Autors Tēma: Reibums  (Lasīts 10379 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: Reibums
« Atbilde #45 : 2024. gada 23. oktobris, 19:52:54 »
Par to visu var pasmieties. Ja tik tas neskartu veselību.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #46 : 2024. gada 23. oktobris, 19:56:16 »
Kādēļ tev tāda pārliecība ka tā reibšana tieši no spiediena zālēm, ja visu laiku lietoji un nekas nereiba? Vai arī tās kādas jaunas zāles spiedienam izrakstītas?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #47 : 2024. gada 23. oktobris, 19:57:57 »
Man no šī foruma lielāks labums nekā no ģā. Vismaz rīcības plāns izgaismojas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #48 : 2024. gada 23. oktobris, 20:00:19 »
Kāds sakars Olguča reibonim ar tevi, arī sareibi?  :mrgr:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #49 : 2024. gada 23. oktobris, 20:05:51 »
Kāds sakars Olguča reibonim ar tevi, arī sareibi?  :mrgr:

Guvu skaidrību par turpmāko rīcību. Ne man. Tuviniekam. Man ļoti aktuāli. Arī par zālēm, neirologu, izmeklējumiem.
Sazinoties ar Ģā, nekādas skaidrības, nekādu sakarīgu ieteikumu. Ja nezinu, ko prasīt, tā arī paliks pa nullēm.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #50 : 2024. gada 23. oktobris, 20:27:28 »
Man aizdomas, ka saistība drīzāk ar to galvas mazgāšanas pozu un ūdens temperatūras iedarbību uz galvas asinsvadiem nekā tām visu laiku lietotajām zālēm spiedienam...  :?: bet nu ja tiešām nepāriet tas reibonis, tad varbūt arī vērts mainīt tās zāles.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #51 : 2024. gada 23. oktobris, 20:33:25 »
Poza bia vienkārša, stāvēju vannas ārpusē, noliecu galvu un ieslēdzu dušu (šļauku). Un momentā, visa vannas istaba sāka griezties acu priekšā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #52 : 2024. gada 23. oktobris, 20:39:28 »
Kādas nervu saknītes nospieda varbūt...vai ausī kāds kristāliņs pārvietojās ne tur...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #53 : 2024. gada 31. oktobris, 01:31:59 »
tuk - bingo!. Vakar biju pie ĢA. Atklājām, ka man ir labdabīgs pozicionāls paraksismāls reibonis. Ķipa, kristālīņš vestibulārā aparātā izslīdējis neizprotamu iemeslu dēļ. tāds esot 3% no iedzīvotājiem. Ar kaut kādām fiziska rakstura manipulācijām to varot dabūt atpakaļ, bet nav garantijas, ka šams neizbirst atpakaļ. Vienā vārdā dzīve ar katru dienu paliek interesantāka.
Tagad es te prātuļoju, kā tur ir ar to cilvēka iekšējo pasauli? viņam ir viens vestibulārais aparāts, vai katrā ausī viens? Nu tai nozīmē, kā es varu zināt kurai ausī man tas kristāls izbiris. Jo tajās ieteiktajās manipulācījas jāzina ar kuru ausi tā nelaime  :alt: :?: :alt:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #54 : 2024. gada 31. oktobris, 11:57:36 »
Ņe poņala... Kristāliņu izbirušu konstatēja, bet nenoteica no kuras auss ta šamais izbiris?!   :thinking:    Uz kāda izmeklējumu pamata to diagnozi uzstādīja?

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #55 : 2024. gada 31. oktobris, 12:32:56 »
Gan pašas ausis skalo, gan matus griež  :rat: :rat: :rat:
Es bieža ausu skalotāja pie doka, nekad nebiju iedomājusies pati skalot.
Reiboņi iemeslus meklēt foruma arī  :rat: :rat:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #56 : 2024. gada 31. oktobris, 13:01:35 »
Kā nu kurš radis. Es 10x padomāšu, pirms iet pie dokiem, vai tiešām pati nevaru tikt galā. Nu labi, pie zobenes staigāju... Un pie traumatologiem, ja nu kas, tpu, tpu... Par visu pārējo gādāju pati. Nesaprotu to skraidīšanu pie dokiem ar katru skabargu un katru puņķi. Bet ok, katram savas izklaides  :mrgr:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #57 : 2024. gada 31. oktobris, 15:58:31 »
Tiešām katra prot izskalot ausi...es uz šo uzkāros  :scratch:  kur var apgūt tādas prasmes :scratch: varbūt tā īsti nav īstā pašskalošana..pat nezinu.
Tā kā man diezgan regulāri aizkrīt ausis, tad gadu gadiem rikšoju skalot pie doka jau kopš jaunībsdienam, bet nekad pat neiedomājos un nezinu, kā to pats sev var izdarīt  :confused: :f-palm:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #58 : 2024. gada 31. oktobris, 16:06:55 »
Man ar kaunu jāatzīstas, ka neesmu skalojusi ausis kopš.... es pat neatceros, vai man vispār tās kādreiz skalotas, varbūt bērnībā kkad?  :?: :blushing: Vai es būtu netīrele? It kā dzirdu, it kā nereibstu... Ja pēc peldes ūdens ausīs, palocos, palēkāju un izkratu, tas arī viss. Attiecīgi nemāku skalot, nekad to neesmu darījusi. Bet sāktu droši vien ar meklējumu internetā  "kā pašrocīgi izskalot ausis?"

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #59 : 2024. gada 31. oktobris, 16:12:42 »
Man ir ļoti šauras auss ejas. Vajag mazu nieku, lai aizietu ciet. Un tad ir drausmīgs diskomforts.
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 31. oktobris, 16:32:21 no Amālija »