biedrs> Vecbiedrs> Relikvija> Fosilija, pēc ierakstu skaita :)

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #53 : 2024. gada 27. jūnijs, 13:24:14 »
Es šodien vāru ķiršu zapti  :nam:

Es no rīta jau paguvu pirmo reizi uzvārīt vakar salasītās zemes - vakar vakarā bija rekordraža - pirmo reiz nedaudz vairāk kā 10kg, vārīju 3 katlos. Bet vairāk tik daudz nebūs, jo aizvakar nebiju lasījusi. Pirmo reizi vāru ar Diamant 1:1 ievārījuma cukuru, redzēsim kā būs. Mūsmājās brokastīs visi ir čakli putras ēdāji - kā var bez zemeņu zaptes  :nam: :nam: :nam:

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #54 : 2024. gada 27. jūnijs, 13:54:44 »
Sarunu Forums piedāvā izveidot aptaujas - nolēmu pamēģināt un ierosināt izveidot Peoniju klubiņā vēl kādu tēmu, lai nebūtu viss vienā katlā.
Uzrakstīju pirmās, kas iešāvās prātā. Neturam sveci zem pūra, ja ir kāda ideja, nekautrējamies un dalāmies!  :ng:

Atslēdzies Traips

« Atbilde #55 : 2024. gada 27. jūnijs, 14:03:53 »
Iesācējs> Klusētājs> Jaunbiedrs> Biedrs> Vecbiedrs> Relikvija> Fosilija, pēc ierakstu skaita :)
Daiquiri, Tu strauji virzies pa karjeras kāpnēm  :spicglaze:

Atslēdzies Traips

« Atbilde #56 : 2024. gada 27. jūnijs, 14:06:22 »
ups, mani ar pieskaitīja  :thinking:

Atslēdzies Taaapati

« Atbilde #57 : 2024. gada 27. jūnijs, 14:50:29 »
Mēs ēdam saldos ķiršus pilnām mutēm.

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #58 : 2024. gada 27. jūnijs, 16:03:45 »
Eliza Lundy šogad bija fantastiska, ziedēja visilgāk no visām sarkanajām, jo vērās pakāpeniski
Man atveda biļetes uz Osokinu un Āboliņu, teica - braucam.
Nošķīlu savu četrgadīgo Elizu gandrīz līdz zemei (bija 14 kāti) - ne mirkli nenožēloju  :flowers:
(žel, ka nevaru ielikt video ar skaņu - izmērs par lielu, tāpēc šoreiz tikai bilde no video)

Atslēdzies puuciite

« Atbilde #59 : 2024. gada 27. jūnijs, 16:39:43 »
Man atveda biļetes uz Osokinu un Āboliņu, teica - braucam.
Nošķīlu savu četrgadīgo Elizu gandrīz līdz zemei (bija 14 kāti) - ne mirkli nenožēloju  :flowers:
(žel, ka nevaru ielikt video ar skaņu - izmērs par lielu, tāpēc šoreiz tikai bilde no video)

manai arī varētu būt ceturtais vai piektais gads. Šogad labi sevi parādīja daudzas, pērn dēļ sala maijā daudz kas nosala un šogad beidzot uzziedēja tādas, kas nekad nebija ziedējušas vai arī bijuši tikai daži ziedi. Bet arī šā gada sals apskādēja dažas agrās plikās, no milzīga krūmi tikai pāris ziedi. Paskatoties bildes 2 gadi atpakaļ, tad tā žēlīgi. Plus vēl arī pelēkā dikti daudz nopļāva pavasarī.
Vieno no tām, kas uzziedēja pirmo reizi - Courage