Autors Tēma: Laipni lūdzam Peoniju klubiņā!  (Lasīts 21510 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies puuciite

Atb: Laipni lūdzam Peoniju klubiņā!
« Atbilde #60 : 2024. gada 27. jūnijs, 16:41:03 »
Nez kā bildes var "pareizi" ielikt? Autmātiski visas sagroza horizontāli, bet es praktiski visu laiku bildēju vertikāli

Atslēdzies Spārka

Atslēdzies puuciite

« Atbilde #62 : 2024. gada 27. jūnijs, 16:51:29 »
https://www.sarunuforums.lv/index.php?topic=9941.0
Paldies, bet tas nebūs īsti tas, ja gribu ielikt bildi no sava personīgā albuma, bet tā ir vertikāli, te ieliekas horizontāli. Iespējams tāpat kā cālī tā jāver vaļā kādā rediģēšanas programmā un tur jāsaglabā. Bik jau čakars, bet būs jāpamēģina.
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 27. jūnijs, 16:57:45 no puuciite »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #63 : 2024. gada 27. jūnijs, 17:40:48 »
tas nebūs īsti tas
Atvaino, tēmu nepārlasīju. Gaidīsim tehnisko guru, bet, šķiet, risinājums bija tikai rediģēt.

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #64 : 2024. gada 27. jūnijs, 17:58:37 »
... gribu ielikt bildi no sava personīgā albuma, bet tā ir vertikāli, te ieliekas horizontāli ...

Man ar Elīzu pirmīt izdevās bez problēmām  :nam:
Mēģināšu vēlreiz - šoreiz mūžam jaunā 'Sarah Bernhardt' (garāka ne kā platāka)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #65 : 2024. gada 27. jūnijs, 18:38:55 »
Nez kā bildes var "pareizi" ielikt? Autmātiski visas sagroza horizontāli, bet es praktiski visu laiku bildēju vertikāli
Horizontālās bildes ieliekas pareizi.
Vari mēģināt "nepareizi" ielikušos bildi no šejienes vēlreiz saglabāt telefonā, pēc tam telefona bilžu galerijā pagriezt pareizi. Sekojoši jāveic ieraksta rediģēšana, noņemot iepriekš liktajai bildei ķeksi un pievienot pagriezto bildi.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #66 : 2024. gada 27. jūnijs, 19:35:02 »
Šis laikam bija links, ko domāju:
https://www.sarunuforums.lv/index.php?topic=8961.0

Atslēdzies Traips

« Atbilde #67 : 2024. gada 28. jūnijs, 07:42:29 »
Labrīt!
Dzeru savu latte un prātoju, kā lai teleportējas līdz darbam, tur kondiška, varēs elpot. Maniem džekiem gan grūti, jau vakar visu dienu piebūvē patrepē nogulēja, šodien vēl trakāks karstums būs.  :bo:

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #68 : 2024. gada 28. jūnijs, 08:46:18 »
... šodien vēl trakāks karstums būs   :bo:  ...

Labrīt,
man norvēģi šodien sola +32
Kāpēc norvēģi? Jo manā "točkā" viņi ir precīzāki kā Bricis, un, ja arī gaidāmas kādas neparedzētas izmaiņas, stundas laikā var pāris reizes prognozi piekoriģēt. Iesaku visiem pamēģināt - var gan datorā, kan telefonā ir aplikācija https://www.yr.no/en  Svarīgākais ir sameklēt sev tuvāko piereģistrēto punktu, man tāds ir 2km attālumā

P.S. trešoreiz jāvāra aizvakar salasītās zemenes (man tā recepte ar 3x5min vārīšanu un dzesēšanu), tikko sameklēju burciņas - pilna virtuve
Lai jauka diena!

« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 28. jūnijs, 09:05:20 no Daiquiri »

Atslēdzies Albus Dumbledore

« Atbilde #69 : 2024. gada 28. jūnijs, 08:49:16 »
Labrīt!
Dzeru savu latte un prātoju, kā lai teleportējas līdz darbam, tur kondiška, varēs elpot. Maniem džekiem gan grūti, jau vakar visu dienu piebūvē patrepē nogulēja, šodien vēl trakāks karstums būs.  :bo:

Izmēģinu kā te notiek un sapņoju par aukstu latte.  :wt:

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #70 : 2024. gada 28. jūnijs, 09:06:27 »
Izmēģinu kā te notiek un sapņoju par aukstu latte.  :wt:

Ideāli, arī Albus pievienojās!  :go_go:

Atslēdzies puuciite

« Atbilde #71 : 2024. gada 28. jūnijs, 09:22:01 »
Labrīt!

Pie manis mājās un Rīgā, kur esmu sola +34. Pagaidām darbā ir feini. Vecā mūra ēka nav uzkarsusi, mājās ap pusdienām varētu būt diezgan traki. Nez kā mani zvēri un bērni izturēs. Ar suņiem izvējojāmies pēc 6 pa mežu.

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #72 : 2024. gada 28. jūnijs, 09:22:22 »
Pamanīju nelielu "knifiņu" - ieliku bildi ar laika prognozes tabulu dabīgā lielumā no datora, Forums bildi samazināja, tā kļuva diži miglaina. Tad bildi samazināju līdz 750px, ieliku vēlreiz - tagad gandrīz vai labi.
Tās būs jāatceras, kad vajadzēs kādas tabulas bildi ielikt  :b:

Atslēdzies puuciite

« Atbilde #73 : 2024. gada 28. jūnijs, 09:46:09 »
Pamanīju nelielu "knifiņu" - ieliku bildi ar laika prognozes tabulu dabīgā lielumā no datora, Forums bildi samazināja, tā kļuva diži miglaina. Tad bildi samazināju līdz 750px, ieliku vēlreiz - tagad gandrīz vai labi.
Tās būs jāatceras, kad vajadzēs kādas tabulas bildi ielikt  :b:
jā, šo pamanīju, ka bilde tiek saspiesta. Es jau tā bildes gandrīz nekur nelieku, bet šis atturēs tās likt arī te. Man jau tāpat tās jādabū no telefona līdz datoram, ja vēl jāpārveido, laiks tomēr pārāk dārgs. Nevar darba laikā šitā niekoties.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #74 : 2024. gada 28. jūnijs, 09:58:36 »
jā, šo pamanīju, ka bilde tiek saspiesta. Es jau tā bildes gandrīz nekur nelieku, bet šis atturēs tās likt arī te. Man jau tāpat tās jādabū no telefona līdz datoram, ja vēl jāpārveido, laiks tomēr pārāk dārgs. Nevar darba laikā šitā niekoties.
Liec bildes šeit pa taisno no telefona. Vēlams, horizontālās nevis vertikālās.