Autors Tēma: Mīlas pāri  (Lasīts 4396 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Mīlas pāri
« : 2024. gada 25. augusts, 10:56:33 »
Pēc Pūt, vējiņi noskatīšanās aizdomājos: kādi mums ir mīlas pāri?
Uldis un Baiba, Edgars un Kristīne, Aleksis un Antonija, Indulis un Ārija. Kas vēl?

Atslēdzies kvadra

Atb: Mīlas pāri
« Atbilde #1 : 2024. gada 25. augusts, 11:37:09 »
Starp citu, arvien esmu nesapratusi Baibas Ulda mīlestību - man tas Uldis šķiet atbaidošs. Kā uzmācīgs maniaks, ar kuru attiecības var būt tikai, kā tagad saka, "toksiskas".

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2024. gada 25. augusts, 11:57:05 »
Nu bet ko vēl domāt par džeku, kas brauc precībās, ierauga citu skuķi, sperma iesit smadzenēs, šis sagroza skuķim galvu, un šai nekas cits lāgā neatliek kā ņemt nelabu galu, jo džeks ta citai brūtgans, un Eiropa nesapratīs, ja šī piekritīs šādam sakaram. :D

Par Baibu skaidrs – pirmais, kurš reāli pievērsa uzmanību, plus smuks un gribošs, nu kurš jauns, nepieredzējis skuķis nepavilktos.

Par tālāko vispār būtu interesanti.
Ticamākais, ka Uldim drīz apniktu jaukā un pakļāvīgā Baiba, un šis sāktu laist pa labi un pa kreisi, pie viena neaizmirstot šo spiest grīdā, lai sēž mājās, auklē bērnus un klusē lupatiņā. Protams, ir iespējams, ka Baiba patiesībā ir kā jau bārene izdzīvošanas nolūkos ārēji klusiņa, bet kad viņai kādā brīdī ietu pāri malām, džeks naktī pamostos no naža pie rīkles, dabūtu milzu devu adrenalīna un pierautos.
Bet nekāda laime tādai mierīgai sievietei nebūtu, tas gan.
Es visu atceros, Ričard...

« Atbilde #3 : 2024. gada 25. augusts, 13:06:02 »
Turaidas Roze + viņas izredzētais (vārdu neatceros), Raudupiete un atkal kaisles objekts bez atmiņā palikuša vārda, Liena un Kaspars no Zaļās zemes - visur tikai traģēdijas, nekāda "un dzīvoja viņi ilgi un laimīgi".   
Latvieši - cietēju tauta  :mrgr:   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2024. gada 25. augusts, 13:28:22 »
Par "dzīvoja ilgi un laimīgi" nav ko ne rakstīt, ne iestudēt, ne uzņemt  :mrgr:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2024. gada 25. augusts, 17:05:03 »
... Liena un Kaspars no Zaļās zemes - visur tikai traģēdijas, nekāda "un dzīvoja viņi ilgi un laimīgi".     
Liena un Kaspars, manuprāt, bija Mērnieku laikos :?:
Vajag lasīt mūsdienu autoru darbus nevis vecus klasiķus, tad būs gan "ilgi", gan "laimīgi" :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2024. gada 25. augusts, 17:20:56 »
Pat pasaules literatūrā laikam modē bija ciešanas. Vienīgo laimīgo pāri šķiet atceros no Dāmu paradīzes, bet tā jau laikam neskaitās īsti smalka literatūra

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #7 : 2024. gada 25. augusts, 17:27:38 »

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2024. gada 25. augusts, 18:49:46 »
Lācim bija laimīgi pāri, pirms pārrakstīja boļševiku mērcē

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2024. gada 25. augusts, 18:54:54 »
Blaumaņa skroderdienās visi pāri beigās laimīgi "dabūjās", ciešanas neko ilgas nebija...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #10 : 2024. gada 25. augusts, 18:56:18 »
Reno, kuri bija Lācim?
Vēl Aija un Jānis Jaunsudrabiņam. Viņš taču bija Jānis?
Un Lāčplēsis ar Spīdalu un Laimdotu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2024. gada 25. augusts, 19:57:41 »
Vai nebija tāds Akmeņainais ceļš, kur "Atpūtas" variantā ir laime pirtiņā, bet padomju izdevumā varonis riebumā novēršas no iespējamā vīratēva -bagātā kapitālista

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #12 : 2024. gada 25. augusts, 20:23:09 »
Padomju izdevumā dāmīte pieprasa mīļotajam atteikties no saviem radiem. Es vismaz tā atceros. Atpūtas variantu neesmu lasījusi

Atslēdzies sanda

« Atbilde #13 : 2024. gada 25. augusts, 21:37:26 »
...Latvieši - cietēju tauta  :mrgr:

Vismaz vienā periodā vācieši, šķiet, pārtrumpoja latviešus - tad, kad neiedomājami populārs kļuva Gētes romāns ''Jaunā Vertera ciešanas'' (pāris - Verters un jau saderinātā Lote) ar visām sekām - arī pašnāvību pieaugumu. Gētes darbs, uzskatu, pie tā bija tikai daļēji vainīgs.

Atslēdzies reno

« Atbilde #14 : 2024. gada 25. augusts, 22:56:58 »
Padomju izdevumā dāmīte pieprasa mīļotajam atteikties no saviem radiem. Es vismaz tā atceros. Atpūtas variantu neesmu lasījusi

Es vispirms izlasīju "Atpūtā", jo Lāča romānus mūsu mājās neturēja. Tādēļ bija baigais ņirdziens un pārsteigums par padomju beigām