Autors Tēma: nedaudz par pindzelēšanu  (Lasīts 6414 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: nedaudz par pindzelēšanu
« Atbilde #30 : 2024. gada 08. oktobris, 20:38:40 »
Ja ko nezina un nesaprot, tādēļ nav jāapgalvo ka "es arī tā varētu"... :mrgr:  bet izglītoties nekad nav par vēlu...  :ng:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #31 : 2024. gada 08. oktobris, 21:09:16 »
Man vismaz pietiek drosmes / pofigisma par savu reputāciju citu acīs, lai atļautos pateikt, ka karalis ir pliks.   ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2024. gada 08. oktobris, 21:21:55 »
Patiesi, pliks? Impresionistus arī kādreiz izraidīja no saloniem un tapa izraidīto salons... bet redz, kā viss plūst un mainās un Olgucis gleznojot "pieturas" un izmanto impresionistu atziņas un metodes savā glezniecībā...  :smoker: 
Bet nav īsti jēgas šai diskusijai, jo jau iepriekš esmu minējusi citās tēmās, ka komunistu sauklis - māksla pieder tautai nerullē... Māksla ir elitāra lieta un to uztver vien izglītots "patērētājs". Nu šlāgermīlētājs nedosies un negūs baudu ne no operas, ne Vaska, ne Bartoka... Tā nu tas ir un tur nav par ko apvainoties un šūmēties... Lai izprastu ir jābūt zināšanām.
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 08. oktobris, 21:35:26 no tuk »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #33 : 2024. gada 09. oktobris, 13:52:35 »
Patiesi, pliks? Impresionistus arī kādreiz izraidīja no saloniem un tapa izraidīto salons... bet redz, kā viss plūst un mainās un Olgucis gleznojot "pieturas" un izmanto impresionistu atziņas un metodes savā glezniecībā...  :smoker: 
Bet nav īsti jēgas šai diskusijai, jo jau iepriekš esmu minējusi citās tēmās, ka komunistu sauklis - māksla pieder tautai nerullē... Māksla ir elitāra lieta un to uztver vien izglītots "patērētājs". Nu šlāgermīlētājs nedosies un negūs baudu ne no operas, ne Vaska, ne Bartoka... Tā nu tas ir un tur nav par ko apvainoties un šūmēties... Lai izprastu ir jābūt zināšanām.
vai nepastāv gadījumi, kad šlāgermīlētājam ir zināšanas par operu? Kāpēc tādas dogmas: "Tā nu tas ir" ???

Atslēdzies reno

« Atbilde #34 : 2024. gada 09. oktobris, 13:59:58 »
Droši vien pastāv -rakstot maģistra darbu "Šlāgera attīstība Latvijā" :smej:

Zināšanas var būt, kāpēc nē, tas jau nenozīmē, ka patīk. Es arī neesmu nekāda liela operas mīlētāja.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #35 : 2024. gada 09. oktobris, 14:02:04 »
Droši vien pastāv -rakstot maģistra darbu "Šlāgera attīstība Latvijā" :smej:

nez, es pirms divām dienām trāpīju uz šlāgerkanālu. Nekas tur neattīstās :?:

Atslēdzies reno

« Atbilde #36 : 2024. gada 09. oktobris, 14:04:20 »
Nu tad "Šlāgeru stagnācijas iemesli"

Atslēdzies tuk

« Atbilde #37 : 2024. gada 09. oktobris, 14:55:33 »
Diez kāda attīstība varētu būt šlāgeriem... šlāgeroratorija varbūt...
Bet par to jau arī runa, ka viss mainās, gan tehnoloģijas, gan sociums... ja nav kaut mākslas vēstures zināšanu, protams, grūti izprast kontekstu laikmetīgajai mākslai. Kādēļ tā viena svītra skaitās māksla un tā otra ne...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #38 : 2024. gada 09. oktobris, 16:29:00 »
Es tā īsti nesaprotu, kas ir šlāgeris? Paula dziesmas? Šlāgeraptaujas dziesmas?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #39 : 2024. gada 09. oktobris, 16:53:59 »
Diez kāda attīstība varētu būt šlāgeriem... šlāgeroratorija varbūt...
Bet par to jau arī runa, ka viss mainās, gan tehnoloģijas, gan sociums... ja nav kaut mākslas vēstures zināšanu, protams, grūti izprast kontekstu laikmetīgajai mākslai. Kādēļ tā viena svītra skaitās māksla un tā otra ne...
Lai Dies Tev dod izprast H.Lediņa mākslu. Tā tak arī skaitās māksla, ne? Es nezinu, man nav izglītības šajā jomā

Atslēdzies Minne

« Atbilde #40 : 2024. gada 09. oktobris, 16:59:59 »
Es tā īsti nesaprotu, kas ir šlāgeris? Paula dziesmas? Šlāgeraptaujas dziesmas?

https://lv.wikipedia.org/wiki/%C5%A0l%C4%81germ%C5%ABzika

Atslēdzies tuk

« Atbilde #41 : 2024. gada 09. oktobris, 18:20:11 »
Lai Dies Tev dod izprast H.Lediņa mākslu. Tā tak arī skaitās māksla, ne? Es nezinu, man nav izglītības šajā jomā

Varētu pat saukt par multimediju un performanču celmlauzi psrsā, ļoti interesanta un daudzpusīga personība.

Atslēdzies reno

« Atbilde #42 : 2024. gada 09. oktobris, 18:48:57 »
Viļņā novembrī būs izstāde, arī NSRD. Lai Bobs varētu izprast, cilvēki disertācijas raksta :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2024. gada 09. oktobris, 19:41:56 »
Es pat ļoti spēju saprast to, ka nesaprot... pret to man nav nekādu iebildumu. Iebildumi ir pret to, ja ko nesaprot, trūkst zināšanu, intereses, tiek pasludināts - es arī tā varu vai ka vienkārši sūds...
Man arī ir sfēras, kur nav zināšanu, bet es taču tādēļ ķirurgam neapgalvoju, kas tad tur, skalpelis rokā un tik griež - es arī tā varu...

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #44 : 2024. gada 09. oktobris, 20:24:26 »
Ja man nepatīk, tad priekš manis tas ir sūds  :rofl:
Un kāda starpība, ja tā ir augsta māksla  :?: