Info par maz precīzai diagnozei.
Par attiecībām?
Atkarīgs no tā, kurā jomā, kādi sūdi un kāda ir apsūdotā attieksme pret konkrēto vircas paveidu.
Neviens nekad neko neaizmirst – ja vien nepiemetas demence un alcheimers.
Daži strīda laikā izvelk to norakto kara cirvi.
Daži to nekad nepiemin, bet tas grauž no iekšas. Sk. psihosomatiku un slimību rašanos.
Un cilvēki pa lielam nemainās. Ja sūdi ir jau piektie, tad būs arī sestie, septītie un bezgalīgie.
Kaut kādos gadījumos sastrādātie sīkie sū.. var tikt uzskatīti par kļūdu, izrunāti, saprasti un pieņemti. Atkārtoti sū.. jau ir recidīvs.
No manas pieredzes, uz apraktas mēslu kaudzes smuki aug tikai kabači. Attiecībām saknes iestiepjas dziļāk un tās nosprāgst agri vai vēlu. Tās baltās lapas tik un tā ir saburzītas. Var mēģināt nodzēst iepriekšējo, bet pēdas paliks.
Pēc novērojumiem, tie "laimīgie ilgi kopā nodzīvojušie pāri" pārsvarā ir noturējušies uz sievietes sevis norakšanas pamata. Samierināties, piedot, pieņemt, nedomāt par sastrādāto, pakļauties, nospiest savu "es" utt. Jā, ir arī reāli laimīgie gadījumi, bet man nav nācies redzēt.
Ko darīt? Nezinu. Es sāktu no jauna citā vietā, tās salīmētās vāzes ir tikai smukas, bet tām nav ne stiprības, ne hermētiskuma.
Par biznesu?
Ja piecreiz ir salaists dēlī, tad tāds biznesa partneris ir mīnusa vērtībā.
Apavus var remontēt piecas, desmit un divdesmit reizes, kamēr vien ir uz kā piešūt ielāpu vai pielīmēt zoli. Ar cilvēkiem tas īsti nestrādā.