Autors Tēma: Kafijas automāts.  (Lasīts 5092 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Kafijas automāts.
« Atbilde #30 : 2024. gada 16. oktobris, 09:05:27 »
vispār vajag pāriet uz nākamo līmeni - Īru, u.c. kafija ar jumtiņu... tad jautājums būs nevis par pupiņām, vai krūzītēm, bet visīša šķirni :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #31 : 2024. gada 16. oktobris, 14:13:16 »
Off topic - par kafijas mātiem neko nemācēšu teikt, bet savulaik mammas pamāte gatavoja garšīgu kafiju ar mazu špikuci malto piparu.
Visus sakost!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #32 : 2024. gada 16. oktobris, 21:51:45 »
Pārāk daudz krūžu. Minimalizēt uz katram vienu vienīgo.  ;) 
Kas notiek, ja tu nevāc no tā galda?  :ng: 
Automāts netīro krūžu problēmu uz galda nerisinās, nebūs ar biezumiem, būs ar piekaltušu neizmaisītu cukuru...

Krūzīšu minimalizēšana ir mēģināta - stieptas gan uz pagrabu, gan darbu :D Redzamā vietā atstāts vajadzīgais skaits, pārējās dziļos plauktos.

Bet tak atrodas kāds, kurš domā, ka tieši krūze jādāvina! Grrrr .... ( sveces un krūzes).

Ja nevācu, tad pie krūzīšu iztrūkuma, tiek mazgāts nepieciešamais skaits krūžu. Pārējās tiek noliktas tur, kur neredz vai netraucē.

Cukurs, tā kā reiz nav problēma. To lieto tikai brālis, kurš iebrauc vien pāris reizes gadā.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #33 : 2024. gada 21. oktobris, 20:28:08 »
Man DeLonghi Magnifica, nesūdzos. Nopirku šogad, kaut gan līdz tam nebija nekādu iebildumu pret krūzīšu uzlējumiem. Vienkārši pienācis brīdis, kad palika neērti piedāvāt ciemiņiem uzlējumu rituālu. Un tad kaut kā viss pats no sevis... man uzdāvināja dāvanu kartes, bodē bija kaut kāda pirms svētku atlaižu akcija un man nekas cits nebija prātā no aktuāliem pirkumiem. Novērtēju piedāvātos modeļus... un tagad katru rītu lietoju. Bet nav jau tā ka uzlējumi man garšoja sliktāk.

Atslēdzies reno

« Atbilde #34 : 2024. gada 21. oktobris, 21:07:21 »
Es visas liekās aizvedu uz Sarkano krustu. Palika tikai ikdienai( visas vienādas baltas) un smukporcelāns. To tagad lietoju ciemiņiem -cits skats. Kafija ad no nospiežamās krūzes