Autors Tēma: Laipni lūdzam Peoniju klubiņā!  (Lasīts 21587 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Traips

Atb: Laipni lūdzam Peoniju klubiņā!
« Atbilde #195 : 2024. gada 04. augusts, 22:41:41 »
Šodien sapratu ka nav variantu, dārza darbu daudz un ir jāsāk. Rudens pienāks un paies ātri. Pārstādīju pirmo peoniju. Ceru turpināt katru dienu pa vienam tādam darbiņam, rindā vēl vairākas peonijas un daudz dienliliju.
Kapēc Tu viņas pārstādi? Pāraugušas vai dobes pārveido?

Atslēdzies Taaapati

« Atbilde #196 : 2024. gada 04. augusts, 23:00:11 »
Ieaugušas krūmos, viss bija mazs, tagad liels. Jāpārveido arī šis un tas.

Atslēdzies Taaapati

« Atbilde #197 : 2024. gada 04. augusts, 23:01:41 »
Nav no jaunajām, diezgan senas.

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #198 : 2024. gada 07. augusts, 01:15:12 »
Atvēru Peony Shop 2025.gada provizorisko piedāvājumu (mēs ļoti labi zinām, kā Joshua patīk mūs kacināt  :smile: ), šobrīd 397 šķirnes, bet viss vēl mainīsies ...
Ja katalogu atvērtu rīt, pāris peonijas ņemtu bez domāšanas ...

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #199 : 2024. gada 07. augusts, 10:34:26 »
Ukraiņiem augusta gaidāma jauna bagātīgi ilustrēta grāmata par peonijām "ЩОДЕННИК ПІВОНІЄЛЮБА" 496 lpp
iepspējamā cena - 2700 UAH (~60 €)

Atslēdzies Traips

« Atbilde #200 : 2024. gada 11. augusts, 10:05:54 »
Čau! Sarēķināju tabulu, pārbaudam un drīkst apmaksāt sūtījumu

Atslēdzies NuclearBaby

« Atbilde #201 : 2024. gada 12. augusts, 11:00:55 »
Kur tagad to tabulu var atrast?

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #202 : 2024. gada 12. augusts, 11:20:59 »
Kur tagad to tabulu var atrast?

'Peoniju klubiņa' apakšsadaļā 'PPP', kuru var redzēt tikai autorizējoties 'Sarunu Forumā'  :smile:

Atslēdzies NuclearBaby

« Atbilde #203 : 2024. gada 12. augusts, 17:07:47 »
'Peoniju klubiņa' apakšsadaļā 'PPP', kuru var redzēt tikai autorizējoties 'Sarunu Forumā'  :smile:
Paldies, atradu!

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #204 : 2024. gada 14. augusts, 19:01:31 »
Rūds izziņoja vasaras speciālo piedāvājumu - Summer Specials 2024  :shampis:
ir par ko pasapņot ...

Atslēdzies Traips

« Atbilde #205 : 2024. gada 16. augusts, 13:52:55 »
Joshua sācis rakt, katalogs papildinās  :go_go:

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #206 : 2024. gada 18. augusts, 16:34:04 »
Par vakar redzēto kartupeļu laukā jau rakstīju "Izmirkusi zeme"
Tagad kaut kas priecīgāks - saņēmu no Rūda ziņu, ka Summer Specials pasūtījums apstiprināts. Kopā ar kaimiņieni sūtījām katra pa vienai peonijai - kaimiņiene 'Mrs. Livingston Farrand', es 'Mountain Mist'. Citas no Summer Specials-2024 iekārotās peonijas manā gadījumā ievērojami pārsniedza budžetā atvēlētos līdzekļus... Protams, arī tas ir diezgan skarbi, ja piegādes izmaksas sastāda gandrīz pusi no saknes vērtības  :thinking:
Labi, ka mums ir PPP  :smile:

Varbūt šogad vēl kāds kaut ko no Summer Specials ir sūtījis? Lūdzu, padalieties ar info par jaunieguvumiem  :nam:
Pievienoju video, kur pāris sekundes var redzēt ziedošu 'Mountain Mist'
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 18. augusts, 17:40:31 no Daiquiri »

Atslēdzies Taaapati

« Atbilde #207 : 2024. gada 20. augusts, 07:02:04 »
Labrīt. Man iet dārza darbi pilnā hodā. Esmu jau sadalījusi un pārstādījusi 12 lielas ziemcietes, arī peonijas. Trakākajiem, lielākajiem krūmiem ķeršos klāt šonedēļ, jaunās bedres jau izraktas, bet morāli tam ir jāsavācas. Fiziska spēka vajag daudz, bet vispār pagaidām nebija tik traki kā domāju. Kad pieķeras tad izdara un sanāk, galvenais ir sākt. Skujeņi atveras, ziemcietes bīdās uz priekšu, izskatās ka būs skaisti nākamgad, dārzs būs atdzimis kaut kā pa jaunam. Neko nepiedāvāju, jo neesmu tik pārliecināta ka manām puķēm nav vīrusa, atvainojiet. Tā man pašai būs drošāk un mierīgāk. Augusta beigās uz divām ned taisu pārtraukumu, braucu pagarināt vasariņu. Un tad vēl turpināšu, tad jau atkal jārok un jāgaida jaunās saknes, esmu jau aizmirsusi ko visu sūtīju un tas man pat patīk. Līdz oktobra beigām darbošos noteikti, lai tik laiks būtu piemērots. Vēl ceru kādus sīpolus arī ierakt, veiksmi darbos arī jums!

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #208 : 2024. gada 21. augusts, 00:43:37 »
Joshua sācis rakt, katalogs papildinās  :go_go:
Savu 'Pasteleganci' es nopirku ar diviem pumpuriem, kā 1/2 "acu" sakni. 3/5 toreiz maksāja sākot no 175€ un dārgāk, un man toreiz tik daudz brīvo līdzekļu nebija, bet gribējās šaušalīgi. Gadījās tā, ka, sākoties peoniju rakšanas sezonai, Joshua piedāvāja vairākām peoniju šķirnēm ierobežotā skaitā mazās vienpumpurnieces par ļoti vilinošu cenu, to vidū arī 'Pastelegancei'. Ilgi nedomājot, iemetu grozā vienu, pēc tam, lai nebūtu vienai jāmaksā par sūtīšanu, piedāvāju darba kolēģēm arī kaut ko pasūtīt. Ja toreiz būtu zinājusi par "cāļmeitenēm", būtu ietaupījusi vairāk - gan uz 20+ atlaidēm, gan uz piegādes izmaksām. Manai "pastelei" ziedpumpurs parādījās tikai otrajā gadā, bet es ziedēt neļāvu, cietos. Trešajā gadā bija burvīgi četri ziedi.

Kāpēc tik garš ievads? Kā jau rakstīja Traips, Joshua sācis rakt, un katalogs katru dienu tiek papildināts, sakņu skaits ierobežots.
"Peoniju klubiņa" apakšsadaļā PPP iespēju robežās regulāri tiks atjaunota info par aktuālo piedāvājumu.
Ja kāda no šķirnēm uzrunā, droši rakstām

P.S.
Tiek gaidīti arī Sarunu Foruma "ilgdzīvotāji" - laipni lūdzam pievienoties!
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 21. augusts, 12:14:30 no Daiquiri »

Atslēdzies zemudensroze

« Atbilde #209 : 2024. gada 22. augusts, 10:27:13 »
Sveiki! Es arī esmu atradusi ceļu pie jums.