Autors Tēma: Reibums  (Lasīts 10357 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Reibums
« Atbilde #30 : 2024. gada 23. oktobris, 08:55:03 »
Draudzenei bija tā krustām šķērsām saliktas zāles. Aizgāja pie ARSa terapeites, sakārtoja

Atslēdzies Camma

« Atbilde #31 : 2024. gada 23. oktobris, 11:30:58 »
Tuuuuk, nu visādi ''ibijušigadījumi''....
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2024. gada 23. oktobris, 12:31:51 »
Ja tur māsiņa nevis ĢĀ nodarbojas ar ārstēšanu, tad vēl jo vairāk bezjēdzīgi doties pie tā ĢĀ.
Nav jau teikts, ka tas reibonis ir sācies akurāt no to zāļu blaknēm... varbūt iemesls ir pavisam cits... es tomēr dotos pie neirologa...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #33 : 2024. gada 23. oktobris, 12:40:15 »
postpadomju cilvēku lielākā nelaime - viņi paši "vislabāk zina", kāds speciālists viņiem vajadzīgs...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #34 : 2024. gada 23. oktobris, 12:57:16 »
Būsim reāli- tam nav nekāda sakara ar postpadomju. Tā vienkārši ir. Es teiktu, ka tomēr procentuāli mazākajai daļai ir paveicies ar sakarīgu ģimenes ārstu, vai  nepietiek naudas maksas ārstam, turklēt ģimenes ārstus ierobežo kvotas, limiti un vadlīnijas. Arī UK ir tāda situācija un nedomāju, ka tas postpadomju sindroms.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #35 : 2024. gada 23. oktobris, 12:58:14 »
Kad ģimenes ārsts cilvēkam ar pulsu ap 50 izraksta asinsspiedienu pazeminošas zales, kas nodzen pulsu līdz 40, tad, piedod, nekāda sakara ar postpadomju cilvēku, bet dzīvot kaut kā gribas par spīti ģimenes ārsta pūlēm...
Nākas "zināt labāk" spiestā kārtā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #36 : 2024. gada 23. oktobris, 13:04:57 »
un ko neirologs palīdzēs? :?:
man jau defoltā ir pulss 42-44, un KMTD? Man netraucē.
Bet vrb man vnk paveicies ar ģimenes ārsti - kompetenta un liek mani mierā, kamēr pats neuzprasos
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 23. oktobris, 13:10:16 no Bobs »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #37 : 2024. gada 23. oktobris, 13:16:15 »
Man mātei padsmit gadus iepriekš bija tādi reiboņi uzradušies, ik pa brīdim "sanesa". Ieliku neiroloģijas nodaļā uz izmeklēšanu, jo ĢĀ, tik vecums, vecums, gadi, gadi... neko, izrakstīja bez reiboņiem un sanesumiem, ne tur vecums, ne tur gadi. Neiroloģiskajā gan apejot ĢĀ iedabūju.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #38 : 2024. gada 23. oktobris, 14:12:58 »
Man mātei padsmit gadus iepriekš bija tādi reiboņi uzradušies, ik pa brīdim "sanesa". Ieliku neiroloģijas nodaļā uz izmeklēšanu, jo ĢĀ, tik vecums, vecums, gadi, gadi... neko, izrakstīja bez reiboņiem un sanesumiem, ne tur vecums, ne tur gadi. Neiroloģiskajā gan apejot ĢĀ iedabūju.

Kā var iedabūt neirol9ģiskajā? Bez ģā?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #39 : 2024. gada 23. oktobris, 16:16:40 »
Caur kādu citu specu, maksas, piemēram. Tas nosūta uz izmeklējumiem. Nezinu, varbūt tagad var vienīgi ĢĀ nosūtīt... nu vēl ar ātrajiem var tikt slimnīcā... visādi var, ja vajag.  :?: 
Man uz operāciju arī savulaik specs rakstīja nosūtījumu, ar ĢĀ nekāda sakara  :?:

Atslēdzies reno

« Atbilde #40 : 2024. gada 23. oktobris, 17:05:22 »
Man liekas, ir noteiktas pozīcijas, kur tikai speciālists var nosūtīt, nevis ĢĀ

Atslēdzies reno

« Atbilde #41 : 2024. gada 23. oktobris, 17:06:08 »
Pie. ĢĀ nosūta uz konsultāciju pie ķirurga, bet ķirurgs tālāk uz operāciju

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #42 : 2024. gada 23. oktobris, 18:52:54 »
postpadomju cilvēku lielākā nelaime - viņi paši "vislabāk zina", kāds speciālists viņiem vajadzīgs...
Es teiktu, ka tā ir laime, nevis nelaime, ka postpadomijas cilvēks, apstākļu spiests, dzīves laikā samācās visu ko un zin pa druskai no visa - tas tikai pašam par labu. Jo tam, kurš neko nejēdz un pilnībā paļaujas uz "speciālistu", tam klājas bēdīgi, to izčakarēs visi, sākot ar auto un dzīvokļa remonta meistariem un beidzot ar vetiem un dakteriem. Staigāsi no viena pie otra,  futbolēs tevi no viena pie otra, visiem maksāsi, maksāsi, maksāsi... Un tev būs ļoti paveicies, ja visa tā rezultātā savu problēmu tomēr būsi atrisinājis, nevis problēmās vēl iedzīvojies... Kaut ko no visa saprast un visam domāt līdzi ir eksistenciāla nepieciešamība.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #43 : 2024. gada 23. oktobris, 19:22:27 »
Parunāju pa telefona ar vīra dakteri. Doks esot apjautājies vīram, vai gadījumā neesmu mediķe. Neatceros, ka būtu baigi sprēgājusi. Bet esmu postpadomju produkts, jā.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #44 : 2024. gada 23. oktobris, 19:47:38 »
šodien spiediens normā, organisms vieglā stresā no vakardienas. Zvanīju masiņai, Lieta tāda, ka tieši viņa nosaka, kas un kad tiks pie ĢA. Izstāstīju, kā man gāja vakar un to, ka laikam tās zāles man neder, tāpēc nelietošu un ko man tagad iesākt. Šī aizsvilās, zālēm nav nekāda vainas, tās spiedienu neiespaido, nevienam nav bijis nekādu problēmu. Atbildēju, ka šaubos- man bija un ja tas blakņu sarakstā ierakstīts, kā trešais punkts, tad noteikti vēl kādam bariņam. Nē, tās zāles būs jādzer, bet jāmaina spiediena zāles, to var tikai ārsts un tuvākā šķirba pie ģa ir otrdien, bet pieņems rezidents, ārstam pieraksts ir pilns. Nu par jauno rezidenti biju dzirdējusi daudz interesanta, bet pieņemu, ka nosūtījumus pie speciālistiem viņa varēs izrakstīt un arī kāda nekāda izklaide man nāks par labu. Starp citu šodien galva nereibst, droši vien organisms, atceras vakardienu un baidās, ka es vēl ko aizdomīgu iedzeršu.