Autors Tēma: mistika  (Lasīts 4079 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: mistika
« Atbilde #15 : 2024. gada 06. novembris, 20:24:11 »
Mistika atrisināta!
Tas bija salokāmais LIETUSSARGS, nolēmis beigt šīs zemes gaitas
Stāvēja iebāzts pie pakaramajiem, pretīm 1m attālumā siena. Kaut kāda plastmasas detaļa izkalta un palaida domino efektu -rokturis sprāga ārā, atsitās pret sienu un rikošetā ieleca atpakaļ garderobes plauktā. Tas bija tas blīkšķis.
Mistiskā atspere bija no lietussarga roktura, ar putekļu sūcēju izripināta redzamā vietā

Tā jau var bērnu piebiedēt...  :rofl: .Lietošanas instrukcijā jābrīdina par pašatvēršanos  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2024. gada 07. novembris, 09:12:47 »
Mistika atrisināta!
Tas bija salokāmais LIETUSSARGS, nolēmis beigt šīs zemes gaitas
Stāvēja iebāzts pie pakaramajiem, pretīm 1m attālumā siena. Kaut kāda plastmasas detaļa izkalta un palaida domino efektu -rokturis sprāga ārā, atsitās pret sienu un rikošetā ieleca atpakaļ garderobes plauktā. Tas bija tas blīkšķis.
Mistiskā atspere bija no lietussarga roktura, ar putekļu sūcēju izripināta redzamā vietā

PAGA, nekas nav atrisināts, tagad tikai viss konkretizējas - KO Tev vēlējās pateikt ar lietussargu??  :scratch: :confused:  - lietus, vētra, izpletnis... kam vēl lietussargus izmanto??
...nekas tāpat-vien nenotiek ;) 

nē, nu var jau vienkāršot, zīme, ka jāpērk JAUNS lietussargs :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #17 : 2024. gada 07. novembris, 10:46:08 »
nav ko vecus, sakaltušus zoņķikus turēt nobāztus tālajā stūrī. Ārā, visu mest ārā, bez žēlastības - vot i mesidžs! Zin cik forša sajūta pēc tam! Es vakar izsviedu vienu savu žaketi, ko nemēdzu vilkt, jo nepatika. Beidzot!! Citādi karājas un aizņem vietu. Ir padomā vēl šis tas.. bet lai vēl pastāv :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2024. gada 07. novembris, 10:49:20 »
Būs jau jānopērk jauns, kaut gan godīgi sakot, šo gadiem nebiju lietojusi, tātad sabēdājās un nomira. Ja vispār kaut kur staigāju lietū, tad ar milzīgo, nesalokāmo.

Lai joprojām justos noderīgs, nokņibināju no karkasa un uzšuvu iepirkumu maisiņu. Pat ļeckiņu, ko aptin apkārt, izmantoju :)

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #19 : 2024. gada 07. novembris, 12:47:24 »
Ja apkārt tinamā ļeckiņa vēl derīga, tad nudien ticu, ka neesi lietussargu lietojusi :rofl:

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2024. gada 07. novembris, 15:37:15 »
Ļecka ar spiedpogu. Lietussargam tiešām kādi 15 gadi varētu būt, bija labs, stiprs, bet pēdējos gadus tiešām nelietots

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2024. gada 07. novembris, 15:47:01 »
Vrb vēl varēja saremontēt  :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2024. gada 15. novembris, 17:46:14 »
Vēl viena mistika, kas tomēr drīz atrisinājās:
Šodien nopirku melnas Levis džinsas. Mājās pārbraucot no maisa pārmestas pāri krēsla atzveltnei. Eju augšā, velku mugurā -kas tad nu!! neiet ciet, reāli pa šauru. Nupat veikalā taču uzvilku un aizpogāju! Nevar būt, ka pusdienu zupa tā mani saresninājusi! Bet fakts paliek fakts -aizpogāt nevaru. Vīram tā kā kauns teikt, bet lejā skatos -uz krēsla vēl vienas bikses, ar visām birkām!

Izrādās, vīrs pārģērbās un savas melnās džinsas tāpat uzmeta uz krēsla virsū manām, jaunajām...

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2024. gada 23. novembris, 18:28:57 »
Mūsu mazliet mistiskie piedzīvojumi turpinās. Protams, vairāk saistīti ar pašu neuzmanību.

Čekojamies ārā no viesnīcas. Vīrs izvelk karti, ievada pin kodu. Nepareizs. Karti viņš lieto ļoti reti, izvelk špikeri un sāk vēlreiz. Nepareizs. Vēl viena reize un viss. Kaput. Nāku es un savai kartei vadu kodu. Nepareizs. Otrreiz arī tas pats. Reception dāma drošības pēc ņem karti ar manu vārdu un uztaisa rēķinu. Labi ka tā, jo nu mana karte joprojām darbojas.

Iemesls? Mēs bijām samainījuši kartes :fp: :faint: :rofl:
Starp citu, restorānos rēķinus vīrs ir apmaksājis ar Manu karti. Un es domāju, ka man izmaksā...

Atslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2024. gada 23. novembris, 18:30:39 »
Veiksmīgi izdevās sazināties ar bankas meiteni, kā atdzīvināt vīra karti. Citādi būtu bail bāzt bankomātā, ka nenorij

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #25 : 2024. gada 23. novembris, 19:02:40 »
Starp citu, restorānos rēķinus vīrs ir apmaksājis ar Manu karti. Un es domāju, ka man izmaksā... (c)

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #26 : 2024. gada 23. novembris, 19:03:16 »
Par restorānu bija lieliski!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #27 : 2024. gada 23. novembris, 19:03:20 »
Bikses samaināt, kartes samaināt, kas būs nākamais?  :just_popcorn:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #28 : 2024. gada 23. novembris, 21:06:51 »
Amizanti ar kartēm, un tomēr - uz kartes taču ir vārds uzvārds. Kā, atkārtoti lietojot, iespējams nepamanīt, ka tā nav tava karte?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #29 : 2024. gada 23. novembris, 21:08:50 »
Nekad neesmu pētījusi karti, uzvārdu.